• 9.375.163 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada / Duitsland

Geregisseerd door: James Foley

Met onder meer: Edward Burns, Andy Garcia en Dustin Hoffman

Plot Confidence

"It's not about the money. It's about the money."

Jake Vig staat op het plan zijn grootste oplichterstruc ooit te plegen: het wreken van de dood van zijn vriend. Het plan mislukt echter, waardoor hij een schuld oploopt bij een maffiabaas en zijn rechterhand.

avatar van Jordy

Jordy

Ik wordt altijd een beetje triest van dit soort films. Veel bekende gezichten, een flauw misdaadverhaaltje, wat flitsend bedoelde scenes, veel jatwerk uit veel betere films... Vervelend om te kijken was het niet, maar echt goed is anders.

avatar van Thomas

Thomas

Ik vond hem wel aardig!

avatar van Lenting

Lenting

Redelijk voorspelbaar maar toch een leuke film.

avatar van flicks

flicks

Ik vond hem toch niet direct voorspelbaar, maar wel goed. Zeker wel goed gespeeld... 3.5 steren

avatar van Bozza

Bozza

Voorspelbaar vond ik um ook zeker niet. Het mooiste van de film is dat de hoofdrolspeler zijn verhaal verteld en je steeds teruggaat in het verleden om te kijken hoe dat verhaal afspeeld met beelden. Goed geacteerd en een leuk en verassend einde.

avatar van Justice4All

Justice4All

Slechte acteerwerk van Dustin Hoffman, ik had gehoopt dat hij weer een comeback kon maken, zijn ouwe films waren/zijn goed

avatar van KarinV

KarinV

Aardige film, maar vind het geen aanrader. Het einde vond ik wel verrassend.

avatar van Mies21

Mies21

errug flauwe film ,acteerwerk was erg matig

als je Andy Garcia goed wilt zien kijk dan naar

The Unsaid,is véél beter

zonde van je tijd deze film ..

1,5 *

avatar van Treht

Treht

Goed vermaakt 3,5*

avatar van roda

roda

het verassende einde, het goede acteerwerk en het prachtige nummer van Coldplay aan het einde zorgen ervoor dat ik deze film toch nog een 2* waardering geef.

Maar voor de verder rest valt er bitter weinig te genieten, geen film om meerdere keren te gaan kijken.

avatar van Moviestar

Moviestar

Vond m wel goed leuk einde, verassend. Misschien komt het ook doordat ik eerst Bulletproof Monk heb gekeken want dan is dit ineens een genot om naar te kijken en zijn er toch mensen die weten hoe je films moet maken. 3,5 - pas na een half uur wordt de film echt interessant en Dustin Hofmann was wel aardig maar kan veel beter en ik vond het een beetje op Ocean's Eleven lijken maar dan een ander verhaal

avatar van jassonn

jassonn

Leuke toch-niet-zo-voorspelbaar-als-ik-verwacht- had-film.Dustin Hoffman was wel irritant met z'n kauwgom bekkie.De film blijft ook lekker op tempo en er wordt niet te veel bijgehaald waarbij andere films nog wel eens mee de fout in gaan.3,5 *

avatar van Scorpiejoo

Scorpiejoo

Weet niet waar bovenstaande opmerkingen

heen willen , het is gewoon een zeer geslaagde

movie met een aardig goeie cast, goed acteerwerk

ach ja dustin snabbelt hier een keer wat bij so

what.... gewoon kijken zeker waard!

garoet

avatar van 2high4words

2high4words

ik heb em vanmidaag gekocht en ben benieuwd want de meningen verschillen hierboven toch wel aardig

avatar van morpheus

morpheus

verassend leuke con/heist film, tempo blijft hoog, het plot hoewel natuurlijk deels jatwerk is leuk en weet op momenten wel te verassen. voor de rest is de film heel "straight to the point" met een strakke regie en dat werkt gewoon lekker. Geen enorme hoogvlieger ofzo er zijn namelijk wel wat losse eindjes maar wel een Aanradertje

(een beetje het zelfde gevoel als bij ocean's eleven maar dan met een kleiner filmbudget )

***1/2

avatar van remorz

remorz

Geen vervelende film maar echt nergens verassend of origineel.

Een film die uitmunt in middelmatigheid

avatar van 2high4words

2high4words

zeer verrassende wendingen maar of dat de film ten goede komt weet ik niet, deze moet ik nog maar eens een keertje gaan kijken

avatar van Larizz

Larizz

Verassend goed!Had nog nooit van deze film gehoord..Dus wist niet waar ik naar ging kijken..Vond hem erg goed met een verassend einde..Hofman vond ik een beetje de film verpesten,maar de rest van de cast was echt super!

avatar van Fiend

Fiend

Goeie film, beetje voorspelbaar allemaal.

avatar van De GeuS

De GeuS

Leuke film, lekker luchtig; 3,5*

avatar van m44r73n

m44r73n

Geinig filmpje. 3.5*

avatar van Dustyfan

Dustyfan

De film komt af en toe wat rommelig over en ik heb een hekel aan voice-overs. Tot zover de minpunten van deze film.

Verder heb ik me prima vermaakt met het verhaal en het acteerwerk. Uiteraard heb ik extra genoten van Dustin Hoffman in een heerlijk foute rol. En tot slot werd ik verrast door de ontknoping.

Vooruit, een 4* toch wel...

avatar van gemaster

gemaster

Ben het eigenlijk helemaal eens met Jordy. Het was zeker niet slecht, maar zo'n beetje de hele film is bij elkaar gejat.

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Wel een leuk filmpje,met een verrassend einde! De acteurs doen hun ding,maar niemand doet iets uitmuntends. Film loopt rustig door,maar wordt niet storend langzaam. Af en toe een leuke wending en wat bekende namen en je hebt toch al gauw een behoorlijke film. Geen hoogstaande film dus,maar een lekker filmje voor een doordeweekse avond.

avatar van KLah

KLah

Heel vermakelijke film met een goed cast. Hou wel van zulke oplichter films. Hoffman in een hele aparte rol, waar ik van heb genoten.

De voice over waar eerder over werden gesproken vind ik juist leuks in films. Dat is kwestie van persoonlijke smaak.

Ik had Andy Garcia bijna niet herkent in de film, want hij zag er apart uit.

Al met al zeker genoten.

--> 3.5*

avatar van tevelenco

tevelenco

Redelijke misdaadfilm die me ondanks de mooie cast maar matig kon boeien.

Edward burns akteerde prima en ook Rachel weisz is natuurlijk altijd leuk om naar te kijken.

Maar Dustin hoffman viel me een beetje tegen.

Ik vond hem in runaway jury een stuk beter akteren.

Al met al toch een beetje een tegenvaller.

avatar van Luke

Luke

Ik vond het wel een aardige film. Vergelijkbaar met Matchstick Men. 3,5 *

avatar van Gehenna

Gehenna

Goede cast en leuke twists maken van deze film een heerlijk verrassende film krijgt van mij een 4*

avatar van argus

argus

Bijzonder slaapverwekkende film was dit. Plottwists waren erg cliché. Voortdurend die voice-over en bovendien van die lange oninteressante discussies er bij. Verder viel er bijster weinig te lachen. 1*

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Strak maar stijlloos gefilmd ... Burns komt met z'n continue pokerface voor een rol als dit er nog mee weg maar voor een expressieve rol is deze heer ongeschikt .... Weisz is zoals steeds goed. Hoffman is komisch nog dreigend ... slechte rol dus. Garcia lummelt hier ook nog ergens door maar hem als één van de hoofdacteuren beschouwen ( en Weisz niet ! ) is hoogst onterecht. Al met al allemaal erg kijkbaar.