• 9.379.560 stemmen

The Expendables 3 (2014)

Actie / Avontuur | 126 minuten / 131 minuten (unrated cut)

Genre: Actie / Avontuur

Speelduur: 126 minuten / 131 minuten (unrated cut)

Geregisseerd door: Patrick Hughes

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Dolph Lundgren

Releasedatum: 14 augustus 2014

Plot The Expendables 3

"New team. New attitude. New mission."

Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) en de rest van het team komen oog in oog te staan met Conrad Stonebanks (Mel Gibson), die jaren geleden samen met Barney de mede-oprichter was van 'The Expendables'. Stonebanks is later een meedogenloze wapenhandelaar geworden, waardoor Barney noodgedwongen werd om hem te moeten doden, tenminste dat dacht hij. Stonebanks, die aan de dood ontsnapte, heeft het plan opgevat om een einde te maken aan het team van The Expendables. Barney heeft echter hele andere plannen.

avatar van Ataloona

Ataloona

Het zal overigens wel aan mij en mijn leeftijd liggen, maar ben ik nou de enige die liever mooie vrouwen in strakke pakjes (uitrusting) in The Expendables ziet, dan zweterige oude mannen (met de nodige spieren, dat dan weer wel)?

(al heb ik van diezelfde mannen wel veel films gezien, een aantal jaar terug, met plezier)

Edit: Vanessa als ultieme ''actiebitch'' Van mij mogen ze graag een Aziatische vrouwelijk equivalent maken hoor!

Naomi Watts

Meesten hier hebben liever gespierde mannen, dat wil ook wat zeggen .

avatar van Lennert

Lennert

Ajax&Litmanen1 schreef:

Het zal commercieel ieder geval floppen. Iedereen kent de helden van the Expendables, maar 90% van de genoemde vrouwen zijn nauwelijks bekend bij het grote publiek dat naar de bioscoop moet. Daarnaast lijkt de film me ook zinloos omdat de meeste vrouwen gewoon geen actiecarrieres hebben gehad zoals Sly, Arnold of Willis. Iedereen kan de verwijzingen uit the Expedables snappen. Bij een vrouwelijke versie kan je hoogstens wat Alien grappen maken als Weaver mee zou doen. Het nostalgische gevoel zal volledig ontbreken.

En wat reppie zegt, zelfs bij de mannen moet je op gaan passen voor verzadiging. Deel 1 was uniek en zeer geslaagd. Daarom keek iedereen naar 2 uit. Maar deel 3 wordt alweer vrij standaard, aangezien we al 2x een actie-reunie hebben gehad. Schwarzenegger kan niet nog een keer zijn comeback maken en Norris ook niet. En een Cage of Snipes heeft niet het verleden en de status dat heel de wereld hen wil zien.

In welk opzicht heeft Snipes minder status dan Jean-Claude van Damme? Allebei kaskrakers (Wesley Snipes met de Blade films veel succesvoller dan JCVD) en op latere leeftijd op DVD.

Naomi Watts schreef:

Hudgens zou een prima vrouwelijk equivalent voor Hemsworth zijn. Of is die ook puur op zijn kwalificaties uit zijn cv vol actiefilms gecast .

Hemsworth had wat mij betreft dan ook gewoon weggelaten kunnen worden.

Ataloona schreef:

Ik kan (mijn) seksualiteit wél onderscheiden van hetgeen wat ik interessant vind aan films. Of zullen we (mannen) alleen maar films gaan bekijken met vrouwen? Anders kom je wel een beetje gay over, of niet?

avatar van Ataloona

Ataloona

Kom nou! Ik bedoelde het gewoon met een knipoog (vandaar de lollige smiley). Als grapjes in een thread van de Expendables al niet meer kunnen

Ik zie een vrouwelijke variant wel zitten. De Originele Expendables vond ik helaas niet zo ontzettend leuk.

avatar van the marsh

the marsh

- Samuel L. Jackson

- Kate Beckinsale

- Wesley Snipes

- Denzel Washington

- Jeremy Renner

- Gerald Butler

Een paar van deze auteurs mogen er ook bij wat mij betreft.

Naomi Watts

Ik ken ze niet, maar ik lees ook niet zo veel.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Stel je voor, Snipes als auteur

dutchtuga schreef:

Stel je voor, Snipes als auteur

My life in jail - a dramatic story

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Beetje oud nieuws alweer, maar hier nog even het nieuws over de laatste ontwikkelingen van EX3

‘Expendables 3′ Producer Wants Cage, Eastwood, Ford, And Snipes - Movieline

Eastwood wil geen rol maar regie Expendables 3 | nu.nl/film | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl

Nog even en EX3 wordt bevestigd.

Glacius schreef:

Ik zou gaan voor; Pam Grier, Michelle Rodriquez, Devon Aoki, Ziyi Zhang

En... Verder kom ik niet. Overigens niet gekozen omdat ik het geweldige actrices vind, maar dit zijn een aantal van de weinige bekende actrices die je meteen met misdaad, actie of martial arts film in verband kan stellen. (Althans in de Hollywood scene.)

En daar draait het om bij The Expendables. Maar dan nog, het zijn er te weinig.

Wie ik in een vervolg van The Expendables nog wel zou willen zien:

Steven Seagal, Wesley Snipes, Tony Jaa, Bolo Yeung, Sean Bean, Jackie Chan, Ving Rhames, Michael Jai White, Tommy 'Tiny' Lister, Daniel Bernhardt, Mark Dacascos

Nicholas Cage, Denzel Washington, John Travolta en Russel Crowe zouden overigens ook nog wel kunnen, maar toch vind ik ze wel van een ander soort kaliber.

jarno1975 (moderator series)

Katee Sackhoff is de 2e actrice die bevestigd is voor EX3.

Naomi Watts

Ook geen verkeerde keus, enorm badass in Battlestar Galactica. Zeer tevreden. Aan de casting te zien weten ze wel waar ze mee bezig zijn.

avatar van Metalfist

Metalfist

Hoewel ik de sex change van Starbuck in Battlestar Galactica een beetje jammer vind (Dirk Benedict ), is ze toch wel vrij sterk in de rol. Volgens mij weet ze haar mannetje wel te staan in Expendables 3.

avatar van X-R

X-R

Volgende nota (echter voorbijgestreefd) ging de ronde: Tool (Mickey Rourke keert terug) zou zich in de nesten gewerkt hebben bij een gevaarlijke maffiabaas (oorspronkelijk een rol voor Sean Connery, maar die bedankte net als Clint Eastwood en Russel Crowe). Diens zoon (Nicolas Cage) zou hierna samen met zijn rechterhand (Steven Seagal) een klopjacht beginnen op Tool waarna die de hulp inroept van The Expendables. Vraag is of het zo ver zal komen omdat Lionsgate in zee gaat met een Chinese distributeur waardoor de setting zich wellicht naar Azië verhuist. Hierdoor is zo goed als zeker dat we Jet Li terugzien. Meer info is voorlopig nog niet te verkrijgen zodat het nog wat wachten is op een volledige update.

jarno1975 schreef:

Katee Sackhoff is de 2e actrice die bevestigd is voor EX3.

Ik zie nu pas dat ik dit verkeerd heb neergezet hier. Katee Sackhoff is bevestigd voor de vrouwelijke versie van de Expendables, dus niet voor EX3.

Verder gaat het gerucht dat de vrouwelijke versie Expendabelles moet gaan heten.

Karen McCullah Lutz en Kirsten Smith (schrijvers van Legally Blond) zullen het scenario gaan schrijven.

avatar van rep_robert

Brrr, mijn haren gaan al overeind staan. Een massale boycot voor Expandabelles zou op z'n plaats zijn.

avatar van Nomak

Nomak

Eens met rep_robert. Dit soort actrices lokken mij niet naar de bioscoop.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Toch erg jammer, zo'n spin-off.

jarno1975 (moderator series)

Nicols Cage is ook bevestigd voor EX3. Stallone hoopt ook Harrison Ford, Wesley Snipes en Mickey Rourke erbij te kunnen betrekken.

Bron

JohnWilliams

Rourke had totaal geen toegevoegde waarde, die mag van mij weg blijven.

avatar van X-R

X-R

Binnenkort zal Sly de aanwezigheid van een zeer grote naam aankondigen in EX3. Seagal zou ondertussen ook geneigd zijn eerstdaags toe te happen. Arnold keert nu ook zeker terug in het derde deel.

avatar van schram101

schram101

Rourke geen toegevoegde waarde? Alsjeblieft zeg, die zie ik nog het liefst van iedereen in deel drie.

JohnWilliams schreef:

Rourke had totaal geen toegevoegde waarde, die mag van mij weg blijven.

Echt wel. Zijn rol in deel 1 was erg sterk, gaf de film diepgang mee en Rourke is gewoon cool. Maar als hij nu weer mee gaat doen, dan wil ik hem ook in actie zien met de rest.

avatar van Lefgozer

Lefgozer

Rourke moet weer terugkomen inderdaad, die miste ik wel in EX2. En wie het hoogst op de prioriteitenlijst hoort te staan voor deel drie is natuurlijk Steven Seagal.

schram101 schreef:

Misschien wel diepgang maar heeft een film zoals The Expendables dat wel nodig? Hmmm ik vind het een goed acteur maar voor EX3 mag hij weg blijven.

avatar van schram101

schram101

A&L roemde hem om zijn diepgang he, niet ik.

Maar toch even inhaken daarop, ik vond hem gewoon ontzettend cool in zijn rol. Die monoloog tijdens die tattoo scene was natuurlijk ook gewoon erg goed. In zo'n rol zie ik hem graag terugkeren. In actie mag ook, dat kan die ook prima hebben.

JohnWilliams schreef:

Zijn dialogen hadden meerwaarde, het gaf de film een soort van ziel ofzo zeg maar. Beetje lastig uit te leggen. De dialogen buiten de actie in Ex2 waren een stuk minder.

JohnWilliams

Vond de dialogen in EX2 ook wel geinig gedaan hoor.