• 9.373.383 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Craig R. Baxley

Met onder meer: Tom Berenger, Bokeem Woodbine en Erika Marozsán

Plot Sniper 2

"He's good at killing and even better at staying alive."

Op zijn waarschijnlijk laatste missie wordt Thomas Beckett naar een arm, door oorlog geteisterd land in Oost-Europa gestuurd om de leider te vermoorden. Als de missie is geslaagd, moeten Beckett en zijn spotter nog levend weg zien te komen. Hiervoor moeten ze door verwoeste steden en verlaten landschappen vluchten terwijl ze achtervolgd worden door huurmoordenaars.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Quentin

Quentin

Behoorlijke B-film, knap wat de regisseur met 5 miljoen heeft weten te maken. De film ziet er uit of ze zeker het driedubbele heeft gekost, komt ook door het prima camerawerk. Verhaal is dan wel weer behoorlijk uitgekauwd. dikke 2,5*

avatar van 606

Valt nog wel mee zit toch redelijke actie in.

Verhaal is simpel en wat te eenvoudig gebracht

avatar van Dutchero

Dutchero

Na het zien van Sniper was Sniper 2 aan de beurt.

Na het zien van deel een vreesde ik het ergste voor deze film. Een was niet al te best, en om bij zo'n magere film een sequel te maken is altijd een beetje twijfelachtig.

Maar het viel mee. Ondanks het redelijk beperkte budget zijn de SE bijvoorbeeld best goed. Ook doet Berenger het weer aardig. Natuurlijk is de film van a tot z te voorspellen maar dat neemt niet alle pret weg. De sniper scenes zijn gewoon prima en de overige actie is ook op een redelijk niveau. Hoogstaand niet, maar gewoon vermakelijk. Net als deel een eigenlijk, maar dan nét iets beter.

avatar van Theunissen

Het eerste deel vond ik goed en spannend maar dit deel was eigenlijk niet meer dan een slap aftreksel daarvan. De originaliteit was ook ver te zoeken want qua verhaal had het veel overeenkomsten met het eerste deel. Gelukkig is de film wel niet heel slecht en dat is vooral te danken aan Tom Berenger die deze film nog enigszins red (ook trouwens de best fraaie Erika Marozsán). Ook zit er best redelijk wat actie in.