• 9.381.546 stemmen

Met onder meer: Boyd Holbrook, Trevante Rhodes en Jacob Tremblay

Releasedatum: 13 september 2018

Plot The Predator

"The hunt has evolved."

Quinn McKenna is een voormalige commando van de speciale eenheden die net het bestaan van de gewelddadige Predators heeft ontdekt. Niemand wil hem echter geloven. Zijn zoon Rory heeft een vorm van autisme en is het mikpunt van spot op school. Hij ontdekt dat hij de taal van de aliens kan begrijpen, hetgeen hem een belangrijke aanwinst voor het team van zijn vader maakt.

avatar van hoffhaan

hoffhaan

Aardig niet bijzonder, ben hem al vergeten. 2.5

avatar van Curriculum

Curriculum

Ben een enorme Alien/Predator fan. Is deze de moeite waard?

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Nou kun je stellen dat ik Predator 1 geweldig vond, Predator 2 matig net als de Predator vs Alien tweeluik en Predators weer leuk vond. Maar dit.................... dit is een klap in het gezicht van het uitgangspunt waar je echt heel veel leuke dingen mee kunt doen.

Een totaal oninteressant verhaal met niet boeiende personages, met dit slap verhaal lijkt het script een nog grotere achilleshiel te zijn geweest voor de producers en aanhang. Zoals DiDa zich ook al afvroeg; wie heeft in godsnaam hier groen licht voor gegeven? Ook de cast lijkt nergens te geloven in haar opdracht, kinderlijk worden de personages neergezet, een poging tot humor bij wijlen? Nou humor kan ik het niet noemen, het is ronduit om te janken.

2** en dan ben ik schappelijk.

avatar van Gerlof1378

Gerlof1378

Hoe verpest en maak je een franchise kapot, nou laat dat maar aan Shane Black over. Hij heeft de film reeks met deze prent echt totaal stuk gemaakt, in de verste verte is dit een Predator film. Met een verhaal wat misschien door zijn zoon of zoiets is geschreven kun je er geen touw aan vast knoppen en ook de cast speelt alsof ze op een andere set staan. Enigste pluspunt in de film is voor mij Olivia Munn door deze dame geef ik de film een 1. Misschien dat men Shane Black kan bellen en zeggen dat het genoeg is geweest.

avatar van RonHoogvliet

RonHoogvliet

Wat een gruwelijk slechte bagger is dit zeg. Echt onvoorstelbaar. Ik mag hopen dat dit het laatste vervolg was op wat ooit een geniale film was, en nog steeds is.

avatar van RonHoogvliet

RonHoogvliet

Curriculum schreef:

Ben een enorme Alien/Predator fan. Is deze de moeite waard?

Nee! Echt niet, gruwelijk slecht dus bespaar jezelf deze belediging van de originele film.

avatar van Corran

Corran

Wat was dit rommel, echt bagger van het niveau van de AvP films.

De CGI viel nog redelijk mee, maar dan houdt het wel op. Onze bende helden probeert het kliekje van het origineel te imiteren, maar in plaatse van een groepje innemende bad-asses met fijne oneliners zitten we hier met humorloze, vervelende posers. Hoofdrolspeler Boyd Holbrook is een charisma-vacuüm à la Joel Kinnaman of Jai Courtney.

Het plot sloeg ook nergens op, de dialogen waren bespottelijk en de editing was al helemaal een ramp. Alles was ergerlijk. De hele film zit je met een gevoel van "Nee, zo zit PTSD niet in elkaar, dat zorgt niet voor quirky eigenschappen, waarmee je personages handig kan herkennen. Nee, zo werkt autisme niet, dat zijn geen magische deus ex machinas. Maar nee, Tourette is iets helemaal anders, die roepen niet enkel obsceniteiten." Het concept van de predator zelf wordt ook al verkracht van mij mogen ze best iets nieuws proberen, maar begin in godsnaam niet met die genetische experimentjes die de Alien-franchise ook al heeft verneukt, nu hebben we ook al super-predators

Uiteraard heb je ook nog een massa toevalligheden en onmogelijke gebeurtenissen, waarbij personages plots alles lijken te kunnen of opduiken op plekken waar ze helemaal niet konden zijn, maar soit, dat kunnen we nog negeren door te stellen dat het toch maar een domme actiefilm is en je daar niet bij moet nadenken. Het rare is dat ik een heel hoge suspension of disbelief heb en niet naar films kijk met de intentie om te muggenziften over fouten, dat valt mij meestal niet op. Hier kun je er niet naast kijken.

Ik kan nauwelijks bevatten dat dit door Shane Black is gemaakt, dit is een parodie op Predator-films en een parodie op wat Black normaal gezien laat zien. De enige verklaring die ik kan bedenken, is dat Black een visie had, dat de studio daar niet in mee wilde gaan en dat Black de film dan maar zo stupide mogelijk heeft gemaakt in de hoop de hele franchise uit zijn lijden te verlossen.

Hollywood, stop maar met Predator films maken. En als je dan toch bezig bent, doe dan hetzelfde met Alien, Terminator, Transformers, Robocop, Jurassic Park en al de rest.

avatar van De GeuS

De GeuS

'Predator' onwaardige, licht vermakelijke onzin; 2*

avatar van xaid

xaid

Owh jeej viel dit heel zwaar tegen.... weet niet wat slechter was deze of avp2requem

avatar van Esteban

Esteban

Dit had ik absoluut niet zien aankomen: Kandidaat voor slechtste Hollywoodfilm van het jaar.

avatar van filmkul

filmkul

Gemiddelde sci.fi.actiefilm. Het verhaal is niet bijster origineel en wordt wat vlak uitgewerkt door Black. De opbouw is goed, echter de eerste drie kwart van de film weet hij het Predator gevoel niet over te brengen. De film komt ook wat lastig op gang. Het laatst kwart lukt dat wel en voelt wat vertrouwder aan. De actiescenes zijn aardig maar niet groots. De effecten zijn verder okay. Het acteerwerk is gemiddeld en de humor is een leuke toevoeging en voert gelukkig niet de boventoon. Vol verwachting klopte ons hart....maar helaas een wat lege zak. 2.5/3.0

avatar van stormfox

stormfox

Volgens mij is dit de slechtste film die ik dit jaar heb gezien en ik heb er een hoop gezien dit jaar.

Er is werkelijk niks goeds aan deze film. Slechte plot, waardeloze cast, goedkope CGI, luie soundtrack.

Bah, Predator onwaardig die ik snel hoop te vergeten net als alle Aliens VS Predator delen.

avatar van james_cameron

Predators uit 2010 was niet best, maar blijkt met terugwerkende kracht helemaal zo slecht nog niet, althans, wanneer je 'm vergelijkt met dit broddelwerkje. Regisseur Shane Black leek toch de aangewezen persoon te zijn de franchise nieuw leven in te blazen, maar hij bakt er werkelijk niets van. Vooral het akteerwerk en de geforceerde humor zijn om te janken. Het botte geweld zorgt hier en daar nog voor wat vermaak, maar het script is overwegend zo stompzinnig dat de film al snel niet meer te redden is. En, jongens, Predator-honden? Please...

avatar van The Oceanic Six

james_cameron schreef:

Broddelwerkje, om te janken, niet meer te redden....

En dan gewoon zonder met je ogen te knippen 3 sterren, een voldoende, uit te delen. Tsja.

avatar van Kibabu

Kibabu

Met een halve stem uit de bocht gevlogen omdat ik ineens aan die pestkop moest denken op dat balkon.

Verder slecht uitgewerkt, meer van hetzelfde en niet overtuigend mbt autisme en die communicatie met die wezens.

avatar van knusse stoel

knusse stoel

Over het algemeen houden wij wel van wat actie maar dit was echt één Predator teveel!

Het boeit niet echt, de hellehonden zoals we ze maar noemen hadden alleen de juiste bekken maar voor de rest....?

Niet te veel drukte overmaken en de waardering is een ......

5!

avatar van xaid

xaid

The Oceanic Six schreef:

Broddelwerkje, om te janken, niet meer te redden....

tjah ik snap jullie beiden niet

avatar van The Oceanic Six

xaid schreef:

tjah ik snap jullie beiden niet

Ik heb de film wat te hoog beoordeeld vrees ik. Denk dat een herziening zo een vol punt minder zal zijn. Maar in de bios maakte het nog wel een beetje indruk. Soms heb je ook zin in een hersenloze lompe actiefilm. Maar goed was het zeker niet, in tegendeel.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

filmkul schreef:

Hier kan ik mij wel in vinden. Gewoon weer zo'n 13 in een dozijn popcornfilm. Ik heb mij er wel mee vermaakt.

avatar van Glacius

Glacius

Ik wilde hier flink wat woorden aan vuil maken, maar doe het toch maar niet. Troep.

avatar van Donucius

Donucius

The Oceanic Six schreef:

Inderdaad, hangt soms af van je stemming. Is ook een reden waarom ik geen films beoordeel die ik niet in de bios, zoals ze bedoeld zijn, heb gezien. IMAX en een goed afgemixte Dolby Surround gaven deze film net dat beetje extra's. Ik denk dat als ik deze film thuis had gezien deze makkelijk 2 punten minder zou krijgen. Alhoewel ik een prima setup heb en geen lage kwaliteit streams kijk merk je toch dat een thuiservaring niet gelijk is aan een bioservaring. De verschillen zijn naar mijn mening best groot en onmogelijk na te bootsen. Alleen het laag (geluid) is al niet na te bootsen. Denk aan films als Gravity met 15 minuten stilte dat als je in de bios had gezeten had gemerkt dat dat helemaal geen 15 minuten stilte is. O.a. dit soort dingen geven een vertekend beeld in de waarderingen.

avatar van Mr Grey

Mr Grey

Wat een verschrikkelijke slechte predator film is dit zeg. Totaal niet serieus. Veel te kinderachtig en moet blijkbaar in de categorie humor vallen! Deze predator film is TOTAAL niet te vergelijken met alle goede vorige predators. Waardeloos!!

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Om nou meteen te roepen dat dit de slechtste film van het jaar is vind ik heel zwaar overdreven. Het is inderdaad geen topper maar ach, het was te doen voor op een regenachtige avond. Maar na het horen van de laatste woorden uit de film ziet het er naar uit dat ze deze nog meer gaan uitmelken. Echt jammer dat geen één uit de hele Predator reeks het niveau van de eerste haalt. Persoonlijk vond ik de vorige ook wel aardig. Dat was toch die met Adrien Brody?

avatar van CarverS

CarverS

Jammer, want hier is echt wel wat van te maken. Een 0,5 voor de moeite.

avatar van Gi-Force

Gi-Force

Ik ken Predator alleen van ome Arnold. Ik had geen enkel idee dat we ondertussen aangeland zijn bij deel 4. Ik had wel iets gehoord van een Predator vs Aliens maar die naam alleen al leek me niets. Ik ga ze alsnog proberen te kijken. Dit is namelijk een lekkere kijk weg film. Verhaal simpel, veel kameraadschap en toch wel wat gore erin. Alleen een soldaat die rookt ? Dat ruik je op 50 meter afstand. Maar goed de underdog wordt de held. De vijand blijkt een redder. Ik ben bang dat mocht ooit eens een alien gevonden worden de overheid deze ook zou opsluiten en er medische experimenten mee zou uitvoeren. Dus aliens be warned.

avatar van RikkieD

RikkieD

Ondanks slechte recensies heb ik deze film gisteren toch maar bekeken. Ik ben daar redelijk eigenwijs in, omdat ik vaak een andere smaak heb dan de massa. Maar in dit geval heeft de massa gelijk, wat een enorm slechte film. Steek liever tijd om de originele Predator nog een keer te kijken, en sla deze over, dit slaat echt helemaal nergens op. Er is werkelijk niets goed aan deze film. Slecht verhaal, waardeloos acteerwerk en niet passende muziek (veel herbruikt uit de originele Predator).

avatar van grid8400

grid8400

Ik vond hem eigenlijk best grappig

Gewoon los kijken van alle andere delen, en lekkere flauwe humor erin.

avatar van Tony Pope

Tony Pope

Van de week werd voor de zoveelste keer weer de eerste Predator film uitgezonden op TV.

Ondanks de vele reclames en ondanks dat ik de film in 3D heb, blijf je toch elke keer weer gebiologeerd kijken.

Dan realiseer je pas hoe goed deze film in elkaar gezet is en hoe zielig en triest het is anno 2018 wat we nu voorgeschoteld krijgen met Predator 4/ The Predator.

Dit in tegenstelling tot bv. de Alien of Terminator reeks.

Een ding is nu wel veranderd kijkend naar Predator1: Je kijkt nu met meer genoegen hoe Hawkins/ Shane Black als eerste geslacht wordt.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Tony Pope schreef:

Van de week werd voor de zoveelste keer weer de eerste Predator hoe zielig en triest het is anno 2018 wat we nu voorgeschoteld krijgen met Predator 4/ The Predator.

Dit in tegenstelling tot bv. de Alien of Terminator reeks.

The terminator ? really ? Kom op man , die zijn het fantastisch deel twee nooit meer overtroffen , met als diepte punt het laatste deel, en de vrouwen versie die er aan komt beloofd ook niet veel goeds.

Maar Terminator Genisys was werkelijk waar een heel erg dieptepunt ,

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Aan de regisseur zou het niet moeten liggen wat dat zit wel snor , en hij heeft sterke banden met de eerste fantastische film met Arnold .

Het begin is best oké .

En Het ziet er dan ook geweldig uit , en de music score is een ouderwets goede.

Maar wat ze allemaal erbij verzinnen , over het fenomeen predator is waanzin , met dat masker .pfff.

Klein zesje .