• 9.371.495 stemmen

The Transporter Refueled (2015)

Actie / Misdaad | 96 minuten

Genre: Actie / Misdaad

Oorsprong: Frankrijk / China

Geregisseerd door: Camille Delamarre

Met onder meer: Ed Skrein, Loan Chabanol en Lenn Kudrjawizki

Releasedatum: 24 september 2015

Plot The Transporter Refueled

"He Delivers."

In de criminele onderwereld van Frankrijk staat Frank Martin bekend als "De Transporter": de beste chauffeur en huurling die je kan krijgen. Hij houdt zich aan drie eenvoudige regels: geen namen, geen vragen en geen onderhandelingen. Maar dan ontmoet hij de mysterieuze femme fatale Anna, die de leiding heeft over een groep overvallers. Niets houdt Anna tegen om een groep meedogenloze Russische mensenhandelaren te stoppen.

avatar van Phantasm

Phantasm

Prima aktiefilm die lekker wegkijkt.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Goede vermakelijke actiefilm! Geen moment verveeld.

Jammer dat Jason Statham niet de hoofdrol heeft, dan zou het nog meer compleet maken.

Moet toch wennen aan deze acteur.

avatar van Onceuponanytime

Onceuponanytime

De verwachte actie ontvangen, doch geen hoogtepunten. Zoals dertien in een dozijn...

Vermoedelijk ferm financieel gesteund door Audi en een onbekend wasproduct voor het blijvend kraakwit hemdje...

avatar van The main man

The main man

Llittec 030. Waarom geef jij deze film dan 4,5 ster ?

Je hebt alleen de trailer gezien.

Zulke mensen zoals jou die halen het gemiddelde onnodig omhoog.

Gebaseerd op niks.

Was een middelmatig filmpje.

avatar van fun in acapulco

fun in acapulco

Een film die z'n uiterste best doet om cool te zijn, maar dat op geen enkel vlak is. De hoofdrolspeler ziet er niet cool uit, heeft suffe teksten en acteert bar slecht. Ook zijn tegenspelers en speelsters zien er suf uit en acteren ook zo. Het verhaal is niets bijzonders en zo ook de actie. De slechtste uit de reeks wat mij betreft.

avatar van Brabants

Brabants

Plichtmatige en ongeïnspireerde film die leunt op de geweldige trilogie waarbij Jason Statham een zeer sterke hoofdrol vertolkt. Ed Skrein is voor mij een heuse clown en zo miscast als het maar kan zijn. Ray Stevenson weet met zijn rol nog enigszins wat glans te geven aan een diep trieste film.

avatar van jordorientje

jordorientje

Transporter zonder Jason Statham is echt patat zonder zout of mayo. Hij ís the transporter, in tegenstelling tot deze rare gast met z'n rare accent.

Het enige positieve is de actie; er gebeurt veel en er is genoeg spanning.

Maar helaas is die actie té slecht gespeeld, super slechte acteerprestaties en té voorspelbaar.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag herbekeken, toch een half puntje eraf voor deze film, de charme van de Transporter film is er hier wel af, er zit wel redelijk wat actie in, sommige scenes waren dan wel weer goed zoals in de disco en op de boot, maar het verhaal is een beetje ingewikkeld en verder niet echt bijzonder.

Het einde ging nog wel, maar deze acteur moet ik echt aan wennen, niet echt een succes.

Daarom een half puntje eraf helaas.

avatar van Film Pegasus

De Transporter-franchise is toch altijd Jason Statham. Pas nog de Taxi-reeks gezien trouwens van Luc Besson, waar de Transporter films goed naar gekeken hebben. Op zich niet verwonderlijk misschien met Luc Besson als producer bij van de Transporter reeks. Een nieuwe acteur is niet per se slecht. Als het maar een goeie film is. Tenslotte zit er toch ook weer 7 jaar tussen deze film en de laatste met Statham.

Ed Skrein heeft de ondankbare taak om de fakkel over te nemen. Hij is een ongelofelijk saaie kerel die zijn charme thuis vergeten heeft. De film ontbreekt ook een goeie tegenspeler, dus alles valt op de actie terecht. Die valt wel mee, maar het mist overal de nodige pit. Weinig fun in deze film, enkel Ray Stevenson (de meeste acteerervaring) zorgt voor aangename momenten. Actie is niet slecht, met een goeie crew en wat budget er achter. Maar het is geen aanrader verder.

avatar van Tarkus

Tarkus

Tarkus schreef:

Ik was een beetje bang dat deze film niet veel zou worden omdat Jason Statham er niet in meedoet.

Maar het is het tegendeel geworden.

Niet dat ik Statham niet mis, maar de film is puur actie, van begin tot einde.

Leuk om zien, in alle opzichten.

Nog eens een actiefilm met goede achtervolgingen waarbij een hoop schroot wordt achtergelaten.

Prima hoofdrolspeler die Statham moet vervangen, maar ook een goede Ray Stevenson (Rome).

Ik heb me goed vermaakt met deze film en dus bijna de maximum score, alleen juist niet omdat je toch een beetje Jason mist.

Ondanks de afwezigheid van Jason Statham is dit een puike actiefilm. Prachtige cast en een prima scenario.

avatar van ILDIB

ILDIB

Elke film weer die zelfde fout. Mega snelle auto wordt achtervolgd door simpele koekblikken. Vreemd genoeg houden die trage blikken de snelle auto moeiteloos bij. Waarom dan de snelle auto?

Die gevechten van die schrielhannes zijn echt ongeloofwaardig tegen die zware gasten. En tempo nul ook nog daarbij.

Die gast heeft 2 blikken. Hij kan heel stoer kijken bij het rijden of heel jullie maken me niks. Alle twee vervelend. En ik heb steeds t idee naar Nicholas hoult te zitten kijken...

Het verhaal is waardeloos verder. Mooie beelden. En dat is t.

avatar van Capablanca

Capablanca

Floris294 schreef:

3 keer in je handen klappen en een rondje rond de tafel rennen en dan zou die moeten starten op je beeldscherm...

Ik meen me te herinneren, dat het bij actiefilms 4 keer is.

avatar van mrklm

mrklm

De lange, ietwat slungelige Skrein liet zijn haar kort knippen, een stoppelbaard groeien en trok hetzelfde driedelige pak aan als Jason Statham en Delamarre dacht dat dat voldoende zou zijn om Statham te doen vergeten. Onjuist natuurlijk, want Skreins emotieloze spel en de routinematige vechtscènes bewijzen alleen maar dat een bekwame acteur als Skrein meer heeft dan wat gevechtstraining om te kunnen overtuigen als actieheld. Het warrige plot over tot prostitutie gedwongen vrouwen die wraak nemen op hun ‘baas’ Karasov [Radivoje Bukvic] is bovendien vooral een excuus om veel vrouwelijke fotomodellen in seksistische, door mannen geschreven rollen de revue te laten passeren. “Meer voor mannen” is hier zeker van toepassing. Maar vooral voor mannen met lage verwachtingen.

avatar van panax

panax

beste we leuke aktiefilm

kijkt lekker weg

prachtig camerawerk goeie aktie !!

avatar van Shadowed

Shadowed

We moeten geloven dat het personage van Ed Skrein een professional evenals een absolute perfectionist is, maar het helpt niet bepaald mee als je er binnen je klus in slaagt om al heel vroeg een stuk of 17 politieauto's te laten crashen. Het is uiterst bijzonder hoe vaak de meest achterlijke en ridicule manier wordt gekozen om een subtiele ontsnapping/vervoering uit te voeren, maar in het kader van een ongeloofwaardige actiefilm is dat enigszins begrijpelijk. Minder begrijpelijk is dat regisseur Camille Delamarre het dan wel nodig vind om enkele personages te voorzien van donkere en zware dramatiek. Bovendien lijken veel van die personages qua karakter en persoonlijkheid heel erg op elkaar, met vrijwel ieder vrouwelijk personage als ideaal voorbeeld. Niet dat de mannelijke personages het overigens veel beter doen. Skrein en Ray Stevenson zijn charmant, maar bijzonder eendimensionaal ingericht. De knokactie wordt relatief chaotisch geknipt en geplakt, maar de stunts zijn spectaculair en het tempo ligt hoog. Je denkvermogen uitzetten is bijna een plichtmatige kunst om deze film uit te zitten, maar gelukkig duurt het met 96 minuten op de teller niet te lang.