Genre: Actie / Avontuur
Geregisseerd door: Jake Kasdan
Met onder meer: Dwayne Johnson, Chris Evans en Lucy Liu
IMDb beoordeling: 6,8 (39.117)
Releasedatum: 7 november 2024
- Niet beschikbaar op Google Play
- Niet beschikbaar op meJane
- Vanaf 10 december in 99 bioscopen
Plot Red One
"The mission to save Christmas is on."
Een slechterik weet op schokkende wijze de Kerstman van de Noordpool te ontvoeren. De commandant van de E.L.F. Task Force moet daaropvolgend de handen ineen slaan met 's werelds meest beruchte premiejager. De 'Extremely Large and Formidable'-agent en de spoorzoeker moeten samen een manier zien te vinden om Kerstmis te redden.
Callum Drift
Ted
Dylan
Olivia
joolstein
Het is misschien een spoiler maar ik denk dat Kerstmis gered gaat worden!
Jotil (crew bioscoopreleases)
Vanaf 14 november 2024 in de bioscoop (Warner Bros. Pictures)
Patrick1980
Gister in een imax bioscoop in Dublin gekeken. Het is een heerlijke over the top kerstfilm waar alles in zit. Leuke actie, heerlijke kerstsfeer met de bekende kerstliedjes, goede acteurs en vooral een schitterend decor en goede cgi! Echt een mengelmoes van verschillende goede kerstfilms en zeker de moeite waard om in de bios te gaan bezichtigen
⭐⭐⭐
schumacher
⭐⭐⭐
Slechts een 3 op 5?
Freakje554
Hier had ik toch veel meer van verwacht...
Dat het geen serieuze film ging zijn, dat zag je aan de trailer.
Maar dit was wel heel zwak & zeker met zo een cast verwacht je veel meer.
teigertje
Zojuist de nieuwste kerst film, in de bioscoop gezien.
Met niet de minste cast in de hoofdrollen.
En J.K.Simmons als de kerstman.
En wat niet een standaard kerstman is, hij speelt zijn rol prima, als een beetje een stoere kerstman.
The Rock als de Elf hoofd commandant Callum van de kerstman zet ook een prima rol neer.
Chris Evans als Jack speelt ook goed, die als de goedaardige schurk maar slimme en gewiekste specialist ook in een avontuur beland, waarin hij betrokken geraakt, als de kerstman ontvoert wordt, door een heks en haar boosaardige zonen, voor hun snode plannen.
Is het de taak aan Callum om samen met zijn team en Jack de kerstman te redden.
En zei in een spannend avontuur belanden, in een race tegen de klok om ook kerstmis te redden.
In de film zitten, best leuke en mooie special effecten, en veel wezens wel helaas veelal Cgi die soms goed gemaakt is en soms iets minder van kwaliteit.
Een film met avontuur en milde aktie.
Wel met verschillende leuke aktie scenes.
De cast speelt leuk en prima, maar niet heel sterk.
Zeker The Rock en vooral Chris Evans spelen onder hun niveau.
Ook verschillende mooie en beroemde kerst songs in deze film, passeren de revue.
Waaronder van Mariah Carey.
Wel is het een entertainende film, maar voor mij ontbreek een echt krachtige feel good kerstsfeer.
Het totaal van deze film, had ik meer van verwacht.
Helaas geen memorabele kerst film.
soom
Een pina colada gaat er op zich best in.. dat is ook waarschijnlijk de reden dat dit nog genietbaar is.
Want eigenlijk is dit gaap.
Grappig?
Ammehoela.
Aye, natuurlijk.
Prachtig, ik heb het gered tot het einde.
Nee, heel veel soepstengels is dit ook niet.. maar Chris Evans he. De enige reden om hierheen te willen gaan (sorry Lucy, J.K en Dwayne).
Vooral heul snel vergeten.
Jensvangoch
Verwachtingen lagen hoog, cast met grote namen, hoog budget. Alleen toen ik het thema hoorde zakte mijn verwachtingen eigenlijk al: de kerstman is ontvoerd en als we hem niet terug vinden gaat kerst niet door.
Deze film was het eigenlijk net niet, voor mij net niet genoeg om op die voldoende te komen, ik denk vooral door toch een beetje voor mij een kinderachtig thema.
Leuk idee? Dat zeker. Uitwerking? Had beter verwacht
2.5/5
schumacher
Net gezien: voor jong & oud een zeer vermakelijke kerstfilm.
Heb me niet verveeld.
Crook
Pak een willekeurige recente actiefilm met veel CGI, smeer er een kerst thema overheen, en je hebt deze film. Kijkbaar, maar zeker geen film waar je nog ooit aan terug gaat denken.
TomPSV
Een over de top film en een verhaallijn die eigenlijk nergens op slaat, maar het zorgt toch voor een vermakelijke avond waarbij je zin krijgt in de kerst. Neem het allemaal niet serieus en je krijgt best wat leuke actie voorgeschoteld. Prima film zo in het weekend met een biertje en wat popcorn.
ILDIB
Best grappig met momenten maar te rommelig qua sfeer en setting. Lijkt veel op die kerstfilm met Tim allen gekruist met welcome to the jungle.
mjk87 (moderator films)
Ik heb me vermaakt, mede door de uitstekende pacing en de film die geen moment verveelt en daarmee scoort dit ding een voldoende. Maar dat is het dan ook. Luchtig vermaak maar verder niet super en buiten de bios ben je hem al ongeveer vergeten. Acteurs spelen met zichtbaar plezier al vind ik Johnson wel beter dan Evans. Johnson kan uitstekend een personage spelen dat net niet helemaal menselijk is met op het oog beperkte emoties. Zijn mimiek en komische timing zijn daarvoor zeer geschikt. Evans irriteerde me een beetje. JK Simmons is gewoon prima maar niet bijzonder. De actie is verder wat rommelig in beeld gezet. Wel vond ik dat wereldje dat bedacht is erg leuk. De Kerstman als magisch wezen maar ook CEO van een multinational en die samenwerkt met onder meer het Amerikaanse leger. Geinig. 3,0*.
ILDIB
Overigens die Gryla is wel matig gecast, of het moet de bedoeling zijn dat ze eruit ziet als een 11 jarige. Lucy Liu voegt ook weinig toe trouwens.
Erikb99
En wat vond ik er nou van:
Gelukkig is het geen “The Rock” show geworden. Hij speelt de karakter Callum die als commandant van de E.L.F. Task Force verantwoordelijk is voor de veiligheid van de kerstman die gespeeld wordt door J.K. Simmons. Chris Evans speelt de karakter Jack die onbedoeld verantwoordelijk is dat de kerstman gekidnapt word. De wereld op de noordpool is erg leuk neergezet. Ze gaan op jacht naar de heks Gryla gespeeld door Kiernan Shipka. Zij als badguy sorry badgirl kwam niet echt over. Natuurlijk is het een feelgood movie geworden. Het is wel een kerstfilm, hallo. Het verhaal is dan ook flinterdun, maar je weet van tevoren dat deze film het ook daar niet van moet hebben. De CGI zag er goed uit, zo ook de acties. De eventueel grappige momenten tussen Callum en Jack werkte niet altijd. Ondanks de film zo’n 2 uur duurt, was het nergens saai. De pacing was goed. Aanrader? Jawel hoor. Is een leuke familiefilm geworden. Maar wel ééntje die je gauw weer zult vergeet.
fred1946
Number23
Clichématig en gezapig, maar de cast brengt het leuk genoeg om voor één keertje te vermaken.
Gigantisch slechte timing: 'Violent Night' is nog maar heel kort te streamen
Het is wel goed zo: Deze films bewijzen hoe slecht opvolgers kunnen uitpakken
Welke films worden vanavond uitgezonden op televisie?
Volop kerst op Netflix: deze films trekken momenteel de meeste kijkers
Wicked: Part I
Gladiator II
Actie / Drama, 2024
Venom: The Last Dance
Actie / Sciencefiction, 2024
vakantiepremie jagerontvoeringkerstmanpolar bearkerstmisaction comedyfamily comedyfantasy comedy
Social media
- Registreer |