• 9.460.294 stemmen

Terminator: Dark Fate (2019)

Actie / Sciencefiction | 128 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Oorsprong: Verenigde Staten / Spanje / Hongarije / China

Geregisseerd door: Tim Miller

Met onder meer: Mackenzie Davis, Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 31 oktober 2019

Plot Terminator: Dark Fate

"Welcome to the day after judgement day"

Vrijwel tegelijkertijd verschijnen twee figuren uit de toekomst in Mexico-Stad. De ene is een T-9 die als opdracht heeft Dani Ramos uit te schakelen, de andere is de 'verbeterde' soldaat Grace, die er alles aan gelegen is om Dani te beschermen. Daarbij krijgt ze onverwacht hulp van Sarah Connor, die met hulp van een anonieme bron al jaren Terminators vroegtijdig weet te lokaliseren en uit te schakelen.

Sarah Connor

Lucas / Floor Guard

avatar van Brave-Neo

Brave-Neo

FunkStarr schreef:

Mexicaanse tintje geeft het inderdaad wel iets extra's, maar dat er nu maarliefst 3 vrouwen tegen één (of in dit geval misschien 2 lol) Terminator strijden vond ik dan weer net even teveel van het goede, kon het niet gewoon met alleen Hamilton en eventueel die Dani (echt een miscast, lijkt wel een meisje van 12). Ik vond de rol van Grace dan wel weer goed ingevult, echter een beetje overbodig.

Die Dani was in 2019 32 jaar oud ( Born

February 6, 1987 · Bogota, Colombia

Birth name

Natalia Reyes Gaitán

Height

1.55 m - info van IMDb ) en dus zeker 3 vrouwen tegen 1 Terminator. De rol van Grace is uiteraard zeer nodig; zonder haar was Dani uiteraard al in de fabriek gesneuveld.

avatar van FunkStarr

February 6, 1987 · Bogota, Colombia

Birth name

Natalia Reyes Gaitán

Height

Snap wat je bedoeld, bedankt voor de uitleg. Vond 3 vrouwen gewoon even wat veel van het goede in een Terminator film. Ik heb verder niets tegen vrouwen en vond ook die rol van Grace gewoon goed ingevult. Begrijp dat het voor het verhaal nodig was. Ben trouwens benieuwd of er nog een nieuwe Terminator film gaat komen. De koek is nu echt wel op.

avatar van Neder0001

Neder0001

Hopelijk is het nu klaar, want lager stemmen kan ik niet meer. Man, man, wat een gedrocht. Om te janken.

avatar van Sunspot

Sunspot

Deze film had de afsluiter kunnen zijn na T2! Iedereen was beschikbaar om mee te spelen.

Maar nee, wat doen ze, 2 totaal oninteressante personages erbij halen waar niemand om had gevraagd.

De meesten wilde gewoon weer T2 actie, spanning, karakters, verhaal!

Totaal verpest deze laatste kans zowat om het goed af te ronden.

Kansloos wat mij betreft en dat hadden die gasten kunnen weten, vooral die Cameron die eraan heeft meegewerkt.

Wat is dat toch afgelopen tig jaren waar zoveel films worden verpest, remakes, van alles. Totale onzin wanneer je hett vergelijkt met films van daarvoor.

Zo zonde! Dark Fate had een superfilm kunnen zijn als ze gewoon weer in dezelfde stijl van T1 en vooral T2 zouden blijven.

Het verhaal afmaken met het trio vooral in de toekomst. Arnold had daar ook het prototype van de T800 kunnen spelen en de rest met CGI wat zijn T800 karakter betreft.

Maar helaas! En ik ben ook helemaal klaar met deze franchise na deze film.