• 9.369.469 stemmen

Met onder meer: Dwayne Johnson, Pierce Brosnan en Sarah Shahi

Gesproken taal: Engels, Servisch, Arabisch en Portugees

Releasedatum: 19 oktober 2022

Plot Black Adam

"The world needed a hero. It got a villain."

Duizenden jaren geleden kreeg een man magische krachten toebedeeld van tovenaar Shazam. Nadat de man zijn gaven voor kwaadaardige doeleinden gebruikte, werd hij eeuwenlang gevangen gezet. Nu staat hij op het punt eindelijk vrij te komen.

Black Adam / Teth Adam

👍
👎

avatar van DiskjockeyEast

DiskjockeyEast

Nog een keer gekeken. De actie is erg goed en de cgi ookz maar iknirriteer me gewoon hoeveel hetgejat is van marvel...

avatar van blackwolves

blackwolves

shazam toch beter dan die andere film van die shazam minder kinderlijk meer actie en speciale effecten

dwane johnson speelt niet slecht als de super power shazam of black adam ze zouden wel eens moeten voor zorgen voor betere ondertitels want die laten overal te wensen over. maar de film vond ik aangenaam om te kijken en ik hou van goede actie films ook al zijn ze meer voor kinderen bedoelt sommige kunnen gewoon door iedereen bekeken worden en dat is bij deze het geval

avatar van teigertje

teigertje

• 2075 stemmen

Na deze DC Superhelden film opnieuw gezien te hebben op de 4K uitgave met prachtig beeld en fantastisch Dolby Atmos geluid.

Echter na het terug zien, is het begin van de film, best goed, maar na ongeveer een half uur wordt de film er niet beter op.

Met een enorme overload aan vermoeiende Cgi en veel animatie.

En een ontzettend drukke visuele film.

Het is op veel momenten net een Play Station spel.

Een film met veel aktie maar ook met veel nietszeggende Superhelden als Atom Smasher en Hawkman en Cyclone.

Ook de boosaardige Sabbac is weinig aan.

Wel is de film muziek heel goed maar verder ben ik helaas niet meer zo uitbundig als vroeger, over deze middelmatige film.

Van 4* naar krap 2,5*

avatar van Lovelyboy

Lovelyboy

Maandagavond als weekendafsluiter zoals gewoonlijk iets luchtigs en daar bij viel de keuze op deze Black Adam. Waarom? Omdat het kan, omdat hij onlangs op tv was, omdat het ergens in het DC of Marvel universum hoort en ik daar toch wel dingen van wil zien als de kans daar is. Maar puntje bij paaltje was het toch naar mijn mening heel veel verspilde tijd...

Heeft het voordelen of pluspunten? Oh jawel hoor, opzich ziet het er wel mooi uit, zit er zat actie en spektakel in, saai is het in die zin niet te noemen, zijn er aardige momenten van muziek en soundtrack, en is Sarah Shahi de moeite van het aankijken erg waard. Maar verder is Black Adam niet de moeite waard om te kijken en is een echo in de leegte. Het is een overdaad aan visuele spierballen en is de ravage niet te overzien, heeft het de neiging, het idee, van een Justice League achtig iets, maar komt het totaal niet in de buurt, heeft The Rock als acteur niets te bieden, lijkt Black Adam als film heel erg te leunen op heel veel leentje buur, heb ik zoiets van wat een gedoe allemaal, en rest mij na afloop de vraag wat je er mee moet.

Goed, wellicht dat iemand die van het genre houdt en een zorgeloos en hersenloos avondje wil hier van kan genieten. Maar dit biedt mij duidelijk te weinig en ik moet eerlijk zeggen dat ik er vier dagen later meer bitter weinig van weet.