Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)
Genre: Actie / Fantasy
Speelduur: 151 minuten / 182 minuten (Ultimate Edition)
Alternatieve titel: Dawn of Justice
Geregisseerd door: Zack Snyder
Met onder meer: Ben Affleck, Henry Cavill en Amy Adams
Releasedatum: 24 maart 2016
Bekijk via HBO Max
Plot Batman v Superman: Dawn of Justice
"Who will win?"
De mensheid maakt zich zorgen over de ongecontroleerde handelswijze van Superman, na een verwoestende actie in Metropolis. Dit baart de bevolking van Gotham City ook zorgen. Batman komt poolshoogte nemen in Metropolis. De twee superhelden raken in een heftige strijd verwikkeld. Al snel dreigt er opnieuw een dag des onheils, veroorzaakt door de schurk Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschil aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Batman v Superman: Dawn of Justice (MusicMeter)
- Kijk op HBO Max
Senator June Finch
Perry White
Anatoli Knyazev
Hobbes
ik ben nog steeds aan 't nadenken over wie 't wel zou kunnen..en ik heb nog niks kunnen bedenken.
ik probaaer namelijk een acteur te vinden die batman realistisch weer kan geven aan de hand van de comic...en da's best moeilijk.
I'm working on it
NERD
ik refereer meer naar de cartoon-serie die een tijdje geleden op TV was, waar ook nog de Batman Of The future van is gemaakt (allebei zelfde stijl). Best leuke series trouwens!!!
Hobbes
met de tekenstijl van Bruce Timm (Animated Style)
die was echt geniaal. Ze hielden de tekeningen met opzet zo basic zodat de animaties soepeler en sneller konden.
Ik zie ook liever een nieuwe Batman tekenfilm dan een live action film
Macmanus
Hallo peopletjes, uhhhh dit is voor velen slecht nieuws, maar het vrijwel zeker dat farrell Batman word, volgens deze bron in ieder geval:
Macmanus
Ook nieuws over Hellboy, ken de strip zelf niet maar het lijkt me wel een leuke film.
source: Aint it cool news
dit is gewoon hetzelfde bericht alleen op een andere website.
Macmanus
O nou ja voor de mensen die niet het stukje hebben gelezen op Ain't it Cool News, zoals Jos2, zullen het misschien meer op prijs stellen dat ik dit op het forum heb gezet.
nee ik bedoel:
dat nieuws van farrell en law is al weer ontkracht. snappie?
en idd. Jude Law heeft wel een goeie kop voor superman
Macmanus
Volgen mij is het juist bijna zeker, dat lees je toch in dat stukje.
Jude Law ligt er uit... de nieuwe Super-Man is.. tada.... Josh Hartnett (
Dear god...
zelfde verhaal. goeie acteur..maar compleet niet geschikt voor superman.
..maar dit blijft wel het internet...dus zijn 't totnogtoe geruchten
ik snap zowiezo niet waarom ze in vredesnaam eerst batman en superman doen..en dan pas batman: year one. ze hbben goddomme Aranofsky als regisseur!!
Warner brothers...zucht
neo
tijd terug was het gerucht dat nicolas cage superman zou gaan spelen. nicolas cage lijkt me wel een goeie keuze van superman.
Cardinoz
Jordy
ow de film is op de lange baan geschoven, Petersen gaat eerst "Troy" maken met Brad Pitt
Zavo
Nou, ik weet niet of we hier blij mee moeten zijn. Nolan heeft 2 fantastische films afgeleverd, Following en Memento, Insomnia was al een stuk minder en als hij nu een Batman-film gaat maken vrees ik dat hij echt valt voor het geld in Hollywood en een standaard Hollywood regisseur gaat worden in de toekomst.
BoordAppel
Mmmm die batman kan wel koel worden, alleen ik denk niet dat ze de sfeer van de 1e 2 films kunnen evenaren. En wie zit dr nu te w88 op een vent in een strakke legging met vloekende kleuren die zn ondergoed over zn broek draagt? Die superman is sick, man.
Hobbes
dank u wel warner voor het compleet verkrachten van een fantastisch plan.
deze skip ik mooi. schofterig gewoon.
Jordy
Goed nieuws voor de fans: het X-Men team (met dus Bryan Singer als regisseur) gaat de nieuwe Superman film maken!
Vind het persoonlijk jammer dat Singer niet weer 's een ander soort film gaat maken...
The confirmed details are: Bryan Singer, Michael Dougherty & Dan Harris are on board. It will not be an origin story. And something regarding the Christopher Reeve films and that universe has something to do with this. (though that last one is a shady detail... My source heard that, but when they did... there was no elaboration for the how, what, when, where or why of it.)
Chainsaw
Hoewel ik persoonlijk Singer's X-Men films heel erg goed vind, zou het inderdaad wel leuk zijn om hem weer eens een film als Apt Pupil of Usual Suspects te zien maken ...
Macmanus
Ja vind ik ook jammer, had gedacht dat hij na 3 x-men films ook wel weer "normale" films zou maken zoals Usual Suspects maar zo te lezen dus (nog) niet.

Man of Steel
2013

'Batman v Superman: Dawn of Justice' is morgenavond (17 maart) op de buis: 'Wat was dit slecht zeg, maar dan ook echt slecht'

'Batman v Superman: Dawn of Justice' is binnenkort te streamen: 'Spektakel van epische proporties, werd een epische miskleun'

DC-Universum op de schop: Geen plaats voor onder meer Gal Gadot, Ben Affleck en Ezra Miller in plannen van James Gunn

Ben Affleck wees 'The Batman' af vanwege persoonlijke problemen

Logan
Actie / Sciencefiction, 2017

Arrival
Sciencefiction / Drama, 2016
dc comicsburgerwachtsuperheldgebaseerd op stripwraakleading man superkrachtcities dc extended universe (dceu)man vs manextended editionleading menhero vs hero