Genre: Misdaad / Komedie
Geregisseerd door: Martin Brest
Met onder meer: Ben Affleck, Jennifer Lopez en Al Pacino
Plot Gigli
"Life doesn't play by the rules."
Gigli krijgt de opdracht om de geestelijk gehandicapte broer van een openbaar aanklager te kidnappen en te gijzelen. De mooie huurmoordenaar Ricki krijgt de opdracht om Gigli in de gaten te houden.
Larry Gigli
Det. Stanley Jacobellis
Man in Dryer
Laundry Customer
bioscoopzaal
Ik heb hem niet gezien, dit is puur een veronderstelling....
Wel een juiste veronderstelling, denk ik. Het zal ongetwijfeld wel een slechte film zijn, maar omwille van de Ben/Jen-hype doet iedereen er graag een schepje bovenop.
GFM
En het gaat nog een keer gebeuren vrees ik:
De Europese première van de Ben Affleck en Jennifer Lopez film 'Jersey Girl' woensdagavond was niet in trek bij de sterren. Volgens het Britse blad 'The Sun' was het de slechtste filmpremière ooit. Ben Affleck kon niet komen, omdat hij vanwege bronchitis in bed moest blijven. Jennifer Lopez wilde niet komen, omdat ze geen zin had om haar ex tegen het lijf te lopen. Ook Liv Tyler schitterde door afwezigheid. Zij had last van een zere keel.
Door het wegblijven van de Hollywoodsterren bleven ook de plaatselijke beroemdheden weg. De première had hierdoor de allure van een gewone filmvoorstelling. Volgens 'The Sun' probeerden de organisatoren van het evenement krampachtig te verbergen dat er geen sterren bij de première aanwezig waren. Alleen regisseur Kevin Smith was was er wel. 'Jersey Girl' heeft in Amerika zeer matige recensies gekregen.
xangadix
Leuk om de Urban Dance Squad weer eens te horen... verder niet veel soeps. Ben Affleck loopt de hele tijd een geestelijk gehandicapte af te bekken tot aan het einde waar hij er ineens een soort rain man relatie mee krijgt.
Martin Brest, waar ben je toch in verzeild geraakt..?
(verwijderd)
ik dacht dat het een sortemet comedy was, maar aan de genre aanduiding te zien niet dus
T®inity
Deze film voor zeker wete nwel omhooggestemd door Affleck and J.Ho Fans
Deze hoort een top 3 nominatie te krijgen in de flop 100...
saske
Ik heb hem nog niet gezien en dat wil ik het liefst zou houden.
T®inity
Ik heb hem nog niet gezien en dat wil ik het liefst zou houden.
Ik zou het zeker zo laten. Anders moet je hem echt zien a la 'Clockwork Orange' way
. Zo voor de tv zitten dus http://www.20something.cc/yell...
V
Toch maar gehuurd, in de veronderstelling dat dit niet zo'n verschrikkelijk slechte film kon zijn, als hier bijvoorbeeld wordt beweerd. Wat een teleurstelling....
Affleck met zijn foute, wanna be gangster accent. Lopez met haar dramatische puppyogen. Louis, de minst overtuigende gangsterbaas ooit, totaal gebrek aan uitstraling. Slap verhaal en onnodig en geforceerd grappig en bot doen. Voorbeeld bot: Affleck die in het begin de geestelijk gehandicapte jongen steeds uitmaakt voor rotte vis als 'fucking retard' en dergelijke... Verder pretendeert de film een comedy te zijn, maar ik heb geen enkele keer gelachen!!!
Twee pluspunten:
1. Walken met een heerlijke monoloog. De inhoud is niet eens briljant, maar die intonatie en die mimiek zeker wel.
2. Pacino heeft ook een heerlijke bijrol. Geweldige tirade met de enige verrassing van de film dat hij die non-gangster door zijn kop schiet.
1* is mijn oordeel!
Enige grappige van/over de film is dat Videoland deze film heeft gebombardeerd tot Thriller. Wat een wereldgrap....
Ess-86
Ik heb waarschijnlijk echt slecht opgelet bij deze film want heb Pacino niet eens gezien! Maar de film was ook niet veel soeps..
Lotteke
Heb deze eindelijk eens gezien. Was toch wel erg benieuwd of die echt zo slecht zou zijn als beweerd werd, kon het mij nauwelijks voorstellen, maar inderdaad, het is waar!! Tenenkrommend slecht, de recensies hebben de film eigenlijk nog gespaard, want hoewel ik een slechte film verwachtte, overtrof dit zelfs mijn verwachtingen!! Ik vraag mij dan ook maar 1 ding af na deze gezien te hebben: Al, why?? in god's name, why??
Stemmen doe ik niet, want ik kan hier gewoon geen stem op geven.
JenPez
Ik snap echt jullie slechte commentaren niet..
Akkoord, ik ben wel een heel grote fan van Jennifer Lopez, maar dit blijft voor mij toch een goede film. Geef de film eens een kans, in plaats van te luisteren naar wat de media enzo hierover te zeggen heeft. Iedereen heeft recht op een eigen mening, en ik kan erin komen dat mensen deze film slecht vinden, ik vind vele films ook slecht, maar geef het aub een kans...
R0$!t@
Ik ben geen fan van Jennifer, maar vond deze film wel
redelijk. Wel vond ik raar dat deze film onder het genre
thriller is geplaats, ik vind het eerder een romantische
comedie. 3*
De film was niet best. Dé monoloog van La Lopez was geweldig. Het hoogtepunt uit de film.
Lientjuh
Is die film nu zo slecht?? ik heb hem zelf nog niet gezien maar zou hem wel eens willen bekijken om ook te kunnen oordelen... maar als hij té slecht is, verspil ik er geen geld aan (om te huren)
otherfool
Is zeker slecht. Mislukt stervehicel hinkt op verschillende gedachtes en is daardoor nooit echt leuk, nooit echt spannend, nooit echt romantisch. In alles een flop inderdaad.
1,5*.
Hilarious
Ik vond de film eigenlijk niet zo slecht. Ik heb mij best vermaakt. Soms wat langdradig maar het kon er zeker wel mee door.
Leuk om even te ontspannen, met Jennifer Lopez lukt dat zeker.
wrinkarg
Ik heb de film gisterenavond gezien. Wat een vergissing. Ik had beter zelf een dvd-tje opgezet. De acteerprestaties zijn gewoon ergerlijk. De enige acteerprestatie die geloofwaardig overkwam als een gangster is die van Al Pacino. Maar hij is nog niet zo slecht als Alone in the dark. (Dat is dan ook het enigste positieve wat dat ik daar over kan zeggen)
stowa
Ik vond deze film helemaal niet zo slecht, hoor!
Leuke film om eens even te ontspannen, al kun je
dit niet echt een thriller noemen.
Anakin01
Helemaal met stowa akkoord.
Ik vind dat hij best wel een hogere score verdiend..
Het einde waar hij op die baywatch set staat te dansen vind ik wel lachwekkend..
Berty
gewoon een leuke film met een lekkere vrouw erin een simpel verhaaltje en een grappige geestelijk gehandicapte waar je je dood om kunt lachen..
kArIzMa_TuRk
redelijke film. Jennifer Lopez kreeg een mooie rol en ze was ook de ultime vrouw die geschikt was voor deze film..
krijgt een 2½*
tripack
geen slechte film
ik verveelde me iig geen moment
maar ja wat wil je met een vrouw als Jennifer Lopez erin
TheRisingSun
Woensdag toch maar eens bekijken of ie nu echt zó slecht is als bijna door iedereen gezegd wordt!
CellieY
Mee eens..