Genre: Actie / Thriller
Gesproken taal: Arabisch, Indonesisch, Japans en Engels
Releasedatum: 3 juli 2014
Plot Serbuan Maut 2: Berandal
"It's not over yet."
Rama besluit na het bloedbad in het appartementencomplex weer aan het werk te gaan om zijn vondsten in het complex verder te onderzoeken. Hij besluit undercover te gaan om de Jakartaanse, criminele organisatie te kunnen infiltreren en uit te zoeken welke andere agenten uit zijn eigen korps corrupt zijn. Zijn riskante missie brengt zijn eigen gezin echter steeds verder in gevaar en terwijl hij dieper graaft om ’t grote complot te achterhalen, dreigt zijn ware identiteit steeds meer naar voren te komen.
Rama
Baseball Bat Man
Keiichi
Hideaki Goto
ace leader
Hier kijk ik heel erg naar uit! Deel 1 was natuurlijk een actiefilm van de bovenste plank en het zal wel moeilijk worden om dat niveau opnieuw te evenaren.
schram101
Ik durf het bijna niet te zeggen, maar heb het eerste deel nog niet gezien. Snel eens verandering in brengen zodat ik hier (nog meer) naar uit kan kijken!
kinjutsu
Japanese actors Ryuhei Matsuda, Kenichi Endo & Kazuki Kitamura will play yakuza members in Indonesia.
Genoeg mogelijke verbeterpunten. Met mensen als Endo en Matsuda in de cast zit daar in ieder geval al genoeg groeipotentieel. Nu nog een betere actie choreograaf en een betere soundtrack en het wordt misschien de film die de eerste zou moeten zijn.
Shinobi
Van wat ik begrepen heb is Berandal een compleet ander project, maar wegens het succes van Serbuan Maut heeft Evans besloten om enkele sequenties te incorporeren in dit vervolg.
Ik kijk er in ieder geval naar uit.
sinterklaas
Ik kan gewoon echt niet wachten.
Yakuza der nog bij, dit word gewoon VET!
8 september komt ie uit in Indonesië. Denk dat het niet lang zal duren dat ie ook in NL uitkomt.
YAH87
Een teaser art is vrijgegeven en over enkele weken de eerste trailer.
Check Out The First Teaser Art For THE RAID 2: BERANDAL | Twitch - twitchfilm.com
Macmanus
Eerste trailer ziet er weer heerlijk bruut uit. Lekker gore ook! Erg veel zin in!
Post dan ook even de beelden
YouTube - The Raid 2 : Berandal Teaser Trailer
Ziet er wel aardig uit ja. Niks bijzonders. Benieuwd naar de echte trailer, over een paar maanden.
groente12
The Raid was de beste actie film van 2012 kan niet wachten op deel 2. De trailer ziet er in ieder geval gruwelijk uit!!!
YouTube - THE RAID 2 'Berandal' Trailer # 2 [International Trailer]
Zie ik hier nu trouwens 148 minuten speelduur staan? Lijkt me wat overdreven..
Goto
Gave trailer weer, maar inderdaad jammer van de speelduur. Deel 1 was nu juist zo lekker snel en to the point.
"Goto" Family.
Vette trailer. Denk dat het nu wel meer de art-house richting op gaat.
Goto
Je weet eigenlijk van tevoren al wie er wint.
Malick
Denk dat het nu wel meer de art-house richting op gaat.
Hoe kom je daar bij?
sinterklaas
Die trailer voelde anders wel zo aan. Minder gericht op de actie en meer gericht op het subtiele.

Serbuan Maut
2011