Genre: Misdaad / Komedie
Geregisseerd door: Martin Brest
Met onder meer: Ben Affleck, Jennifer Lopez en Al Pacino
Plot Gigli
"Life doesn't play by the rules."
Gigli krijgt de opdracht om de geestelijk gehandicapte broer van een openbaar aanklager te kidnappen en te gijzelen. De mooie huurmoordenaar Ricki krijgt de opdracht om Gigli in de gaten te houden.
Larry Gigli
Det. Stanley Jacobellis
Man in Dryer
Laundry Customer
tom1980
Hij heeft wel een mooi jack aan.
het is toch geen seagalfilm, of wel?
mrmedieum
vind het zielig voor pacino dat hij meedoet in deze film
Pilcrepus
Ik dacht dat elke film met Pacino voor een top250 spot gegarandeerd stond. Dit is een beetje een shock voor me. Wat doet hij in deze film? Liep hij de verkeerde set op?
In ieder geval, dat jack is inderdaad wel erg mooi.
die Lange
Het wonder is geschied, ik heb hem helemaal afgekeken. Wou hem de hele tijd afzetten, maar ik moest en zou de rol van Pacino zien. Helaas speelt hij maar een minuut of vijf mee. Niet te redden deze film. 0,5*
Mja, ik vraag me af of die mensen die allemaal voordoen dat dit 1 van de slechtste films ooit is (niet zozeer hier, maar ook op imdb, de pers etc.) wel eens een écht slechte film gezien hebben.
Waarom?
COCOA_BROVA
Ik geloof er geen fuck van dat 90% van die 0,5 of 1 ster votertjes een eigen oordeel over deze film heeft, want daarvoor ontberen ze voldoende filmverstand. Ze voten puur laag omdat critici en media de film tot de grond afkraken en dat irriteert me.
Vorm toch eens je eigen mening of steek je kop in de wc pot man.
V
Omdat hij blijkbaar Gigli niet zo slecht vind.
Joh, je meent het?!
Ik wil argumenten horen, vandaar mijn vraag.
Mustjilp
Vreemd. Films met Ben Affleck laat ik normaal gesproken liggen, en aan la Lopez irriteer ik me altijd mateloos. Op dat laatste ditmaal geen uitzondering, maar Affleck viel me reuze mee.
De film was geen topper, maar heb een aantal keren gelachen om de flauw- en lompheid van Affleck. De film begon sterk, maar het liefdesverhaaltje wat later kwam boeide me niet bepaald. Verder schitterden Pacino en Walken in hun bijrollen.
Verklaar me voor gek, maar ik geef Gigli 2,5*...
Waarom?
Dit is zeker geen goede film, maar er zijn talloze slechtere. Het probleem is dat als er bekende acteurs inzitten het opeens het slechtste ooit is of zoiets, ik snap daar weinig van.
eRCee
- 1978 stemmen
Gisteren zo'n tien minuten gezien en ik wist meteen weer waarom ik zo'n hekel heb aan f*cking, bloody sh*t Al Pacino.
CellieY
Ik verwachtte er niet veel van, maar ik heb me wel vermaakt gisteravond tijdens deze film. Erg boeien deed het me niet, en in het begin snapte ik het plot niet echt. waarom werd er ineens een rechtzaak begonne enzo. En op het moment dat ze die vent zo in beeld een kogel door de kop heenknallen met al dat bloed enzo was ik ook niet zo'n fan van. Toch vond ik J.Lo niet echt tegenvallen, Affleck irriteerde soms wat, vooral omdat hij de hele tijd maar zo dom boos bleef doen. En hoe vaak is het woord f*ck wel niet gezegd
maar ja dat zal er wel bij horen
Chainsaw
Kan ik me wel in vinden, ja. Ik had na al die reacties eigenlijk ook verwacht dat ik één van de slechtste films ooit te zien zou krijgen en dat viel me uiteindelijk behoorlijk mee. Sure, de film zit vol bespottelijke momenten en irritatieverwekkende scènes, maar ken genoeg films die slechter zijn dan Gigli.
Justice4All
Slechte acteerwerk van Lopez en Affleck, goed betaalde acteurs die slechtwerk leveren. Had beter gekund. 0.5***
Tun-89
Heb me wel vermaakt gisteravond, maar vond het zeer slecht acteer werk.
het verhaal ging ook niet echt ergens over.
Ik heb wel een paar keer gelachen om het jongetje met die hersen beschadiging.
Hij had wel leuke opmerkingen.
Verder niets bijzonders, had ik ook niet verwacht dus..
En ik vond het er niet uitzien, pacino tegenover jlo.
maar goed..
Jadoh
ik moet 't gewoon zien. om m'n eigen oordeel te vellen
ja. hij was echt heel slecht.
hinie
Ach al met al vond ik hem zo slecht niet.
Ken wel minder leukere films.
V
Elke week komen er wel dvd's in de videotheek te liggen met een nog dommer verhaal, slechtere acteurs en belachelijk slechtere productiewaarden dan deze film.
Dit is zeker geen goede film, maar er zijn talloze slechtere.
Ben ik zeker met je eens.
Hoe kom je hierbij? Waaruit blijkt dit dan? Ik begrijp het in ieder geval niet.
Omdat het niet gewoon als een slechte film wordt gezien, maar meteen het slechtste van het slechtste. En dat ligt dan op de 1 of andere manier altijd aan de kast. Veel gezeik op Affleck en J-Lo enzo.
Zal allemaal wel, maar er zijn toch echt veel slechtere acteurs.
TheRisingSun
Oké, een geweldige film was het misschien niet, maar één van de slechtste absoluut ook niet. Heb me nergens geïrriteerd, niet aan het acteerwerk of het verhaal. Al moet ik wel zeggen dat het verhaal weinig tot niets voorstelde. Heb af en toe flink moeten lachen om sommige dialogen. Aan de ene kant omdat ze eigenlijk behoorlijk nietszeggend waren en aan de andere kant, omdat ze wél grappig waren. Al gingen er veel alleen maar over sex.
Vond Jennifer er hier wel op haar best uitzien by the way
. Erg aantrekkelijk!
2,5 ster
AddictedToMovies
ik heb nog dteeds niet door of dit grappig of dramatisch moet zijn...
D-ark
ik heb nog dteeds niet door of dit grappig of dramatisch moet zijn...
Mah het is pulp maar zeker wel vermakelijke pulp en het moest komisch zijn volgens mij.
2,0
_48_MX_
Goede film, lekker verhaal.
Zeker als je je ergens in wilt verdiepen, is dit echt een film die je van het begin tot het einde nieuwsgierig houd.
4.0
brookie
Goede film, lekker verhaal.
4.0
ironisch?!
nietdatdus
Kijken naar deze film is zo pijnlijk.. En dan die seksscene VRESELIJK.
123crap
Zo een oppervlakkige film heb ik nog nooit gezien.
Slecht acteerwerk en het verhaal gaat over niks.
Een kind van 5 kan een betere verhaal schrijven.
Echt zielig dat er mensen zijn die deze film goed vonden.
movie*freak
Ik heb nog nooit zo een saaifilm gezien.
0,5

Derailed