• 9.197.113 stemmen

Met onder meer: Taron Egerton, Sofia Carson en Jason Bateman

Gesproken taal: Engels en Georgisch

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Carry-On

"Every holiday season, millions travel safely by air. This Christmas will be different."

De jonge Ethan Kopek werkt voor de Transportation Security Administration en houdt dagelijks toezicht op de veiligheid van het reizende publiek. Tijdens de kerstdagen wordt hij door een mysterieuze reiziger gechanteerd. Laatstgenoemde tracht een gevaarlijk pakketje door de beveiliging te laten gaan zodat het mee kan op een volgepakte vlucht. Ethan zal zijn best moeten doen om hem te slim af te zijn.

avatar van Hannie-jetje

Hannie-jetje

Aardig , geen topper verder

avatar van Basto

Basto

Netflix wilde graag een Die Hard kloon. Op zich begint het nog best goed met het concept dat er een aantal ‘gewone stervelingen’ ingezet worden door enkele high tech terroristen. Het blijft ook een tijdje soannend, maar als het plan toch uit de hand gaat lopen, verzandt het toch in erg veel gerommel.

Jammer ook dat ze niet wat meer talent aan boord hebben gehaald. Egerton mist charisma net als de rest van de cast en ook de regie us erg gewoontjes. Het doet vooral verlangen naar het werk van De Bont en het humorvolle script van De Sousa.

Krappe 3,5

avatar van Brabants

Brabants

MelB schreef:

De relatie tussen hun was inderdaad uiterst grappig.

Ik wil het hier graag bij laten. Ik zit niet te wachten op hele discussies over de casting van Bateman.

avatar van bipolar

bipolar

Lekkere recht-toe-recht-aan zenuwenactiethriller die mij van begin tot eind aan het scherm gekluisterd hield. Jason Bateman in een prima rol als de schurk en Dean Norris, de eeuwige bijrolacteur. Leuk om hem weer te zien.

Ik weet niet of ik de enige ben, maar de schurk vond ik op Matthijs van Nieuwkerk lijken.

avatar van voyager77

voyager77

Ik citeer iets uit de post van user Basto en daarmee is alles over deze film gezegd.

'Aardige wegkijker die ik alweer vergeten ben, voordat ik een volgende film ga kijken.'

avatar van Thomas83

Thomas83

Goed te pruimen Netflix-filmpje. Oliedom werkelijk, maar onderhoudend als een thriller op een leuke locatie. Je hebt van die films waarin de domme momenten alleen maar ergeren, maar dit is er zo een waarin ze vooral amusant zijn. Scènes zoals die met de agent die "nova chuck" googlet of die met de laser van een sniper rifle vol op het voorhoofd van de vriendin van de hoofdpersoon zijn heerlijk stompzinnig en zorgen ervoor dat de film in elk geval nooit saai wordt.

Het moet wel gezegd dat iedere poging tot humor of persoonlijkheid behoorlijk faalt. De hoofdpersoon en zijn vriendin deden me helemaal niets. De oneliners etc. zijn ook niet best. Maar het tempo zit er goed in, en Egerton en Bateman zijn gewoon prima. Norris is ook altijd een welkome verschijning. Dat gevecht in de auto is trouwens de slechtste CGI die ik in tijden heb gezien. Ik wil er niet eens aan denken hoe dat er in de bioscoop uit zou hebben gezien.

avatar van tbouwh

tbouwh

Het is de tijd van het jaar voor mierzoete kerstsprookjes, maar wie een broertje dood heeft aan ritjes met de Polar Express kan nu ook Carry-On aanslingeren. De aandoenlijke kerstthriller speelt zich af op het overbevolkte vliegveld van Los Angeles, waar bevoorrechte gezinnen zich op de dag vóór het cadeautjesfestijn moeten haasten om hun vluchten naar zonniger oorden te halen. De boel komt op stelten te staan als een handelaar in moordwapens het piekmoment misbruikt om een zeldzaam zenuwgas door de bagagecheck te loodsen.

verder lezen

avatar van Vinco

Vinco

Prima film voor tussendoor, geen hoogvlieger maar vermakelijk genoeg.

avatar van Mickey b

Mickey b

Voortreffelijke actie-thriller. Heb er van genoten. Originele insteek. Toch wel gans de film de nodige spanning gevoeld. 2 uren zo gepasseerd. Taron Egerton acteert op zijn best. 4*

avatar van Noodless

Noodless

Een film over terroristen die een aanslag willen plegen door een koffer langs de beveiliging te krijgen via Ethan die werkt voor de Transportation Security Administration. Ethan wordt gechanteerd en heeft weinig keuze als hij zijn vriendin Nora nog wil terug zien. Goed opgebouwd misdaadverhaal waarbij de terroristen uiteraard ook een plan B hebben. Vermakelijk en voldoende spannend. 7/10

avatar van The Oceanic Six

Heel fijn vermaak, deze Die Hard op een luchthaven. Ja, als je dit heel serieus neemt dan ga je de film tot de grond toe af kunnen branden want er zitten zoveel onrealistische momenten in (het rode sniper-lampje gericht op de vriendin was trouwens wel heel dom) dat het soms bijna lachwekkend word. Maar damn, wat is dit gewoon verder leuk om te kijken. Het tempo ligt hoog, hoofdrolspelers Egerton en Bateman zijn prima en de actie, overigens niet al te aanwezig, is best wel goed gedaan.

Trouwens nog wel een dingetje, hoelang gaan we nog door met een zwarte vrouw met gemillimeterd haar in een bijrol als hoge politiefunctionaris met veel doorzettingsvermogen zetten? Je kan serieus vandaag de dag geen actiefilm of thriller meer opzetten rondom een geheime dienst of politie of je ziet zo iemand, bijna een karikatuur is ze dan.

Anyway, hopelijk produceert Netflix meer van dit soort titels. Mij doe je er een plezier mee.

avatar van The Oceanic Six

Wat een spuuglelijke filmposter hier trouwens. Die op IMDb is wel echt beter (maar nog niet super).

The Oceanic Six schreef:

Poster met billing block heeft de voorkeur. Aangepast.

avatar van ILDIB

ILDIB

Wat een shitload of bagger.. begin voorspelt weinig goeds dan is er een half uur aardige opbouw en vervolgens is het nog een dik uur vreselijke onzin met een nep john mcclain. Even een opsomming:

Meneer de bad guy laat zijn Red ribbon gewoon aan de koffer zitten. Tuurlijk niet.
O ja koffer 2 is groter maar blijkbaar kan de bom daar ook prima klem in.
Zoveel moeite doen de bad guys met een meega opzet voor een veel simpeler mogelijke optie om de bom aan boord te krijgen. Badguy krijgt immers een 2e Pistool ook simpel aan boord.
Zijn er geen mensen die ook de cameras bekijken en alle knokpartijen en rennende lui zien? Alsof er geen controle is.
Uitleg van alles wat er gebeurt alsof we kleuters zijn.
Plastic ontplof Pistool zag je van kilometer het aankomen, want dat hadden uitgelegd gekregen. En voor de mensen die het vergeten waren wordt het nog een keer gezegd.
Moordenaar die vriendin moet vermoorden.
Waarom? Was toch al nutteloos. Sloeg nergens op.
Kopek kan ineens alles, is superman. Mag overigens ook gewoon overal komen op vliegveld en niemand die het raar vindt.
Simpele la agent kan alles bepalen qua vliegverkeer blijkbaar en runt ook de hele show op de grond. Alsof ze de president zelf is.
Piloten zien movement in ruim maar een open klep en luik zien ze niet tot tweemaal niet.
En de lijst is nog veel langer.

Gewoon bagger. Wel met kwaliteit gemaakt dus daarom maar afgekeken. Maar met continue ergernis. O ik vergeet de soundeffects, man o man wat een overtreffende ellende daar ook.
Die nep joseph gordonlevitt kan de boel ook niet redden. Was zeker geen Bruce Willis

avatar van ILDIB

ILDIB

The Oceanic Six schreef:

Je hebt gelijk in alles. En ik ergerde me er wel kapot aan.

avatar van Uier

Uier

• 1977 berichten

Die Hard-Wish Edition, die het klaarspeelt om naarmate de film vordert steeds in onnozelheid te groeien.

avatar van Ralf81

Ralf81

Vermakelijke thriller.

Even dacht ik good old Prison break acteur Wade Williams te herkennen, maar het bleek Norris te zijn.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

• 2058 stemmen

Ralf81 schreef:

Vermakelijke thriller.

En superdik ook! Poahhhh. Hank uit Breaking Bad heeft teveel zelfgebrouwen bier gezopen.

avatar van Vascago

Vascago

Aardige actie-thriller die naarmate die vordert helaas wat te ongeloofwaardig wordt. Ook heeft Taron Egerton niet het charisma van Bruce Willis in deze Die Hard kloon. Maar dat maakt niet zoveel uit. Het is uiteindelijk toch 2 uur dom vermaak.

avatar van nadrin

nadrin

Geen topper maar wel een aangename film. Goede acteerprestaties verhaal op zich goed. Alhoewel je veel zaken met een reuze korrel zout moet nemen

avatar van Triller

Triller

Ooh ooh ooh wat is dit slecht! Op een geven moment maar gestopt met kijken, je kan nog beter the incredibles kijken dan deze film.

"De instapkaart vergeten in dat bakje"

Hij en ze vriendin kunnen overal stoppen in een mega vliegveld, nee ze stoppen precies bij de sniper.

Dat koffie gedoe met de drank, lachwekkend! 10000 camera's, je kan zo nakijken wie dat bakje daar heeft neergelegd.

Zoveel nep gedoe, gestopt met kijken.

Wat een ongelooflijke nep film.

avatar van Rodger

Rodger

Redelijke actie film waar er al zoveel van gemaakt zijn

Beetje die hard remake

Ok voor 1 keer