The Texas Chainsaw Massacre (2003)
Genre: Horror
Geregisseerd door: Marcus Nispel
Met onder meer: Jessica Biel, Jonathan Tucker en Erica Leerhsen
Releasedatum: 22 januari 2004
Bekijk via Videoland
Plot The Texas Chainsaw Massacre
"What you know about fear...doesn't even come close."
Een groepje jongeren is op weg naar een concert, als ze onderweg een zwaar getraumatiseerd meisje oppikken dat even later zelfmoord pleegt. Ze besluiten een telefoon te zoeken en belanden bij het huis van de familie Hewitt en de kannibalistische moordenaar Leatherface, die met z'n kettingzaag vervolgens achter de jongeren aangaat.
Erin Hardesty
Jedidiah
The Hitchhiker
Henrietta
Regan_Robbie24
zo denk ik er ook over. het is al naar haar kop gestegen bij foto's. en ze speelt alleen komedies en van die tienerfilms. ze houdt totaal niet van horror, tenminste dat zei ze een keer.
Edie
Lekker boeiend allemaal, voor mij hoeft een vervolg niet, deze was al niet super te noemen. Het is dat Jessica Biel erin speelde, maar anders..
U-96
- 2081 stemmen
Dat stoere geklets over die tweede hands barbiepop begint me echt m'n strot uit te hangen. Wel of geen (de)Biel, de film wordt er geen haar beter op.
(zelfs zo erg dat diegene met wie ik deze film keek, na afloop op haar foto ging aftrekken)
Edie

En stoer geklets, ze mag er wezen voor mij, punt.
Liever dan een Hilary Puff of Britney Spears
Edie
Maar maakt de film dat er beter op?
Nee.
Het helpt slechts dat ik me 'STOP' knopje niet eerder indruk.
Oja, me stem even aangepast.
U-96
- 2081 stemmen
Gelukkig was ik er niet bij. (was sowiezo een klote-figuur)
Regan_Robbie24
ik denk volgens mij hetzelfde als Edie, een vervolg/prequel hoeft niet. 1deel is goed genoeg. en trouwens zonder Jessica Biel valt ie erg tegen. (en zonder David Dorfman) en denk ook hetzelfde over Hilary Duff!!
stan
bij mij was het heel grappig ik was hem aan het kijken en toen was die bloederige scene dat die gast (weet niet meer hoe die heette) aan die haak hing en zij hem moest doden liep me moeder lang en ze vond het geen film voor mij en brak de cd in tween. MAAR hij stond nog op de computer dus kon hem gewoon afkijken
en had hem weer op cd gebrand
Regan_Robbie24
dat is zonde van de cd!! dat kost weer geld.
gelukkig letten mijn ouders daar lekker niet op!
johanm3
Veel clichés, maar vond het toch een best spannende film.
Zat een een lekker donker sfeertje aan de film.
john constantine
Vond dit een goeie remake. Gelukkig houd hij het bij het horrorsfeertje wat he orgineel ook had. Een goeie spannende horror film is dit, vol goorheid en spanning. Toppie !!!
YuLaw16
Na het zien van de remake van dawn of the dead, ging ik met veel hoop naar deze film kijken. Wat blijkt nou: tis een stomme tienerslasher film, zonder bloed. Wat kwam ik bedrogen uit -_-
1.5/5
Regan_Robbie24
weet iemand nog iets over de prequel?? want ik heb nog net een beetje nieuws erover, dat het script weer gewijzigd is, door David Show, en dat het niet zeker is of de Hewitt familie helemaal compleet blijft, dus dat ze Jedidiah of zo weg laten.
Fuzzy
Ik heb gehuild tijdens deze film =|
'die gast die aan de haak hangt' = Mike Vogel =) en toen ze hem doodde vond ik het zoo erg..
Nja, sommige mense zijn nu eenmaal een beetje emotioneler als anderen
pennywise
hoi.
ik heb deze film meerdere keeren gezien, en ik raad iedere horror fan zeker aan om ooit eens deze film te gaarn bekijken.
JonathanTucker
Ik heb gehuild tijdens deze film =|
Nja, sommige mense zijn nu eenmaal een beetje emotioneler als anderen
Ik moest eerder huilen toen Jonathan Tucker dood ging
RoBoTBeNDeR
Beste TCM film tot nu toe maar soms vond ik hem maar zwak. De hoogtepunten, de originele camerawerk door de politie op het begin en einde van de film... stuurt alles in de goede richting en geeft een goed einde, het midden is wat geeuwen... 2*
salvado_19
si ya pennywise
ja klopt joh zou ook in het echt kunnen gebeueren he meestal is er in elke stad wel een gek van 2 meter bij 2 meter die een masker van mensenhuid heeft en een kettingzaag heeft waarmee die iemand open snijd
denk toch is na voor je een bericht plaatst komop dan is het nog waarschijnlijker dat harry potter echt bestaat
HeatWave
Heftige film.
Ik heb op het puntje van m'n stoel gezeten.
Jammer dat het plots zo afgelopen is, maar toch erg goed.
amazingmoi
zalige film.alleen het gedeelte met die twee vrouwen in die caravan vond ik nogal raar.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11922 berichten
si ya pennywise
Maar doe me een lol, en kijk alsjeblieft het origineel en oordeel dan opnieuw...
Woutjinho
niet in elke stad, maar het is wel gebaseerd op een waar gebeurt verhaal, maar dat zal je wel weten als je nadenkt voordat je een bericht typt he??
kijk maar naar the shocking truth, daar leggen ze het hele verhaald van Ed Gein uit, de gek die grafschennis pleegde om het vlees te eten, botten als gereedschap gebruikte en mensenhuiden als bekleding gebruikte. Na de grafschennis heeft hij ook 2 mensen vermoord, maar heeft zijn werk niet kunnen voortzetten omdat hij opgepakt werd.
maar dis wist je waarschijnlijk allemaal al he?
gantor
Best spannende film met liters bloed. Ik vond alleen dat het nogal éénzijdig was. Daar bedoel ik bij, dat er wel mocht afgewisseld worden in hoe het spannend werd gemaakt. Enkel achternalopen met een kettingzaag die op de juiste momenten happert, is toch een beetje te sober, te éénvoudig. Ook liepen die jongeren daar te makkelijk in hun ongeluk. Jongeren met de leuze: action with no brains.
metaledje
vond deze leuker dan het origineel en ook spannender,bij deze remake heb je minder vragen dan bij het origineel,maar beide films blijven TOP 4.5
Michael Meyers
De originele heb ik nog niet gezien, maar deze was middelmatig. Het verhaal ligt me niet echt. Soms was het ook wat te langdradig, sommige scene's waren dan weer wel echt goed. 3*
666south park
ik vond de oude versie en dan de eerst ook uit 1973 vond ik het aller best ik vond deze ook wel goed maar die uit 1973 vond ik veel beter maar hij verdient tog een 4,0

'Outlander'-spin off 'Blood of my Blood' doet het ontzettend goed op HBO Max

'Perfectly Imperfect' met Yolanthe Cabau nu te streamen op Prime Video