The Texas Chainsaw Massacre (2003)
Genre: Horror
Geregisseerd door: Marcus Nispel
Met onder meer: Jessica Biel, Jonathan Tucker en Erica Leerhsen
Releasedatum: 22 januari 2004
Bekijk via Videoland
Plot The Texas Chainsaw Massacre
"What you know about fear...doesn't even come close."
Een groepje jongeren is op weg naar een concert, als ze onderweg een zwaar getraumatiseerd meisje oppikken dat even later zelfmoord pleegt. Ze besluiten een telefoon te zoeken en belanden bij het huis van de familie Hewitt en de kannibalistische moordenaar Leatherface, die met z'n kettingzaag vervolgens achter de jongeren aangaat.
Erin Hardesty
Jedidiah
The Hitchhiker
Henrietta
saw1991
echt gewoon geweldige film als, eens dat er een moord gebeurd stopt het gewoon nimeer en komt de film echt op gang echt goed in elkaar gezet en acteren dat ging wel maar daar hadk ni direct op gelet . de gore was ok heel goed
M.ike
De dames zien er uiteraard sletterig uit!
wat had je anders gewild? Rokken tot over de enkels met vestjes tot aan hun nek dichtgeknoopt,en om het helemaal kompleet te maken sandalen met sokken.Zeg nou zeff dan is de lol + het kijk plezier er al gou vanaf met 2 van die snuggerige meisjes dan heb ik liever de sleterig uitziende meiden
Thorka
Deze remake is in mijn ogen net zo spannend als het origineel.
Dit (en het origineel) is dan ook 1 van mijn favoriete horrorfilms. Ik heb er ontzetten veel gezien, maar een film als deze blijft je bij omdat je op bepaalde ogenblikken de spanning en angst van de personages kunt meevoelen.
Dan is een horrorfilm geslaagt!
Jantje666
De dames zien er uiteraard sletterig uit!
is misschien een tikje conservatief & beledigend naar dames toe...
Mrkice
Hmmm ik heb deze film gezien in de zomer 2004 op een hete zomeravond,en opzich vond ik het wel een spannende film,geen topfilm verder....3.0.
P8rb
ik had deze film 1 keer gezien en ik was gelijk verliefd!
op de 1 of andere manier vind ik het een prachtige film.

4,0
M.ike
weet iemand waar ik hem kan vinden?ik heb al bij bepaalde winkels gekeken maar daar was hij er niet en heb ook gevraagd bij de winkels.. het liefst in de buurt van Utrecht als iemand hem in de schappen van de cd winkels ofzo heeft gezien geef maar een gil:)
Jantje666
deze moet toch gewoon bij iedere Freerecord Shop of Media Markt, dus ook in Utrecht te krijgen danwel te bestellen zijn?
Anders bestel je hem bij Boudisque in utrecht?
Of bestel je hem bij Rodisc in Rotterdam?
of bij de Large?
kijk op www.large.nl
onder de dvd's , horror, staat hij voor 11,99.
movie*freak
wel een geslaagd en spannend film.
3 en half sterren
M.ike
nou ben alles af gegaan van dvd tot cd winkel tot media markt heb in utrecht , niet kunnen vinden ik denk dat ik hem maar thuis laat bezorgen en op internet bestellen:)
joh echt?
raar...
je weet het inderdaad nooit he?
de ene keer ligt een film in stapels voor een prikkie overal in de winkels en dan weer kun je de meest bekende titels ineens weer niet meer krijgen, vaag is dat
M.ike
dat vond ik ook al , ik nam aan dat zo'n film met volgens mij wel een horde fans ,wel bij de media markt te krijgen was of een FRS
Kisje
Is deze film aan te raden? Want mij lijkt the texas chainsaw massacre the beginning wel aardig..
M.ike
deze film is echt aan te raden je moet wel een beetje van horror houden natuurlijk.maar deze film is erg goed gevallen bij mij
horrorfreak14
Leuk voor een vrijdagavond na 10en, veel actie en spanning. Een 3,5
M.ike
heb in alphe aan de rhijn ge keken in de media markt en daar hadde ze hem ook al niet, en in de cd winkels ook niet . maar op de site van de free record shop en vanleest staat dat ze hem zoizo niet eens verkopen. Wel overal zie ik die oude liggen, weet iemand waar hij wel tekoop is of waar ze hem hebbe zien liggen?
darkcity
Mediamarkt in Rotterdam heeft hem volgens mij voor 5 euro!
M.ike
dat lijkt me onwaarschijnlijk , maarja kan best hoor
maar ik heb hem al op bol.com besteld:)
Don_Mat
Prachtig, blijft echt 1 van mijn favoriete films gewoon. De grondlegger van alle cliche horror films!!! 5 dikke sterren voor dit meesterwerk.
Willy Wartaal
Leuke film met af en toe goed camera-werk, ik vind dit een van de betere in z'n genre. En de sheriff is echt geweldig net als de rol die hij neerzet in full metal jacket, hij is er gewoon voor gemaakt mensen af te zeiken. 3.5*
Fuzzyman
Slechte film vergeleken met het eerste deel uit 1974.
Wel leuke schrikmomenten, matig acteerwerk 3 sterren
psycholamp
- 1960 berichten
Overbodige remake. Alhoewel het geen echte remake is, dat is dan weer wel een pluspuntje. Wel aardig, alleen jammer dat de hoofdrolspeelster weer een "lekker wijf" is, dat veel te braaf is, maakt het wat ongeloofwaardig. Het origineel blijft gewoon het vetst, zeker mede door de echte jaren '70 sfeer. Vond de lifter uit het origineel ook spannender dan uit deze film. Deze kijkt wel lekker weg, maar meer ook niet.
kentukkie
zeg don mat ..ik neem aan dat jij het over de originele hebt uit 1974 ???
en niet over deze remake
P8rb
ik denk niet dat je nog een reactie van hem zult krijgen..
hij zal het wel over deze remake hebben, want hij is prachtig.
%%%%%%
Vond een Goeie horror film.Deze zal je zeker van begin tot eind blijven boeien ! En heeft inderdaad mooi camara werk. 3,5 sterren voor deze goeie horror film ! Zal deel 2 zeker eens gaan kijken !
orbit
- 12092 berichten
ik denk niet dat je nog een reactie van hem zult krijgen..
hij zal het wel over deze remake hebben, want hij is prachtig.
Ohja, dat was het, en ook dé gronlegger voor alle slashers e.d.
happy
Gave Horror film.
Vooral het begin met dat getraumatiseerd meisje.
Hoe goor krijg je het verzonnen!?!
Ik snap dat mensen 'm gaan vergelijken met die van 1974 maar eigenlijk moet je dat gewoon los laten.
By the way, als je deze hebt gezien dan heb je eigenlijk deel 2 ook al gezien.
Dus deel 2 is ook goed

Onderzoek naar overname Warner Bros. door Netflix kan veel langer duren dan verwacht

Netflix-hit ‘K-Pop Demon Hunters’ hint op mogelijk vervolg

'Heated Rivalry' verbreekt records voor HBO Max: 'Waanzinnig'

De western 'Horizon: An American Saga - Chapter 1' verdwijnt binnenkort van Netflix

Saw
Thriller / Horror, 2004