Genre: Misdaad / Komedie
Geregisseerd door: Martin Brest
Met onder meer: Ben Affleck, Jennifer Lopez en Al Pacino
Plot Gigli
"Life doesn't play by the rules."
Gigli krijgt de opdracht om de geestelijk gehandicapte broer van een openbaar aanklager te kidnappen en te gijzelen. De mooie huurmoordenaar Ricki krijgt de opdracht om Gigli in de gaten te houden.
Larry Gigli
Det. Stanley Jacobellis
Man in Dryer
Laundry Customer
Peter
Ben heeft ook toegegeven in de media dat de film een flop is. Had ook niet anders verwacht...
EmDee
bioscoopzaal
Zeker nu die in de IMDb Down 100 op nummer 1 staat ...
Zo erg kan het toch niet zijn?
Stephan
Hoeplijk vergaat het de cast niet net zo als die andere 'all time nr.1' 'Manos, the hand of fate'
Stephan
Ik vind beide tot nog toe niet veel soeps dus ik zou het niet zó erg vinden.
*kuch* Om mijn opmerking even in het juiste licht te zetten, een citaat uit de trivia bij Manos, the hand of fate...
Three stars of the film committed suicide shortly after shooting was completed.
moviefreak#1
Nou vooruit Affleck heeft ooit is een keer een leuke rol gehad in een film die hij vervolgens verneukte maar dat de film toch "kijkbaar" was. Nog iemand die J-Lo wil verdedigen (go ahead make my day
Nick Kang
een of andere komiek genaamd fred madison heeft al een stem uitgebracht op deze film. Hoe kan dat nou? Hij draait nog lang niet in de bioscoop.
jacobine_rodijk
Zonder twijfel een van de slechtste films die ik ooit gezien heb. Scenes die totaal niets met elkaar te maken hebben of onnodige optredens zoals die van Christopher Walken.
Je moet deze film zo goed mogelijk vermijden ik meen het.
JohnDoe
Ik heb hem nog niet gezien maar wordt wel benieuwd ondertussen of ie echt zo slecht is. Een radiostation in de VS schijnt nu al T-shirts te geven met "I survived Gigli" aan mensen die de hele film in de bios blijven zitten
iluvmovies
J-Lo heeft wel in goeie films gespeeld. Kijk naar Out of Sight en Selena. Voor die laatste heeft ze zelfs een Golden Globe nominatie gehad voor beste actrice...
Gigli is geflopt. Ben Affleck en Jennifer Lopez krijgen een herkansing volgend jaar, wanneer hun tweede film Jersey Girl uitkomt...
tovenaar
Dit wordt, zeker in de VS, een grote hit.
Vond ik gewoon even een mooie quote
Hobbes
nee hoor,
a) 't is een film van Kevin Smith
b) de hoofdrollen zijn voor Affleck en Liv Tyler (Jennifer Lopez heeft slechts een bijrol)
nee hoor,
a) 't is een film van Kevin Smith
Ik heb trouwens net de poster van Jersey Girl gezien, en het schepsel Lopez is prominenter op de poster aanwezig dan Ben, terwijl Liv Taylor ergens klein in een hoekje is gepropt.....dus zo'n kleine rol heeft Lopez blijkbaar niet...
Hobbes
Ja...de poster is een geweldig medium om de speelduur van een acteur aan te geven
Lopez heeft een rol van 20 minuten..check de sites van Smith maar
en heb je ook al daadwerkelijk een film van Smith gezien? Chasing Amy bijvoorbeeld?
Vond ik gewoon even een mooie quote
tja, wist ik veel dat een Martin Brest-film met J-Lo, Ben Affleck, Al Pacino en Christopher Walken kan floppen. En het feit dat de Jen&Ben-relatie (nog steeds) in de VS een hype is en dat Jen en Ben recentelijk nog grote hits scoorden (resp. Maid in Manhattan en Daredevil) was het niet waarschijnlijk dat Gigli zou floppen. Ik denk dat je het er wel mee eens bent...
Maar goed, achteraf gezien: had ik die zin maar niet geplaatst...
iluvmovies
Effe een discussie over wat Damon het schepsel Lopez noemt. te beginnen met deze quote.
Ik vind die Lopez schepsel echt het laagste wat de showbiz wereld te bieden heeft! Ze kan niet zingen, en heeft haar muziekcarriere ALLEEN te danken aan haar songwriters
Ik moet hier toch even bij stilstaan. Als je denkt dat ze niet kan zingen: dat is jouw mening. Maar feit blijft dat ze in 4 jaar tijd in NL 13 hits heeft gescoord waarvan 12 top10 hits.
ze is geen topactrice (getuige het feit dat ze niet in de GROTE films speelt)
Ze behoort wel tot de A-list actrices van Hollywood. Voor haar rol in Selena kreeg ze een Golden Globe nominatie voor Beste actrice. Ik weet niet wat je onder grote films verstaat, maar Maid In Manhattan was een behoorlijk grote hit. Ze heeft tegenover topacteurs als Jack Nicholson, George Clooney, Robin Williams en Ralph Fiennes mogen spelen en heeft dus heel wat acteerervaring opgedaan.
Moge wij ooit verlost zijn van het organisme Lopez ...
Dan heb ik slecht nieuws voor je. Er komen minstens 3 (grote) films met het organisme Lopez: Jersey Girl (met Ben Affleck, Liv Tyler en Jason Biggs), Unfinished Life (met Robert Redford, Morgan Freeman en Josh Lucas) en Shall we dance? (met Richard Gere en Susan Sarandon)
Pitbull
Het is volgens mij al een tijdje zo dat zangprestaties niet bepalend zijn om een hit te hebben.
Edit: Ohja, soortgelijks gaat ook voor veel films op. Maid in Manhattan was volgens mij nou niet echt een topper en dat bv. Adaptation. Fight Club etc. niet gewaardeerd worden/werden - in de zin van bioscoopbezoekers, aanwezigheid videotheken en aantal exemplaren - zegt ook al genoeg.
iluvmovies
Komt deze film eigenlijk nog in de bioscopen of wordt het straight to video?
iluvmovies
Misschien moeten we een discussie starten: is het terecht dat Gigli op #1 staat in de slechtste films allertijden?
Volgens mij niet. Hoewel ik zelf de film niet gezien heb, denk ik dat er veel films zijn die slechter zijn dan Gigli.

Derailed
Drama / Thriller, 2005