Genre: Misdaad / Drama
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot Gangs of New York
"America was born in the streets."
De film beslaat de periode tussen 1846 en 1863 in New York's "five points", destijds het gewelddadigste gebied ter wereld. De Ierse immigranten die New York binnenkomen zorgen voor verschillende conflicten met de oorspronkelijke inwoners. Amsterdam Vallon, de zoon van een van deze immigranten, is uit op wraak na de dood van zijn vader.
- Trailer (YouTube)
- Gangs of New York (MusicMeter)
- Kijk op Netflix
Walter "Monk" McGinn
McGloin
Shang
Wolkenmeter
Weet iemand toevallig hoe dit nummer heet? De soundtrack listing van GONY bestaat namelijk uit ongeveer 40 nummers dus om die nou allemaal te downloaden......
Help!?
Ik weet alleen dat het een nummer van Afro Celt Soundsystem is, maar vraag me niet naar de titel
NERD
Thanks wolk! Nu zijn er nog maar een paar nummers over op de soundtrack listing van ACSS
[edit]komt het wel eens voor dat ze voor een film een nummer bewerken? want ik herken hem slechts gedeeltelijk in het nummer "Dark Moon, High Tide". De beat zit er wel in, maar in de film zit er verder alleen een fluit in.[/edit]
Ik bedoelde het nummer dat je hoort wanneer Amsterdam in het begin met zijn vader door de ondergrondse gangen loopt, die je later ook hoort wanneer Amsterdam door diezelfde gangen loopt op weg naar zijn wraak
neo
het komt overigens ontzettend vaak voor. zowel songs als bestaande filmmuziek wordt vaak gebruik in een andere film in een iets andere vorm. vaak wordt een nummer aangepast aan de sfeer die de film moet uitstralen dus worden vaak bepaalde instrumenten vervangen enzo.
NERD
Ja ik heb namelijk het idee dat dit nummer "versimpeld" is. Enig idee waar ik de film versie kan vinden Soundtrack Master Neo?
Om te downloaden dus. Kopen doe ik pas in uiterste noodgevallen
neo
ik moet bekennen dat ik zelf de normale soundtrack nog geen eens heb
maar ik zal wel even op zoek gaan naar dat gene wat jij zoekt.
en dan die Daniel Day Lewis met ZOOOO'N nepsnor
Goed argument, ik haal er meteen een halve ster af......:|
NERD
Ik zou er nog een halve ster afhalen als ik jou was, wat een onzin film zeg, was echt niets goed aan!
NERD
Kwam in ieder geval geen zang in voor, volledig instrumentaal, en het klonk als een Afro Celt Soundsystem nummer.
neo
ik heb ff nagecheckt bij een paar andere filmmuziek fans en nog niet heeft een expanded (uitgebreidere) cd van de film. waarschijnlijk zal de film ook wel mee doen in de strijd pm een oscar voor de muziek, wat betekend dat er een promo bij het commitee ingeleverd zal worden, waar ik dan wel aan zou kunnen komen. tegen de tijd dat ik em heb zal ik het wel even melden.
Kleintje
Heb me geen seconde verveeld tijdens deze film. Prachtige shots, een schitterende Daniel Day Lewis en het mag eens gezegd worden: Di Caprio kan best wel acteren.
NERD
Ik vind inderdaad dat er vaak te makkelijk van uit gegaan wordt dat Di Caprio altijd slecht speelt. Wat helemaal het geval niet is.
mr.Frielink
Redelijke film. Martin Scorsese heeft een waanzinnig oog voor detail. de vechtscenes zijn waanzinnig in beeld gebracht, zonder daarbij erg grove beelden te gebruiken. Daniel Day-lewis a.k.a "the Butcher" speelt erg overtuigend, en daarmee is al het goede gezegd. De film bevat namelijk ook een aantal minder boeiende scenes, waardoor de verdere verhaalontwikkeling soms té lang op zich laat wachten. 3 sterren
JayBee
Ik vind dat Daniel Day-Lewis in deze film -schittert- (zelfs met die snor) en LeoCaprio laat naar mijn mening inderdaad zien dat ie wel kan boeien in een rol.
De film doet mij me wel afvragen of het inderdaad zo'n teringzooi was in New York rond die tijd. Enerzijds jammer dat ik het gevoel voor de Amerikaanse historie mis, anderzijds; laat maar, blij dat ik géén Amerikaan ben want ik heb dat sentiment niet en wil het ook niet. Had ik ook bij The Patriot (met Mel gibson) en bij Born On The 4th Of July (met Tom Cruise) en al helemaal bij Forrest Gump (met Forrest Gump).
De goede man heet Tom Hanks
Da Jando
Ik heb de film nog niet gezien maar dit nummer, uit de film, vind ik toch wel erg leuk
Funbar Furey - New York Girls
BoordAppel
Gisteren maar op goed geluk naar de bios gegaan en dr waren alleen nog maar kaarten voor Gangs of New York, dus de keus was snel gemaakt. Vanaf t begin valt meteen op hoe prachtig en gedetailleerd alles eruit ziet. Zo krijg je echt een goed beeld van New York uit die tijd, en ik had geen idee dat t zon teringzooi zou zijn. De gevechten in de straten zijn heel indrukwekkend, net zoals t acteerwerk met Daniel Day Lewis als toppunt. Af en toe vond ik dat het verhaal niet helemaal lekker liep. Een meesterwerk is t niet maar wel een erg goeie film. 4*
moviefreak#1
Hele goede regie, hele goede Daniel Day Lewis maar ik kreeg het idee dat Cameron Diaz vooral slecht was gecast voor de film en verder zakte de film elke keer als Day Lewis niet op het scherm te zien was + misschien dat ie iets korter had gemogen
jay73
De film liet me overwegend koud. Een aantal spectaculaire scenes deden de film niet boven de middelmaat uitstijgen.
Ik sluit me volledig aan bij de teleurgestelde reacties van tovenaar en hugohei.
3*, meer zit er niet in 't vat.
yukpau
beste NERD en anderen
het nummer dat je zoekt heet "shimmy she wobble-othar turner and the rising star fife and drum band"
onder die naam staat ie i.i.g op kazaa
VaaG
Ik heb deze film gezien in lumiere, rotterdam. Nou weet ik niet of het aan de bios lag of aan mij, maar dat muziekstuk in het begin, begon mij behoorlijk te irriteren.:N
Verder leunt de film op de straatgevechten. Het begingevecht en de rellen waren daarbij het leukst
Maar de film is daartussenin te langdradig en te saai. En dan probeert de film ook nog naar een eind te werken wat niet komt.
Moviestar
Maar de film is daartussenin te langdradig en te saai.
Ik ben het helemaal met je eens!
roblemmens
Standaardverhaal, einde wat teleurstellend, te veel gevechten en te langdradig en saai bij tijd en wijlen. Leuk melodietje op de achtergrond dat wel. Ook geeft het een interessant beeld van New York in die tijd. Vandaar toch 3 sterren.
komkommer
Ik vond het begin zeer belovend, maar was toch een beetje teleurgesteld na afloop. De film werd op het einde onnodig ingewikkeld gemaakt en veel te langdradig. Iets korter had gerust gemogen Scorsese. Wel prachtig acteerwerk van Daniel Day-Lewis! 3 stern
rainmaker
Lange film, doch voldoende krachtig om de rit uit te zitten. Het weinig bejubelde einde kon ik persoonlijk erg waarderen (voor alle duidelijkheid, hier heb ik het niet over het stadsgezicht waarmee je daarna wordt geirriteerd). Goede acteurs (m), goede regie. 3,5 ster
JLO/50CenT FaN
Saaie slaapverwekkende film. Te langdradig waarbij Leo en cameron slecht acteer werk neerzette. Na een half uur werd het bijna alleen maar slap gelul.
Saaie slaapverwekkende film.
M. Rodriguez Fan
Wat een kutfilm. Had ik niet verwacht van scorsese. Niks boeiends kwam er voor, dialogen met geen diepgang, en het einde leek maar niet in zicht. Slechtste film die ik ooit gezien heb, en geloof me ik heb heel wat slechte films gezien.

'Gangs of New York' van Martin Scorsese is morgenavond te bekijken op televisie

'Gangs of New York' van Martin Scorsese is morgenavond te bekijken op televisie

'Gangs of New York' van Martin Scorsese morgenavond te zien op televisie

Netflix gaat met de bezem door het aanbod: deze films moeten we binnenkort missen

The Godfather

Saving Private Ryan
Oorlog / Drama, 1998

Into the Wild
Biografie / Drama, 2007
brandirish-americanimmigrantgang warpickpocketschipgang of thievesbutcherpiglegerreddenbende19e eeuwgrimamerican history