Genre: Actie / Misdaad
Releasedatum: 24 september 2015
Bekijk via Videoland
Plot The Transporter Refueled
"He Delivers."
In de criminele onderwereld van Frankrijk staat Frank Martin bekend als "De Transporter": de beste chauffeur en huurling die je kan krijgen. Hij houdt zich aan drie eenvoudige regels: geen namen, geen vragen en geen onderhandelingen. Maar dan ontmoet hij de mysterieuze femme fatale Anna, die de leiding heeft over een groep overvallers. Niets houdt Anna tegen om een groep meedogenloze Russische mensenhandelaren te stoppen.
Frank Martin Jr.
Yuri
Leo Imasova
christian
Een Transporter zonder Statham.. Tsja,
Met Statham was het al matig, misschien lukt het nu wel om een redelijke film neer te zetten.
Kondoro
Een The Transporter zonder Statham.. Dan vind ik het geen The Transporter... Jason was voor mij echt het gezicht in de films... Kan voor andere natuurlijk weer anders zijn maar goed... Het is ook mijn lieveling acteur en dat kan ook weer voor andere verschillen haha
Vanaf 18 juni in de bioscoop (Independent Films)
EDIT: verplaatst naar 24 september
Trailer geplaatst
Corcicus
Hmm, een vrouwelijke regisseur voor wat een bikkelharde ventenfilm moet worden? Dit belooft zeer weinig goeds. De derde film, onder Megaton, was al verwijfd genoeg.
jarno1975 (moderator series)
Camille Delamarre is een man
HALVE TAMME. (moderator series)
Ik pleur bijna van mijn computer stoel af, heerlijk
johnhendrikos
Ik heb de voorgaande delen niet gezien, zal dat wat uitmaken?
hahaha nee niet echt!
Arjandouma
Net tijdens de Sneak gezien. Gewoon een 13 in een dozijn actiefilm. Bevat een paar leuke achtervolgingsscènes maar mag voor de rest vrij snel vergeten worden.
Glacius
Ook net in de sneak gezien. Was al teleurgesteld toen ik de titel op het scherm zag verschijnen. Alle clichés worden erbij gehaald. Niet de moeite waard. Als Ed Skein hiervoor Game of Thrones heeft opgegeven, mag ie zich wel laten nakijken.
Verhuiskaartje
Beetje jammer dat na 3 goede films waarin het autorijden ook centraal staat er een vierde film gemaakt is waarin ze wel wat heen en weer rijden en je wel een paar stunts ziet, maar het echte verhaal helemaal niets met de transporter te maken heeft. Ze hadden er beter een andere titel aan kunnen geven. The Driver, The chauffeur, Three rules. Verzin wat leuks, maar dit is echt een schande voor de triologie
Flitskikker
Globaal gezien is dit inderdaad een dertien-in-een-dozijnactiefilm. Russischsprekende vijanden, iemand die vergiftigd is en de opdrachtgevers hebben het tegengif, mooie dames, achtervolgingen...
Toch viel het allemaal nog wel mee. Hoewel de film op sommige punten wat inkakte, gierde de adrenaline tijdens de mooi weergegeven achtervolgingen en gevechten soms toch door je lijf. Het eindgevecht had echter wel wat spectaculairder gekund. Een gemiste kans.
De soundtrack vond ik erg vet, ik heb de hele credits afgekeken.
An sich een prima film. Dat het niet helemaal bij de Transporter-trilogie past en dat Jason Statham ontbreekt; tja, spijtig, maar dat maakt het nog geen slechte film. Leuke wegkijker.
7/10
Timothyvdmeer
Leuke vlotte actiefilm, maar heeft weinig te maken met het orgineel. Ook mist deze zijn charme.
Leuke bijrol van Ray Stevenson en Loan Chabanol die wel wat op Sasha Alexander lijkt.
Zeker geen hoogvlieger maar leuk popcornvermaak.
bart007bond
Beter dan verwacht.
Heerlijk mooi vrouwenvlees ?
Leuke actie, tijd vliegt voorbij.
En wat een vette audi.
Dikke voldoende.
Zijn vader had het wel getroffen.
Lucky man.
Richard_Voorhees
Is het niet een beetje vroeg voor een Transporter remake? Als sequel zou dit niet echt realistisch zijn zonder Statham.
Deze film is precies geworden wat ik vooraf had verwacht: niets. Een reboot van een serie die ik al niet al te geweldig vond (3 / 3,5 / 3 sterren gegeven), maar die wel vermakelijk was. Dat kwam vooral door Jason Statham, die gewoon prima past in dit soort flitsende actiefilms. Verder stelde de hele Transporter franchise niet zo heel veel voor. En nu 7 jaar later is er een reboot. Remake. Vervolg. Whatever. Ieder geval hadden ze 'm beter niet kunnen maken, al heb ik geen idee of het een commerciële flop is geworden. Suffe hoofdrolspeler, standaard achtervolgingen, standaard actie (al was de vergassing in de disco wel aardig) en standaard bijrolletjes. Het voelt allemaal zo gemakzuchtig aan, alsof je een straight to dvd film aan het kijken bent, maar met net iets meer budget. En toch was het niet zo slecht, want ik heb niet elke minuut naar de klok hoeven te staren.
sdr
Alleen het kijken naar de trailer zegt mij genoeg, geef mij Jason maar.
vranque
Met Jason Statham zou ik hier nog geen halve ster voor geven. Dan zouden mijn verwachtingen bedrogen uitkomen. Maar kijk, vermakelijk is het best wel en dus 2 sterren voor dit en dat is echt aanzienlijk hoger dan met Statham.
Lancher
- 1914 stemmen
De soundtrack vond ik erg vet, ik heb de hele credits afgekeken.
7/10
Soundtrack is idd heel erg dik, zeker een plus. Qua film, ja het is een ander soort film dan de Transporter films met Statham en ook al overstijgt deze film de andere Transporter delen niet, heb ik mij er meer dan mee vermaakt.
Ook al vind ik wel dat ze bijvoorbeeld meer uit de editing e.d. hadden kunnen halen. Voor mijn gevoel iets teveel geknipt en wat te snel. Het Adrenaline tempo is top, maar hier hadden ze meer mee kunnen doen, wat gestroomlijnder zeg maar.
De film is zeker niet perfect, maar door de rush, gewoon dik vermaak deze film.
broncode
Lekkere dik aan gezette actie film die niet teleurstelt.
Uitstekende verrassende actie sequences and goede hand to hand combat fight scenes.
En laten we wel wezen een audi S8 is natuurlijk über cool om te zien.
Moet wel zeggen dat Jason Statham gemist word,en vind ed skrein een verkeerde casting keuze.
Hij doet het niet slecht, maar iemand met meer muscle had gerust gemogen.
PS De rating op imbd is veelste laag,een 6 is hij wel waard.
hoffhaan
Lekkere oppervlakkige actiefilm. Stratham wordt gemist, maar de score hierboven is te laag. De film verdient een 3.0
Macady
Ach viel me niks tegen, had mn twijfels zo zonder statham, niks speciaals, heb me echter geen minuut verveeld....
Berthil
Aardige actie maar irritante hoofdrolspeler met fluisterstem en accent.

Transporter 3
2008

Transporter 2
2005

The Transporter
2002

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

The Salvation
Western / Drama, 2014