• 9.373.188 stemmen

Met onder meer: Taron Egerton, Sofia Carson en Jason Bateman

Gesproken taal: Engels en Georgisch

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Carry-On

"Every holiday season, millions travel safely by air. This Christmas will be different."

De jonge Ethan Kopek werkt voor de Transportation Security Administration en houdt dagelijks toezicht op de veiligheid van het reizende publiek. Tijdens de kerstdagen wordt hij door een mysterieuze reiziger gechanteerd. Laatstgenoemde tracht een gevaarlijk pakketje door de beveiliging te laten gaan zodat het mee kan op een volgepakte vlucht. Ethan zal zijn best moeten doen om hem te slim af te zijn.

avatar van scorsese

Tegenvallende film over een koppel die beiden op een vliegveld werken. Een standaard opbouw en gaandeweg wordt het er allemaal niet geloofwaardiger op (hierdoor wordt het ook niet spannend). De personages weten niet te boeien en het valt wat in herhaling hier en daar. Wel een goeie setting (beveiliging op een vliegveld). Net geen 2.5 sterren.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

1 van de beteren uit de koker van netflix en Dreamworks.

Bateman als badguy wilde ik al een tijd terug al zien hoe ie `t deed, en bij deze valt ie echt niet tegen. Egerton speelt hier ook uiteraard goed.

En onder de regie van Collet-Serra is er een fijne gladde actiefilm van gemaakt met een tamelijk goed verhaal die mij tenminste de gehele film niet losliet.

Niks mis mee, en ze mogen wel vaker dit soort films maken, want ze hebben genoeg geld...dat netflix.

Zitten een paar leuke grappen in, en `t camerawerk is prima, tenminste goed te volgen.

Ja, heb me zeer goed vermaakt.

avatar van princesspeach

princesspeach

Vond het niks. Mag je gerust overslaan. Super cliché en valt telkens maar in de herhaling. Vond Jason ook niet echt uitblinken ofzo. En de TSA hele tijd met blik op z’n gezicht alsof die moest poepen.

avatar van IH88

IH88

Gewoon een vakkundig gemaakte kerst thriller. Geen Die Hard niveau maar het kijkt lekker weg. De vaart zit er goed in en de ongeloofwaardige plotontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Jason Bateman acteert iedereen met gemak van het scherm. Voltreffer geweest van hemzelf voorop om niet alleen maar komedierollen meer aan te nemen, maar ook bad guy rollen. Prima Netflix film voor samen op de bank.

avatar van JessicaD

JessicaD

Het verhaal an sich is goed en spannend, alleen vond ik de film wat traag. Als de pace wat hoger was geweest en misschien iets meer actie had gehad, had ik de film hoger beoordeeld.

De scène in de auto met de agent was overigens wel erg slecht gefilmd... Net een videogame.

avatar van sateck

sateck

Wij hebben ons zeer vermaakt vanavond met deze film. Natuurlijk niet het niveau van Die Hard, maar daar ging ik ook niet van uit. Heerlijke spanning vanaf de eerste scène. Er was een klein afzwak moment, maar het einde kon mij erg bekoren.

Aanradertje voor een lekker wegkijk avond. Uit emotie nog even 4*, maar wellicht naar 3,5*

avatar van LauraCharlotte

LauraCharlotte

Spannende film en verhaal zit leuk in elkaar. Natuurlijk overdreven en sommige dingen zijn erg toevallig. Vandaar geen hogere score. Maar de film kijkt lekker weg en gaat gelukkig niet teveel over de top.

avatar van schumacher

schumacher

Vond het zowaar een vermakelijke film.

Onrealistisch? Natuurlijk, zoals de meeste films.

Maar wel een genietbare film, ik heb me niet zitten vervelen.

Alleen de mooie vrouw vond ik tegen vallen, er goed uit zien is leuk voor mijn ogen maar haar acteren was eerder zoals een robot ofzo & 1 scene op de autobaan was niet zo goed gedaan.

Naast dit alles viel die goed mee.

Het was ook niet over the top , dat vondk ook wel goed.

Wrm mensen een zeer lage score geven begrijp ik niet zo goed? Ik zie ieder jaar vrij veel films, ik zie genoeg andere films die ik zelfs c-films noem inplaats van b-film. Maar soit: ieder zijn mening.

Het was gelukkig geen woke film of er moet me veel zijn ontgaan haha.

avatar van Master Blaster

Master Blaster

Toch goed mee vermaakt

Hou wel van het kat en muis spel.

Het is ook voorspelbaar maar bij deze film kan ik het goed hebben

avatar van lang pee

lang pee

Onrealistisch? Zeker, maar in dit geval had ik er geen probleem mee. Gewoon een lekker filmpje voor een vervelende dag, zoals er nu wel meer aankomen. Het acteren was meer dan behoorlijk, heb ze al veel slechter gezien op Netflix.

Hier schrijft iemand lhbt onzin voor pubers. Misschien kerstmis al iets te vroeg gevierd, want wat een onzin, man toch....

avatar van Fonzo

Fonzo

Te ongeloofwaardig voor woorden! Veel te gemakkelijk

avatar van Warning

Warning

Het is al een tijdje geleden dat ik een goede actiefilm heb gezien. Deze is niet zo goed als die van Die Hard, maar toch vermakelijk. De hoofdpersoon werkt om de inhoud van reiskoffers e.d. op de lopende band te controleren.

avatar van TheKings

TheKings

De vergelijking met Die Hard is lachwekkend. De laatste film is een klassieker en dit is gewoon een lekker weg kijk niemandsdalletje. Leuke acteurs maar een ongeloofwaardig verhaal. De halve film rennen de hoofdrolspelers over een van de drukste vliegvelden ter wereld, tijdens Kerst nog wel ,zonder iemand tegen te komen. En ga zo maar door. Dus lekker kijken, een hoop lol, maar verwacht geen topper.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Haha dit is wel echt een tering slechte film. Maar goed, het vermaakt tot op zekere hoogte en een ergernis die tot moordneigingen aanzet is het nou ook weer net niet. Typisch Netflix dus.

avatar van Jynxter

Jynxter

Een actie-thriller die nergens de middelmaat overstijgt. Zoals menig genre-genoot van dit kaliber start Carry-On met wat onaannemelijke zaken, om uiteindelijk te verzanden in complete nonsens. En terwijl het flauwekul gehalte stijgt, volgen de clichés elkaar in rap tempo op.

Wel was het leuk om Bateman weer eens als ijzige rotzak te zien. En naast enkele aardig bedachte handigheidjes van luchthaven medewerker Ethan Kopek, zat ook het tempo er redelijk in. Daarom nog net een voldoende.

avatar van Neder0001

Neder0001

De film is het eerste uur nog wel interessant, maar ook weer niks bijzonders. Een dertien in een dozijn verhaal over een terreuraanslag op het vliegveld/een vliegtuig. Het laatste halfuur is op alle fronten gewoon lachwekkend. Enerzijds de manier waarop Ethan zich van softie spontaan ontpopt tot superheld waar zelfs Homeland Security hun volste vertrouwen in plaatst. Anderzijds het extreemzoete eind waar Ethan het eindelijk tot politieagent heeft geschopt en beste vrienden is geworden met de kerel die door zijn toedoen ontslagen werd.

2* is meer dan gul.

avatar van Waku

Waku

Lekker actiefilmpje.

Niks mis mee.

De film kakt nooit in waardoor de kleine 2 uur zo voorbij schiet.

Bateman dit keer niet als uitgekookte accountant (Ozark) maar doorgetrapte terrorist.

Vermakelijk nogmaals. Al moet je de kleine onnozelheden soms vergeten,

( In de bagage kelders van de grootste luchthaven ter wereld is op de drukste dag geen personeelslid aanwezig :)

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Ćva actie-misdaadfilm, die wel vrij voorspelbaar is, maar gewoon ook lekker wegkijkt, 7/10.

avatar van egelhunter

egelhunter

Verrast door deze meer dan prima Netflix film.

Prima geacteerd. Onrealtisch? Jazeker, maar heb me geen moment geverveeld.

avatar van Fortune

Fortune

Vermakelijk filmpje. Doet me denken aan thrillers uit de jaren 90. Doet je ook wel denken aan Die Hard 2 omdat het kerst is en het speelt zich af op een vliegveld. De film is wel erg negatief over vliegtuigpersoneel, alsof dat allemaal mislukte mensen zijn en dat het heel erg moeilijk is om een agent te worden. Het is helemaal niet moeilijk om een agent te worden. De film heeft wel ongeloofwaardige momenten die je maar met een korrel zout moet nemen maar het is wel vermakelijk allemaal. Doet je ook wel denken aan de film Phone Booth.

Haha holy shit dit was dom zeg.

Je moet wel echt nog nooit op een luchthaven zijn geweest als je hier nog iets mee kunt.

avatar van TMP

TMP

Echt een dramatisch slechte film. Ook films die niet al te best zijn, kunnen nog wel vermakelijk zijn, maar deze film is dat niet. Na een half uurtje had ik de aaneenschakeling van ongeloofwaardige onzin wel gezien. De personages kunnen totaal niet boeien. Spannend is het ook helemaal niet omdat het lachwekkend ongeloofwaardig is. Alsof dit allemaal ook maar enigszins zou kunnen (op een van de drukste dagen van het jaar) op een vliegveld. De actiescène in de auto op de snelweg is daarnaast het slechtste dat ik in tijden heb gezien, het zag er werkelijk waar niet uit. Een klef en flauw einde ook nog, wel passend bij de rest van deze film. Dat gerenommeerde acteurs als Egerton en Bateman zich hiervoor hebben laten lenen is best bijzonder.

avatar van Moviegooner

Moviegooner

Jaume Colet Serra heeft een paar spannende vermakelijke B-low budget misdaad thrillers achter zijn naam staan. Non-stop één van Neeson beste actie/thrillers is er één, maar ook Run al Night & Unkown springen voor mij uit.

Het zijn films dat niet geweldig of vernieuwend zijn, maar ze kijken o zo lekker weg.

Zijn nieuwste film is een mengeling van Phone Booth, Non- Stop, Nick of Time Meets Die Hard. Met een lekkere cast. Jason Bateman, Taron Edgerton, Hank Schrader oftewel Dean Norris en  kleine rollen voor Logan Marshall Green & Theo Rossi. Prima thriller voor kerstavond, maar met de kleintjes en/of oudjes wordt het waarschijnlijk Sound of Music of Home Alone

avatar van james_cameron

Spannende, overduidelijk naar Die Hard gemodelleerde thriller over beveiliger Ethan Kopek (Taron Egerton), die op L.A.X. tijdens de kerstdagen (uiteraard!) wordt gechanteerd door een mysterieuze reiziger. Hij moet een gevaarlijk pakketje door de beveiliging laten gaan zodat het mee kan op een volgepakte vlucht. Egerton is prima in de hoofdrol en de spanning wordt vakkundig opgebouwd, met vooral een prima eerste uur. Naar het einde toe verzandt de film helaas een beetje in over-de-top toestanden, maar regisseur Jaume Collet-Serra houdt de boel vakkundig op de rails.

avatar van Kondoro

Kondoro

" All you have to do... is nothing.”

Ha, leuk! Ik had eigenlijk echt helemaal geen verwachtingen voor deze film, en zo op het eerste gezicht leek me dit niet echt iets. Mijn vriendin wou hem vanavond graag zien (en dat kwam mij ook mooi uit omdat deze een aardige flop was), dus ben ik maar aangeschoven om hem ook te gaan kijken. En ik heb me er akelig goed mee vermaakt zeg. Eigenlijk ga ik best goed op dit soort onzinnige films, waar je inderdaad gewoon van kan zien dat het allemaal nogal ongeloofwaardig is maar, het idee is leuk. Een poging van Netflix om een nieuwe soort Die Hard te maken, wat ze uiteraard niet lukt maar ik waardeer de moeite.

De film begint op zich prima, niet heel bijzonder ofzo. Een jong stel die op het punt staan van een eerste zwangerschap met nog steeds de nodige twijfels in het leven. Ethan en Nora werken beiden op LAX, waar we ze vervolgens ook volgen. Nadat ze zijn ingecheckt op het werk wil Ethan een stap maken op promotie en krijgt deze kans ook, om vervolgens bij de bagagescan te komen. Allemaal onschuldig tot hij in aanmerking komt met een oortje, die hem verteld dat hij een koffer moet doro laten anders gaat zijn vriendin Nora dood. Vrij cliché maar, erg leuk.

De spanning bouwt zichzelf leuk op, het verhaal slaat behoorlijk goed aan en dat vermaakte mij ontzettend. Hoe verder de film kwam, hoe leuker het werd, al moet ik wel nageven dat het soms misschien een tikkeltje harder had gemogen. Op zich best leuk geacteerd door Taron Egerton als stelet inderdaad Jason Bateman hier de spotlight, die echt in zijn eentje de film wel kan dragen als bad guy. Ik ben het wat dat betreft met IH eens over dit onderwerp, Bateman mag wat dat betreft wel veel vaker de bad guy rol op zich nemen, ik ben in ieder geval daar een voorstander voor!

Het einde was het grootste minpunt in mijn ogen, en ook totaal irrelevant. Hij had toch net zo goed die koffer kunnen pakken en naar buiten kunnen flikkeren? Nu brengt hij nog steeds het leven van 250 mensen in gevaar terwijl mij dat het makkelijkst leek. Goed, ik zal dat wel niet snappen. Beetje jammer, en zo had de film dus ook makkelijk tien á twintig minuten korter kunnen duren, want het duurde daardoor wel een beetje té lang. En daardoor loopt de film nu wel een halve ster mis, want ik zat erg lang op de vier sterren.

Al om al gewoon een leuke film die me wel wist te vermaken. Een leuke kerst instap film waar kerst meer een bijzaak is, en zeker op deze datum is dat aangenaam. Heerlijk kerst gerelateerd, daar ga ik nu juist erg goed op!

avatar van MelB

MelB

Zonder enige research vooraf een film uitgezocht.

Normaal gesproken wanneer ik het Netflix logo aan het begin van de film zie, dan stop ik meteen met kijken. Helaas waren we met z'n vieren en moest ik verplicht meekijken. Heb de film helemaal uitgekeken met tegenzin. Bah! wat heb ik vreselijk hekel aan Netflix production. Wist niet eens dat Jason Bateman erin speelde. Een totale mismatch als personage ook nog eens. Heeft geen charisma badguy uitstraling.

Tuurlijk, ik had niet anders verwacht. Er zat weer een homoseksuele koppels. Witte man met een latino man. Iedereen in de community tevreden houden anders horen we niet bij. Zoiets.nl

Tussen de scènes van Netflix Carry-On Production zitten er vreselijke fouten in. Het voelde alsof ik weer 12 jarige kind was. Dat is wat Netflix doen lijken.

Grootste fout was natuurlijk het sniper scène in de bus. Vrouw werdt vanaf de zijkant van het gebouw door een sniper in het vizier gebracht met laser op haar voorhoofd. Een rode stip op haar voorhoofd? Hoe dan? We zien de vrouw met een close-up recht in de camera kijken

Volgens mijn berekening en de positie van de sniper, zou dat rode stip op haar zijkant hoofd (oor) gedeelte uitkomen. Misschien toch een denkbeeldige reflectie van de spiegels dat het rode stip op haar voorhoofd zit? Of zit dat busje binnen in de terminal recht tegenover haar. Dat zal wel moeten zijn anders is het onmogelijk. Maar een grote voertuig met een sniper in de terminal valt natuurlijk op... derde persoon met een laser pen? Of moet ik hier alsof ik weer een 12 jarige ben en weg moet kijken?
Wat me het meest verbaasd was, dat niemand hier over heeft gesproken. "Ja, gewoon verstand op nul en lekker kijken". Waarschijnlijk hebben jullie niet eens door. Nou, ik niet hoor! Ik laat me niet als een klein kind behandelen.

Heb echt medelijden met mensen die abonnoment hebben van Netflix. Contenten zijn ronduit belachelijk met dat vreselijk algoritme van hun. Netflix steekt gewoon een dikke middelvinger naar hun klanten toe. Zo te zien houden de regisseurs niet van hun werk. Ze zijn puur op geld uit. Dat zie je terug in Netflix-films. Die hebben meestal vreselijke eindes. Het lijkt wel doelbewust. En dan heb ik ook nog niet eens over het acteren, sluikreclame ingewerkt en propaganda onzin.

avatar van ThomasOMalley

ThomasOMalley

MelB schreef:

Heb echt medelijden met mensen die abonnoment hebben van Netflix.

Dat komt waarschijnlijk omdat Netflix geen platform is voor doorgewinterde filmliefhebbers. Jij behoort niet tot de doelgroep van Netflix, dus sluit het aanbod niet aan op jouw behoeften.

Dat is alsof ik mijn beklag doe over de artikelen in de Tina.

Er is geen reden voor medelijden; ontevreden abonnees kunnen gewoon maandelijks opzeggen.

On topic: ik heb me op zich wel vermaakt. Het is zeker geen realistische weergave van hoe het er op een luchthaven aan toegaat, maar dat zou het verhaal waarschijnlijk een stuk korter en saaier hebben gemaakt.

avatar van Fortune

Fortune

Deze film is helemaal niet serieus bedoeld maar als vermaak. Mensen behandelen dit alsof het een documentaire is.

Fortune schreef:

Zelfs binnen de zelf geschapen wereld van het vermaak is dit gewoon volstrekt lachwekkend.

avatar van Brabants

Brabants

Carry-On is zo'n typische film die zonder verwachtingen toch weet te verrassen. Het verhaal is zeer onderhoudend en de relatie tussen de braverik en de slechterik is erg goed neergezet. Dit geeft genoeg voer om de film eens lekker te gaan zien.