Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)
Genre: Actie / Fantasy
Speelduur: 151 minuten / 182 minuten (Ultimate Edition)
Alternatieve titel: Dawn of Justice
Geregisseerd door: Zack Snyder
Met onder meer: Ben Affleck, Henry Cavill en Amy Adams
Releasedatum: 24 maart 2016
Bekijk via HBO Max
Plot Batman v Superman: Dawn of Justice
"Who will win?"
De mensheid maakt zich zorgen over de ongecontroleerde handelswijze van Superman, na een verwoestende actie in Metropolis. Dit baart de bevolking van Gotham City ook zorgen. Batman komt poolshoogte nemen in Metropolis. De twee superhelden raken in een heftige strijd verwikkeld. Al snel dreigt er opnieuw een dag des onheils, veroorzaakt door de schurk Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschil aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Batman v Superman: Dawn of Justice (MusicMeter)
- Kijk op HBO Max
Senator June Finch
Perry White
Anatoli Knyazev
vic
ja gisteren black scorpion II. oh man wat een slechte 0.5 sterren film. het ergste was dat ik na 1 seconde al zag dat hij slecht was maar niet kon stoppen met kijken zo slecht dat hij was. overacteren,slechte makeup, gewoon alles stonk aan die film. Ik wist niet dat zulke troep gemaakt werd en dan ook nog deel II. Ik heb het respect die ik had voor de film/serie koper van RTL5 (babylon5, deep space nine)helemaal verloren.
Macmanus
Weet je toevallig ook wat 6.0 in cm is (of geef me een site waar ik het kan omrekenen als die kent.)
Jordy
een foot is 30 centimer dacht ik, 6' is dus 1.80
een inch is 2.54 cm, dus 5'11" is 150+(11*2.54)=1.78 meter
EmDee
6 feet = 182.88 cm
Unit Converter - Digital Dutch Unit Converter - digitaldutch.com
Macmanus
Ja mensen misschien denken jullie al waarom wil je alle lengtes weten.
Nou hierom: NERD zei
Als je dat zo erg vind, moet je eens kijken hoe lang de mensen zijn die jij wel geschikt vind voor Batman.
Brad Pitt = 6 feet dat is ongeveer. 1.82 dat is 2 cm langer dan Farrell , dus NERD Brad Pitt kan Batman niet spelen.
Mickey Rourke dan, hij is 5.11 feet dat is ongeveer 1.80, dus NERD Rourke kan ook niet.
Dan proberen we Bruce Willis, hij is ook 6 feet en dat 1.82, dus NERD Willes kan ook niet.
Dan proberen we Russell Crowe, hij is 5.11 feet ongeveer 1,80 dus, dus NERD Crowe kan ook niet.
Dan proberen we de laatste die je genoemd hebt George Clooney, hij is ook 5.11 dat is dus 1.80, dus NERD Clooney kan ook niet.
En Hobbes je heb jij al een idee wie het wel moet zijn.
Bron is IMDB.
NERD
had je het tegen mij macmanus?
maar toch, farrell ziet er veel jonger(jongensachtiger) uit dan diegene die ik noemde. En zoals ik al zei het is slechts mijn mening.
Hobbes
ik ga hier verder niet op in.
ik ga namelijk niet m'n posts herhalen.
NERD

zal ongetwijfeld een originele keuze zijn
Macmanus
Naast Farrell maakt Mag Norman Reedus het ook wel worden.
Of JOhn Goodman.

Dan moet het er zo een beetje uitzien

Macmanus
John Goodman Batman en Wayne Knight Robin dat is nog eens een duo.

Man of Steel
2013

'Batman v Superman: Dawn of Justice' is morgenavond (17 maart) op de buis: 'Wat was dit slecht zeg, maar dan ook echt slecht'

'Batman v Superman: Dawn of Justice' is binnenkort te streamen: 'Spektakel van epische proporties, werd een epische miskleun'

DC-Universum op de schop: Geen plaats voor onder meer Gal Gadot, Ben Affleck en Ezra Miller in plannen van James Gunn

Ben Affleck wees 'The Batman' af vanwege persoonlijke problemen

Logan
Actie / Sciencefiction, 2017

Arrival
Sciencefiction / Drama, 2016
dc comicsburgerwachtsuperheldgebaseerd op stripwraakleading man superkrachtcities dc extended universe (dceu)man vs manextended editionleading menhero vs hero