• 9.376.713 stemmen

Geregisseerd door: Robert Luketic

Met onder meer: Reese Witherspoon, Selma Blair en Luke Wilson

Releasedatum: 8 november 2001

Plot Legally Blonde

"Don't judge a book by its hair color!"

De populaire Elle Woods heeft het allemaal. Ze heeft een relatie met de leukste jongen op campus, en wil niets liever dan Mrs. Warner Huntington III worden. Er is echter één ding dat Warner er van afhoudt om haar ten huwelijk te vragen: Elle is te blond. Wanneer Warner zijn spullen pakt om naar Harvard te gaan komt hij een oude vriendin tegen. Elle moet alles op alles zetten om ook tot Harvard toegelaten te worden, en is vastberaden hem terug te winnen.

avatar van crazykenny

crazykenny

leuke feel good movie!!

****,5

avatar van Shawnster

Shawnster

*eef schreef:

Echt hele hele leuke film met een boodschap erachter... Maar dat zoek je zelf maar uit!!

Welke boodschap? Blondines kunnen best slim zijn? Of heeft het ermee te maken dat die jongen het meisje aan het lijntje houdt en later de verloofde het uitmaakt met de jongen en beste vriendin van het meisje word? Wel een goede film trouwens, had hem gewoon op tv gezien... 2.5*

avatar van Dk2008

Dk2008

Leuk en beter dan verwacht. Het vervolg was wel al verwacht, niks aan.

avatar van skipy05

skipy05

Leuke film. paar goede grapige stukken tussen. goed gespeeld door Reese Witherspoon.

avatar van Betjeuhx

Betjeuhx

Goed geacteerd dr Reese Witherspoon, én een leuk script !

Een 4-tje !

avatar van Phoebe318

Phoebe318

Kan altijd lachen om dat schattige hondje Bruser

Leuke film!

*5.0

avatar van missl

missl

ik vind dit eigenlijk maar suf, want het gaat echt helemaal nergens over. maar wel een 2 hoor, want reese is leuk.

avatar van Seifer

Seifer

pfff, het is vakantie en ja hoor... er komen bagger films op tv. -_-

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Leuke en grappige feel-good film. Reese Witherspoon doet het erg goed. Je moet er maar net van houden.

avatar van Nelliej

Nelliej

Vakantie:P ik zit gewoon op school ^^..

Anyway nog niet gezien deze.

Misschien tog eens een kijkje nemen vanavond.

avatar van MovieHolicC

MovieHolicC

Deze film is echt goed heb hem vorig jaar al gezien maar ik ga hem vandaag zeker weer kijken!

avatar van Haen

Haen

Phoebe318 schreef:

Kan altijd lachen om dat schattige hondje Bruser

Leuke film!

*5.0

is "leuke film" nou echt genoeg om hem een 5 te geven?

avatar van silverfaustx

silverfaustx

reese ^^

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Best wel vermakelijk maar meer ook niet.

3***

LEUKKK!

avatar van zeemeermin

zeemeermin

Blijft een leuke film, lekker je verstand op nul zetten en kijken maar

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Vermakelijk wegkijkfilmpje zonder veel over na te denken, Met redelijke acteerprestaties en een redelijk Verhaal, Eigenlijk gewoon Leuk om eens te zien maar veel meer niet.

avatar van Legan

Legan

Een redelijk onderhoudende (en erg voorspelbare) filmpje. Je hoeft de film eigenlijk niet eens te hebben gezien om te weten hoe het gaat. Het verhaal is redelijk, het acteren matigjes, de clichés aanwezig zoals altijd, ...

5,0 uit 10 (2,5*)

avatar van Dirigent

Dirigent

Niet veel bijzonders als je het mij vraagt ik houd niet zo van dit soort films, het is niet echt mijn smaak ik geef ze geen 0.5* maar toch haat ik ze wel een beetje .

1.5* tot 2*

avatar van Artemis_fowl

Artemis_fowl

Shawnster schreef:

Ik dacht meer iets in de trant (grammatica?) van ''Luister nooit naar wat anderen van je zeggen en ga gewoon je eigen weg!''.

by the way, een hele lollige film.

Een van mijn favorieten persoonlijk.

(maar dat zou ook kunnen komen omdat ik de musical echt te gek vind, dus let maar niet op mij )

avatar van Kim008

Kim008

Heb hem gisteren bekeken, en ik moet zeggen dat het toch echt wel een leuk filmpje is

Reese acteet hier heel goed, er zitten ook veel grappige momenten in!

3,5 *

avatar van medansavamhel

medansavamhel

Vermakelijke film. Zeer zeker geen film die een al te hoge score verdiend aangezien er geen briljant concept achter zit om mee te beginnen. Maar goed, het blijft een Amerikaanse komedie en hoe kun je dat van een dergelijke film verwachten? Ach een 3 was het wel waard.

avatar van Katharina

Katharina

Ik schaam me bijna om voor een film als deze vier sterren te geven, maar ik hou van deze film! Hij is zo leuk, Reese acteert zo grappig en overtuigend en het verhaal is ook erg schattig. Tja, hij is niet heel erg origineel, maar toch erg schattig

avatar van notorious_kim

notorious_kim

k hou erg veel van deze film. Ik zie Reese Witherspoon enorm graag spelen en in deze film haalt ze haar eigen gekke ik nog eens boven. Ik denk wel dat het eerder een meidenfilm is . De humor is gewoon hilarisch!!!

avatar van lucdecoster

lucdecoster

Zoals sommigen een wijvenfilm aanhalen vond ik de film toch best aangenaam om te kijken. Reese Witherspoon speelde deze keer een mooie rol als poppenmieke met haar felle opvallende klederen en haar schoothondje. Ik zie haar toch liever in die muziekfilm : Walk the line.

avatar van undeviljur

undeviljur

dit soort films moeten ze meer maaken

avatar van Michaelpitt

Michaelpitt

Ik word altijd zo vrolijk van deze films. De manier waarop Witherspoon de zaak op het einde oplost. Zo leuk!

avatar van Theunissen

De eerste 30 minuten zijn best wel leuk en grappig maar daarna wordt het maar een trieste en ook ietwat serieuze film. Wel leuk gespeeld door Reese Witherspoon.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Mijn guilty pleasure, het sfeertje staat me wel aan, ook al is het allemaal niet zo denderend sterk.

avatar van nachtvlinder

nachtvlinder

gewoon leuk, feel good. reese is nou eenmaal reese