• 9.377.779 stemmen

Terminator: Dark Fate (2019)

Actie / Sciencefiction | 128 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Oorsprong: Verenigde Staten / Spanje / Hongarije / China

Geregisseerd door: Tim Miller

Met onder meer: Mackenzie Davis, Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 31 oktober 2019

Plot Terminator: Dark Fate

"Welcome to the day after judgement day"

Vrijwel tegelijkertijd verschijnen twee figuren uit de toekomst in Mexico-Stad. De ene is een T-9 die als opdracht heeft Dani Ramos uit te schakelen, de andere is de 'verbeterde' soldaat Grace, die er alles aan gelegen is om Dani te beschermen. Daarbij krijgt ze onverwacht hulp van Sarah Connor, die met hulp van een anonieme bron al jaren Terminators vroegtijdig weet te lokaliseren en uit te schakelen.

Sarah Connor

Young Grace (10yrs)

Lucas / Floor Guard

avatar van Kondoro

Kondoro

Hopelijk maakt Billy Ray er nog wat sappig's van, zijn script uit 'The Hunger Games' was een beetje smakeloos.

Thorongil

Wat voor nieuws kunnen ze nu eigenlijk nog voorschotelen met een 6e Terminator?

Thorongil schreef:

Wat voor nieuws kunnen ze nu eigenlijk nog voorschotelen met een 6e Terminator?

Het is de bedoeling dat je de film ziet en daarna pas vragen stelt. Dan is de missie geslaagd want dan hebben ze de buit weer binnen.

avatar van The Oceanic Six

Nieuwe 'Terminator 3' loopt al vertraging op | Filmtotaal filmnieuws

The Hollywood Reporter meldt dat de nieuwe Terminator-film vertraging heeft opgelopen. De film is met enkele maanden opgeschoven, van 26 juli 2019 naar 22 november 2019.

avatar van Valak

Valak

Jammer! Misschien zijn ze bang voor te veel concurrentie in de zomer met andere grote titels, en de casting is ook niet eens rond las ik nog.

avatar van mrwhite

mrwhite

Het zou toch super zijn moest Edward Furlong er ook weer bij zijn! Het is geen al te beste acteur en hij ziet er ook niet echt fit uit vantegenwoordig(al kan daar natuurlijk wel iets aan gedaan worden) maar het zou toch de trilogie wat mij betreft echt compleet maken!! Al kan je blijkbaar trilogie niet zeggen want Cameron wil er nu mss een trilogie van maken maar ok we zullen zien.

avatar van Karl van H.

Karl van H.

Er is in geen 26 jaar een interessante Terminatorfilm verschenen (al vond ik Rise of the Machines en zelfs Salvation nog best vermakelijke films), maar als ik de eerste foto's van Linda Hamilton als Sarah Connor zie, begint het toch weer te kriebelen. Zou er dan eindelijk weer eens een goeie film uit deze franchise rollen?

Karl van H. schreef:

RotM, Salvation en Genisys mogen ze in de prullenbak gooien. Er was echt maar dan écht geen mooie verhaallijn en trok op niets. Ook teveel humor naar mijn zin (vooral 3 en 5).

Ik ben al blij dat ze nu eindelijk echt een vervolg op deel 2 gaan maken met medewerking van James Cameron (hij was niet betrokken bij 3-4-5).

Nu nog rated R en ik ben dan zeker tevreden!

finalman

En hopelijk laat ie 'i'll be back' achterwege want grappig is het niet meer.

avatar van Brave-Neo

Brave-Neo

finalman schreef:

En hopelijk laat ie 'i'll be back' achterwege want grappig is het niet meer.

Dat verwacht ik wel ook al wordt het waarschijnlijk vervangen door minstens 6 x I am back !!

0.0% Hype.

3e reboot in 10 jaar, 3e keer dat hij zal falen.

0.0% Hype.

3e reboot in 10 jaar, 3e keer dat hij zal falen.

Ik denk het niet. Waarschijnlijk zal het R-rated worden en James Cameron werkt mee aan de film met Tim Miller. Voor het eerst sinds lang heb ik goede verwachtingen!

avatar van Valak

Valak

Foto's van Linda Hamilton on set. Totally badass!

Exclusive First Look at Linda Hamilton as Sarah Connor in Terminator (2019) | TheTerminatorFans.com

Kan niet wachten op deze nieuwe film. En heb er alle vertrouwen in dat het een ijzersterke film zal worden zoals de originele twee Terminator films zijn. Vooral omdat Cameron nu weer volledig eraan mee werkt, en vanwege Tim Miller die de regie verzorgt (en net als Cameron ook heel erg betrokken is bij het script en meegeschreven heeft), en dat bijna de gehele crew van Deadpool hier ook aan mee doen.

Een hele boeiende kijktip nog over The Terminator franchise, de nieuwe film, en kunstmatige intelligentie, is trouwens dit interview met Cameron en Miller door The Hollywood Reporter:

James Cameron & Tim Miller on 'Terminator' Reboot & Dangers of Artificial Intelligence | THR - YouTube

Thorongil

De tijd is niet mals geweest voor Linda Hamilton...

avatar van The Oceanic Six

Thorongil schreef:

De tijd is niet mals geweest voor Linda Hamilton...

Ze is 61 jaar hé...bijna 62 zelfs.

Vind haar er wel bad ass uitzien.

avatar van T-10

T-10

EDWARD FURLONG WORKING OUT EVERY DAY FOR POSSIBLE TERMINATOR COMEBACK!

Alexander1900

Van een afstand zou je denken dat de middelste persoon een jongeman is... maar gelukkig draag ik een bril en is het te zien dat het om een jonge vrouw gaat.

avatar van T-10

T-10

Ja en ik vind dat de focus teveel ligt op het feminisme.

Tim Miller moet echt niet komen met de grappen uit zijn Deadpool reeks. Enige sprankje hoop is James Cameron. Ook bij hem vrees ik dat hij een blauwe smurf in de film laat zien. Wel tof dat de originele Sarah Connor terug is.

Ik blijf er nog heel sceptisch bij.

T-10 schreef:

EDWARD FURLONG WORKING OUT EVERY DAY FOR POSSIBLE TERMINATOR COMEBACK!

Lol, je gelooft dat toch niet? Een comeback voor Edward Furlong als volwassen John Connor zit er echt niet in hoor. Hij heeft er de looks niet voor. Zijn carrière is jammer genoeg al lang kapot door drank en drugs.

De oudere John Connor in T2 vond ik echt wel badass.

avatar van Shadowed

Shadowed

ik hoop dat deeltje 6 toch echt R-rated gaat worden. Lomp en bombastisch, dat is voor mij het ideale Terminator gevoel.

finalman

Ik krijg steeds meer vertrouwen in het project. Alles is zo discreet: geen nieuwsjes, geen foto's, Arnold gebruikt zelfs geen foto's van de set, ect. En ook nog geen synopsis.

Alexander1900

Meestal voorspelt dat juist niet veel goeds...