• 9.386.068 stemmen

The Expendables 3 (2014)

Actie / Avontuur | 126 minuten / 131 minuten (unrated cut)

Genre: Actie / Avontuur

Speelduur: 126 minuten / 131 minuten (unrated cut)

Geregisseerd door: Patrick Hughes

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Dolph Lundgren

Releasedatum: 14 augustus 2014

Plot The Expendables 3

"New team. New attitude. New mission."

Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) en de rest van het team komen oog in oog te staan met Conrad Stonebanks (Mel Gibson), die jaren geleden samen met Barney de mede-oprichter was van 'The Expendables'. Stonebanks is later een meedogenloze wapenhandelaar geworden, waardoor Barney noodgedwongen werd om hem te moeten doden, tenminste dat dacht hij. Stonebanks, die aan de dood ontsnapte, heeft het plan opgevat om een einde te maken aan het team van The Expendables. Barney heeft echter hele andere plannen.

• 1924 berichten

Begin me nu wel zorgen te maken over Seagal. Hij staat ineens niet meer op imdb en is ook niet vermeld bij de cast list. Als nu blijkt dat Seagal toch niet meedoet hoef ik de hele film al niet meer te zien. Wat een bullshit over wie er eerst wel en daarna ineens weer niet in zit. En dan die Kellan Lutz en die andere stakker en nog een zooi onbekenden. Gaat lekker zo. "Kellan Lutz and Glenn Powell, a sure formula for an Expendables failure!"

FunkStarr schreef:

Natuurlijk wel! Stallone himself en Statham zijn zo en zo van de partij

Maar ben het met je eens hoor...wordt er ook niet vrolijk van!

• 1924 berichten

Laten we hopen dat ik het fout heb inderdaad . Seagal en Kurt Russell zijn de enige die er wat mij betreft echt nog bij hadden gemoeten. Russell is geen optie helaas dus daarom had ik al m'n hoop gevestigd op Seagal.

FunkStarr schreef:

Russell is geen optie helaas

Weet jij misschien waarom dat zo is?

Russell had ik er ook graag bij willen hebben.

Ik heb geen idee of hij hiervoor wel gevraagd is of niet?

• 1924 berichten

Geen idee. Misschien is hij wel gevraagd maar had hij geen interesse of laat zijn agenda het niet toe. Ik dacht wel ergens gelezen te hebben dat hij destijds voor het eerste deel al was gevraagd maar had geweigerd (net als Seagal). Wie ik trouwens ook nog graag erbij had gezien was Rutger Hauer.

mar007

Blijft jammer in ieder geval.

Afwachten maar wie weet...toch nog seagal hij hoort er zeker bij!

• 1924 berichten

Daarom zou ik me echt bedrogen voelen als nu blijkt dat ook Seagal er toch niet in zit. Het filmen schijnt al over een paar dagen van start te gaan namelijk.

avatar van Film Pegasus

Ik dacht dat Russell geweigerd had omdat hij geen hoofdrol kreeg. Voldoende screentime is blijkbaar wel meer de reden geweest van namen die al gevraagd werden maar toch niet wilden meedoen met de film.

FunkStarr schreef:

Seagal mag van mij best even kort verschijnen, maar verder moet hij lekker wegblijven. Ik zit ook niet op een grote rol voor hem te wachten. Zo erg vind ik het niet als hij ontbreekt. Ik vind vooral Willis jammer, als echte AAA-niveau ster. Maargoed, gelukkig is Schwarzenegger er nog. Als hij veel screentime krijgt is de film voor mij al geslaagd. Verder vind ik de cast indrukwekkend genoeg dat ik er nog erg naar uit kijk. Ford, Snipes en Gibson zijn geweldige toevoegingen die ik 100x liever erbij zie dan Seagal. Alleen is de tendens over de film nu ietswat negatief door al die onbekende namen die worden toegevoegd, waar ik ook echt niet blij van wordt. Hopen dat zij een kleine rol hebben.

FunkStarr schreef:

Waarom zou je je bedrogen voelen? Seagal is nooit officieel bevestigd. Je wordt pas bedrogen als hij genoemd wordt als castmember, maar dan plots vlak voor het filmen niet meer erbij zit. Maar hij is altijd als optie genoemd, meer niet.

The Oceanic Six schreef:

Heb ook nooit gezegd dat ik wil dat hij een hoofdrol gaat vertolken maar hij hoort er zeker wel bij. Willis is jammer inderdaad. Ford, Gibson en Snipes zijn zeker leuke toevoegingen. Maar Seagal was al door verschillende media bevestigd en officieel en is nu een paar dagen voor aanvang ineens overal weer verdwenen, dus het is niet raar dat ik dan argwaan krijg. The Expendables hoort te draaien om oude rotten uit het actiegenre, geen foto modellen van begin 20. Het hele concept wordt nu een beetje uit het oog verloren met al die rare snuiters erbij. Vandaar dat ik zeg, dan hoeft het wat mij betreft niet meer, en zeker niet wanneer Seagal eerst bevestigd wordt en dan later ineens weer verdwenen is.

FunkStarr schreef:

Nogmaals, Seagal is nooit officieel bevestigd. Ik snap je teleurstelling (als hij er echt niet bij is), maar dit kan je de film niet kwalijk nemen. De cast moest nog bevestigd worden.

Verder draait de franchise inderdaad om de bekende oude rotten. Maar die zitten er nog steeds steeds massaal in, inclusief een aantal zeer geslaagde nieuwe namen. Die vechtsporters en modellen hoef ik ook niet, maar je weet helemaal niet hoe groot hun rol gaat worden. Even afwachten.

avatar van DiDa

DiDa

Blijkbaar is Robert Davi ook aan de cast toegevoegd:

EXBlog: Robert Davi Joins EX3 - exflix.blogspot.nl

avatar van Lefgozer

Lefgozer

Leuke toevoeging... maar waar the hell is Seagal?!

blackcat13

Robert Davi, leuke toevoeging als dit waar is... Toen ik die naam zag, dacht ik damn, weer een onbekend jonkie, maar dit is wel een verrassing.. deze gast is badass, geweldige badguy in License to Kill, zou het leuk doen als bijvoorbeeld een business-achtige handlanger van Mel Gibson en zijn organisatie.

Ik hoop sowieso dat Gibson een grote organisatie runt zodat we eens een echte goede badguy groep zien... een grote organisatie/bende van de badguys is het ultieme excuus om er lekker veel bekende namen in te proppen, want hoe meer mensen op Gibson's 'payroll' hoe meer dreiging voor de Expendables om te bestrijden

avatar van DiDa

DiDa

Ik baal er ook van dat we niets meer horen over Seagal...ik hoop op een verrassing, maar ik ben er bang voor...

blackcat13

Ik zou het ook wel oke vinden als de huidige officieel bekende cast zo compleet zou zijn en ze namen als Seagal, Chan, Cage etc bewaren voor een Expendables 4, met dan nog een Dwayne Johnson, Kurt Russell etc. erbij. Dan hebben Seagal en Chan tenminste meer ruimte om te schitteren in hun rollen, de cast is nu al overvol en ik zou hen wel in respectabele rollen willen zien.

avatar van Film Pegasus

Met de naam van Davi te lezen moest ik denken aan Benicio Del Toro voor deze film. Zal te veel tot de subtop horen zeker zoals Russel, Van Diesel of Johnsons?

avatar van dutchtuga

dutchtuga

DiDa schreef:

Blijkbaar is Robert Davi ook aan de cast toegevoegd:

EXBlog: Robert Davi Joins EX3 - exflix.blogspot.nl

Daar word ik dan weer enorm blij van . Karakteristieke kop die gewoon in zo'n film thuishoort.

blackcat13

Eerste filmpje genomen van de set...

Nog geen acteurs of iets dergelijks, wel een lekkere grote explosie gefilmd vanuit de verte. Er komen dus in ieder geval explosies in voor...

EX3

avatar van mrwhite

mrwhite

dutchtuga schreef:

ik zou het leuk vinden moest hij de rol van Special Agent Johnson spelen of toch Johnson als achternaam hebben maar buiten dat is hij een grote plus en hij hoort er eigenlijk idd ook gewoon bij!

blackcat13 schreef:

Eerste filmpje genomen van de set...

EX3

Ik had dit filmpje dus van Expendablespremiere.com, die melden nu dat dit filmpje NIET van Expendables 3 is. Duss... foutje

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

blackcat13 schreef:

kan ook niet kloppen omdat de opnames pas a.s. maandag beginnen.

avatar van Movie Jim

Movie Jim

Jackie Chan doet niet mee

aan de expendables 3.

Dit is definitief zeker.

Ook Milla Jovovich ligt eruit.

Net als Steven Seagal.

Waarom ze allemaal niet meedoen

ik heb geen idee.

Maar ik ben diep teleurgesteld

dat Jackie Chan niet meedoet

aan expendables 3.

Was een goeie combinatie geweest samen met Jet Li.

avatar van mrwhite

mrwhite

Ik zie nergens dat Seagal niet mee doet ! Nicolas Cage zou er wel niet bij zijn maar goed het wordt afwachten.

avatar van RuudC

RuudC

Movie Jim schreef:

Jackie Chan doet niet mee

aan de expendables 3.

Dit is definitief zeker.

Ook Milla Jovovich ligt eruit.

Net als Steven Seagal.

Waarom ze allemaal niet meedoen

ik heb geen idee.

Maar ik ben diep teleurgesteld

dat Jackie Chan niet meedoet

aan expendables 3.

Was een goeie combinatie geweest samen met Jet Li.

Je kan nog altijd The Forbidden Kingdom kijken.

blackcat13

Dat is geen bevestiging, ze zeggen gewoon wat we allang wisten; dat Chan niet op de lijst staat die door de producer op facebook was vrijgegeven. Dit bericht maakt niets duidelijk wat we nog niet wisten, het blijft dus nog eventjes gewoon afwachten.

avatar van Film Pegasus

Chan, Cage en Jovovich kunnen nog wel meedoen, maar de onderhandelingen zullen nog bezig zijn. Het zou al moeten lukken dat deze drie grote namen door Stallone genoemd worden en nog geen 2 maand later al afgeschreven zijn...