• 9.095.312 stemmen

The Walking Dead: World Beyond (2020-2021)

Drama / Horror | 2 seizoenen

Ontwikkeld door: Scott M. Gimple en Matthew Negrete

Met onder meer: Alexa Mansour, Aliyah Royale en Nico Tortorella

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 4 oktober 2020

Eerst uitgezonden op: AMC (Verenigde Staten)

• Amazon Prime Bekijk via Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Walking Dead: World Beyond

The Walking Dead: World Beyond speelt zich af in Nebraska, tien jaar na het begin van de zombie-apocalyps. Twee zussen verlaten samen met twee vrienden een veilige comfortabele plek en trotseren bekende en onbekende gevaren op een belangrijke zoektocht. Ondertussen worden ze achtervolgd door degenen die hen willen beschermen en degenen die hen willen schaden. Sommigen zullen helden worden, sommigen zullen schurken worden. Maar ze zullen allemaal de waarheden vinden die ze zoeken.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over The Walking Dead: World Beyond

avatar van movie freak84

movie freak84

maandag 18 september 2023
The Walking Dead: World Beyond seizoen 2 Net klaar met walking dead the world beyond en moet zeggen dat ik het uiteindelijk best lekker vond wegkijken. Seizoen begon wat minder en vooral 1 persoon hadden ze voor mij eruit mogen laten en mogen vervangen door een wat ouder iemand. Seizoen 1 begint met iris de leidster van een campuskolonie. En precies daar gaat het dus al fout, in het begin denk je echt ben ik the walking dead kids aan het kijken ofzo. Teveel kinderen en weinig oudere, gelukkig heb je huck en felix die het wat geloofwaardiger maken. Vond de rest best prima spelen en het verhaal is ook oke. Seizoen 2 begin wel iets beter te worden al zitten er ook wel stukken bij dat je nadenkt . Zoals in seizoen 1 durven ze nog geen zombie te doden en in seizoen 2 zijn het ineens killers. Zijn kleine dingen maar dat maakt het wel dat het geen topper is. Zoals ik al zei uiteindelijk kijkt het lekker weg als je van zombie series/films houd. Vind het cijfer op imdb ook wel een beetje aan de lage kant. Maar goed ik zou zeggen ben je door al je zombie series/films heen is dit zeker geen slechte.

AN3CCAHNPO

donderdag 6 april 2023
The Walking Dead: World Beyond seizoen 1 Ik zie eigenlijk alleen maar negatieve reacties en dat vind ik eigenlijk onterecht. De personages zijn niet zo boeiend als in The Walking Dead en Fear The Walking Dead. Maar een kijk in de CRM vind ik wel interessant. We weten nu in ieder geval waar Rick van TWD mee te maken heeft. En de terugkeer van Jadis vond ik ook interessant. Ook de locaties zijn weer goed. Ik begrijp de kritiek op de personages maar het maakte me weinig uit dat het 4 tieners zijn die centraal staan.
avatar van stinissen

stinissen

maandag 5 oktober 2020
The Walking Dead: World Beyond seizoen 1 Dit is wel heel slecht ben bang dat het niet beter wordt.

TimF_tv

dinsdag 29 juni 2021
The Walking Dead: World Beyond seizoen 1 Fear the walking dead vond ik een goede spin off, zeker de eerste drie seizoenen. Maar deze world beyond the wd is wel heel slecht, zoals ook al genoemd. Echt alles is slecht gedaan: de effecten, het acteerwerk, oninteressante personages die worden geintroduceerd via lange volstrekt niet-boeiende dialogen en flashbacks. Geen actie: er gebeurt meer in een gemiddelde gtst-aflevering dan hier. Dan nog de overdaad aan politiek correcte karakters. Alles ligt er veel te dik bovenop. Ik kan bijna niet geloven dat dit van de zelfde makers is als fear the walking dead en walking dead, ondanks dat amc wel de credits heeft aan het begin. Jammer maar helaas.