• 9.375.082 stemmen

Insidious: Chapter 3 (2015)

Horror | 98 minuten

Genre: Horror

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada / Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Leigh Whannell

Met onder meer: Dermot Mulroney, Stefanie Scott en Angus Sampson

Releasedatum: 25 juni 2015

Plot Insidious: Chapter 3

"This is how you die"

Het verhaal speelt zich af voor de gebeurtenissen rondom de familie Lambert. Na enige aarzeling besluit helderziende Elise Rainier (Lin Shaye), die het vermogen heeft om contact te leggen met de doden, een tienermeisje te helpen dat doelwit blijkt te zijn van een bovennatuurlijke entiteit.

avatar van The Oceanic Six

In Film > Nieuws > Insidious: Chapter 3 (2015):

Dermot Mulroney gecast in 'Insidious 3' - FilmTotaal filmnieuws

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Naar mijn mening zeker een goede keuze.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

avatar van Flat Eric

Flat Eric

Kijk er naar uit!

avatar van Kondoro

Kondoro

Vanaf 18 juni 2015 in de bioscoop (Universal)

avatar van The Oceanic Six

Dit moet 1 van de lelijkste filmposters ooit zijn...

avatar van stinissen

The Oceanic Six schreef:

Dit moet 1 van de lelijkste filmposters ooit zijn...

Helemaal mee eens

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Zal wel een voorlopige poster zijn.

avatar van PEN15

PEN15

Nóg een vervolgdeel? Straks zijn hier meer films van dan Poltergeist.

avatar van nikjer14

nikjer14

Gaaf! Wil ik zeker graag zien, wel een erg lelijke poster..

avatar van Seam

Seam

Dit gaat nog harder floppen dan Annabelle

Inderdaad niet de mooiste poster, maar ik kan echt niet wachten om m te zien!

Erg benieuwd, kijk er na uit!

avatar van Pluisje94

Pluisje94

Ik kan echt niet wachten om deze in de bios te gaan bekijken

avatar van housemoviewatch

housemoviewatch

Ik vond de vorige delen geweldig! Ben benieuwd of ook dit deel weer zal overtreffen.

avatar van Edie

Edie

Trailer is alvast zeer matig, ik ben dan al geen liefhebber van de vorige twee films, maar dit lijkt tot zover nóg slechter te worden.

avatar van Daan258

Daan258

Zal wel een heel stuk minder worden dan de vorige 2 delen nu James Wan hem niet regisseert.

Maar toch ben ik nog steeds best benieuwd.

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Door de trailer is mijn nieuwsgierigheid naar dit vervolg enigszins getempt. De schrikmomenten die in de trailer voorbij komen doen nogal saai aan. Jammer dat we het tegenwoordig met veel van hetzelfde moeten doen wat de horrorfilms betreft. Zeker als je kijkt naar de films die een bioscooprelease krijgen...

Ik zie wel of ik deze later dit jaar mee ga pakken, maar het maakt mij niet bepaald enthousiast.

avatar van bjerik76

bjerik76

die eerste trailer bezorgde me wel kippenvel momentjes !

avatar van DutchTakeshiro

DutchTakeshiro

Omfg, ik kijk hier erg naar uit. Groot fan van Insidious. Jammer dat James Wan de regie niet heeft. Als de sfeer weer net zo goed is als in de twee vorige delen dan komt het helemaal goed. En dat lugubere vioolspel... heerlijk!

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Net gezien met PopcornTime, verschoot er van dat deze al te zien is, aangezien er juist maar een premiere in denemarken was op 28 mei en pas eind juni hier uitkomt streamen ging nog redelijk snel, wel 2 keer gehaperd tussendoor, maar voor de rest degelijk 3de deel van deze reeks. Voor sommigen is het te veel allemaal, dit genre, maar kijk dan niet e, voor de rest, enjoy it. Lin Shaye zie ik graag bezig, in dit soort rollen. 7,5 à 8/10

avatar van DutchTakeshiro

DutchTakeshiro

UmbraVitae schreef:

Ik wacht geduldig tot de film uitkomt in de bioscoop maar het is goed om te horen dat de film geslaagd is.

avatar van voskat

voskat

Heel aardige prequel met een paar leuke ideetjes. Verwacht niks wereldschokkends, maar wel prima popcornvoer.

avatar van kenna1

kenna1

Gister gezien, zeker de moeite waard om te kijken in de bioscoop.

Ben een groot fan van deel 1, deel 2 was iets minder maar deze maakt het toch weer mooi af.

Dit zou wel het laatste deel zijn maar met 'the further' kun je nog veel doen vind ik.

avatar van Pluisje94

Pluisje94

Gisteren naar de voorpremière van Insidious chapter 3 geweest bij Pathé Spui, was een zware tegenvaller helaas. Heb hier een half jaar naar uitgekeken maar er was niks aan. Totaal niet eng en geen (enge) schrikeffecten. Het duurde allemaal veel te lang. Een horror film zou ik het absoluut niet noemen. Het mannetje dat eng had moeten zijn leek net een trol die weggelopen is uit de Efteling xD Echt jammer, hopen maar dat deel 4 wel geweldig gaat worden, ik ben groot fan, voornamelijk van het tweede deel dus we houden de moed erin! (; Let op: Dit is mijn persoonlijke mening! Smaken verschillen gelukkig (: Op naar deel 4

avatar van Dav91

Dav91

Zeer goeie horror film ben stiekem ook fan van de Insidious serie maar ben er nuchter heen gegaan.

Maar wat een horror film de sfeer de schrikmomenten alles klopte gewoon.

Het voelde alsof ik Insidious 1 weer aan het herbeleven was alleen met een andere twist.

Insidious chapter 2 vind ik persoonlijk het minste van de serie het was zeker niet slecht maar persoonlijk blijft deel 1 de beste maar deel 3 heeft zich goed bewezen dat het zeker niet onder doet van de eerste Insidious film.

Ik kan niet wachten op de volgende Insidious film dus laat de volgende Insidious film maar komen