Jaume Collet-Serra

mijn gemiddelde
3,27
9784 stemmen

Geboren:
23 maart 1974 (43 jaar)
Barcelona (Spanje)

Er staan 8 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 9784 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,27 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,76

Filmografie

2,86 (1707)
House of Wax (2005)
3,06 (395)
Goal II: Living the Dream (2007)
3,61 (2203)
Orphan (2009)
Alternatieve titel: Orphan Esther
3,44 (2317)
Unknown (2011)
3,27 (1644)
Non-Stop (2014)
Alternatieve titel: Non Stop
3,13 (763)
Run All Night (2015)
2,92 (755)
The Shallows (2016)