• 9.380.133 stemmen

The Walking Dead: World Beyond - Seizoen 2 (2021)

Show titel: The Walking Dead: World Beyond

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 48 minuten

Ontwikkeld door: Scott M. Gimple en Matthew Negrete

Met: Aliyah Royale, Alexa Mansour en Nico Tortorella

Datum van release: zondag 26 september 2021

Eerst uitgezonden op: AMC (Verenigde Staten)

• Prime Video Bekijk seizoen 2 via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Walking Dead: World Beyond

The Walking Dead: World Beyond speelt zich af in Nebraska, tien jaar na het begin van de zombie-apocalyps. Twee zussen verlaten samen met twee vrienden een veilige comfortabele plek en trotseren bekende en onbekende gevaren op een belangrijke zoektocht. Ondertussen worden ze achtervolgd door degenen die hen willen beschermen en degenen die hen willen schaden. Sommigen zullen helden worden, sommigen zullen schurken worden. Maar ze zullen allemaal de waarheden vinden die ze zoeken.

Afleveringen Seizoen 2 (2021)

1. 1. Konsekans

26 september 2021 (48 minuten)

Hope's toewijding aan de toekomst wordt op de proef gesteld, waardoor een mogelijke hereniging in gevaar komt. Iris en Felix ontmoeten een nieuwe groep. Er worden verrassende onthullingen gedaan.

2. 2. Foothold

3 oktober 2021 (48 minuten)

Terwijl sommige leden van de groep een plan bedenken om hun sporen uit te wissen, proberen anderen te acclimatiseren aan hun nieuwe omgeving.

3. 3. Exit Wounds

10 oktober 2021 (43 minuten)

Een poging tot oplichting leidt tot een precaire situatie. Huck krijgt een ultimatum als ze zich aanpast aan haar oude leven.

4. 4. Family Is a Four Letter Word

17 oktober 2021 (46 minuten)

De spanningen lopen op als de groep gebeurtenissen uit het verleden en plannen voor de toekomst in twijfel trekt. Dingen worden explosief als iemands capaciteiten en loyaliteit op de proef worden gesteld. Er wordt een verrassende ontdekking gedaan.

5. 5. Quatervois

24 oktober 2021 (46 minuten)

Leden van de groep zetten een gevaarlijk plan in gang, terwijl anderen ernstige bedenkingen hebben naarmate er meer opzienbarende onthullingen aan het licht komen.

6. 6. Who Are You?

31 oktober 2021 (48 minuten)

Een lid van de groep wordt het doelwit van een onderzoek. Terwijl sommigen verder uit elkaar groeien, beginnen anderen dichterbij te groeien.

7. 7. Blood and Lies

7 november 2021 (47 minuten)

Terwijl de groep naar antwoorden zoekt, worstelen sommigen om een gemeenschappelijke basis te vinden, terwijl anderen zich afvragen wie te vertrouwen is. Een schokkend bericht zet een nieuwe missie in gang.

8. 8. Returning Point

14 november 2021 (43 minuten)

De groep zet een nieuw plan in gang als een relatie wordt benut en verraad anderen dwingt om actie te ondernemen.

9. 9. Death and the Dead

21 november 2021 (46 minuten)

Terwijl het plan zich verder ontvouwt, nemen de spanningen tussen de groep en de CRM dramatische hoogten. Terwijl sommigen zich haasten om een bondgenoot te redden, komen moeilijke waarheden aan het licht.

10. 10. The Last Light

28 november 2021 (53 minuten)

De overgebleven leden van de groep vechten terug tegen vijanden, zowel levend als dood, in hun zoektocht om de toekomst te redden.

avatar van movie freak84

movie freak84

Net klaar met walking dead the world beyond en moet zeggen dat ik het uiteindelijk best lekker vond wegkijken. Seizoen begon wat minder en vooral 1 persoon hadden ze voor mij eruit mogen laten en mogen vervangen door een wat ouder iemand. Seizoen 1 begint met iris de leidster van een campuskolonie. En precies daar gaat het dus al fout, in het begin denk je echt ben ik the walking dead kids aan het kijken ofzo. Teveel kinderen en weinig oudere, gelukkig heb je huck en felix die het wat geloofwaardiger maken. Vond de rest best prima spelen en het verhaal is ook oke. Seizoen 2 begin wel iets beter te worden al zitten er ook wel stukken bij dat je nadenkt . Zoals in seizoen 1 durven ze nog geen zombie te doden en in seizoen 2 zijn het ineens killers. Zijn kleine dingen maar dat maakt het wel dat het geen topper is. Zoals ik al zei uiteindelijk kijkt het lekker weg als je van zombie series/films houd. Vind het cijfer op imdb ook wel een beetje aan de lage kant. Maar goed ik zou zeggen ben je door al je zombie series/films heen is dit zeker geen slechte.