• 9.373.926 stemmen

Genre: Misdaad / Komedie

Geregisseerd door: Martin Brest

Met onder meer: Ben Affleck, Jennifer Lopez en Al Pacino

Plot Gigli

"Life doesn't play by the rules."

Gigli krijgt de opdracht om de geestelijk gehandicapte broer van een openbaar aanklager te kidnappen en te gijzelen. De mooie huurmoordenaar Ricki krijgt de opdracht om Gigli in de gaten te houden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

iluvmovies

Hier begon het het allemaal... Jlo en Ben Affleck... Nou, chemistry is er wel tussen hun tweeen! Dit wordt, zeker in de VS, een grote hit. Ik verwacht hier ook veel van: Ben Affleck, Jennifer Lopez en Al Pacino zijn niet de minste acteurs die er bestaan. Enne.. Is Jlo in deze film lesbisch? Als je niet genoeg hebt van Ben&Jen moet je dit jaar ook nog naar Jersey Girl gaan: een Kevin Smith-film met -daar hebben we ze weer- Ben&Jen in de hoofdrol...

avatar van Macmanus

Macmanus

Speelt Al Pacino hier in mee, da wist ik helemaal niet, dan kan het misschien nog wat worden

En Christopher Walken...

iluvmovies

De film staat nu bekend als Gigli, maar ik heb gehoord dat het een andere titel krijgt omdat ze bang zijn dat mensen 'Gigli' niet uit te kunnen spreken... Tough love wordt al geroepen

avatar van Linda

Linda

Tough love lijkt me veel moeilijker om uit te spreken echt zo'n spuugwoord.

Check de trailer van Gigli (spreek uit 'jeally', rijmt op 'really') hier:

www.moviebox.net/gigli_mov.htm

Wel een leuke trailer. J-Lo ziet er hot uit en de conversaties tussen Jennifer en Ben Affleck zijn wel grappig. Er is duidelijk chemistry tussen hen beide (hoewel Jen's personage lesbisch schijnt te zijn...). Voor degenen die het nog niet weten: Jen en Ben leerden elkaar kennen op de set van Gigli.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Alle ellende is toen dus begonnen

iluvmovies

oops, foutje! de trailer kun je vinden op

www.themoviebox.net/gigli_mov.htm

Dus THEmoviebox ipv moviebox

avatar van yosemite44

yosemite44

"Superstar Jennifer Lopez reportedly ordered her picture on the poster for new movie Gigli to be digitally altered to downsize her famously-full bottom."

avatar van wackyboy

wackyboy

J-Lo lesbisch? Dat valt waarschijnlijk niet te verkopen in Amerika.

Volgens IMDB slijpen de recensenten hun potloden al om hun vernietigende kritieken te kunnen schrijven over deze film.

Zie volgend stukje:

"The film has been beset by problems: it even changed its name to Tough Love at one point and has removed J.Lo's character's lesbianism. And one scene in particular, when Lopez's character invites Affleck's character into bed with the line, "It's turkey time" only to reply to his question of "What?" with "Come on, gobble, gobble!" has been ridiculed by reviewers. One says, "It was possibly the worst line ever said in a movie." Another critic adds, "Affleck is just totally miscast and J-Lo is just awful." The film is released in America next week."

avatar van flowerking

flowerking

"A film that begins badly and gets worse and worse, like someone who has been knocked unconscious in an accident and then bleeds to death because he gets no attention."

-- Terry Lawson, DETROIT FREE PRESS

"Gigli pretends to be a sophisticated comedy of the sexes yet it’s written with the adolescent gusto of a fifty-year-old who’s finally discovered that a penis goes inside a vagina."

-- Ed Gonzalez, SLANT MAGAZINE

"Once you get past the staggering question of who gave this thing the green light, Gigli actually turns into a uniquely bad movie that yields real (albeit unintentional) laughter."

-- Chris Vognar, DALLAS MORNING NEWS

"Hopelessly misconceived exercise in celebrity self-worship."

-- A.O. Scott, NEW YORK TIMES

"In what may go down as the most embarrassing, imprudent attempt at sexy dialogue in the history of cinema...Lopez ask(s) to be orally pleasured with the line, "Come on, gobble, gobble.""

-- Rob Blackwelder, SPLICEDWIRE

"A recent episode of South Park suggested that a fourth-grader's hand puppet could turn in a better performance than Ms. Lopez, and in the case of Gigli, it's hard to argue."

-- Luke Y. Thompson, NEW TIMES

dat belooft wat....

hehe

avatar van Stephan

Stephan

Op de CNN pagina

OK, so "Gigli" is not the worst film in years. That dubious title still goes to "Swept Away," or maybe "Freddy Got Fingered." But "Gigli" is still a huge waste of celluloid.

edit

en: If miscasting was a crime, this movie would be proof of a felony. Ben Affleck and Jennifer Lopez fit their characters like a glove -- if the glove in question belonged to O.J. Simpson.

Lees de vernietiging hier

Ik vind die JLo toch een arrogant stuk vreten. Misschien dat dit haar weer 'back in perspective' brengt maar, om maar weer met een famous quote te komen... : dream on!

avatar van damon

damon

Ik vind die Lopez schepsel echt het laagste wat de showbiz wereld te bieden heeft! Ze kan niet zingen, en heeft haar muziekcarriere ALLEEN te danken aan haar songwriters, ze is geen topactrice (getuige het feit dat ze niet in de GROTE films speelt) en ze zegt iets te vaak dat ze haar "roots" in de bronx trouw is gebleven, terwijl ze bekend staat als een bitch en veel geld uit geeft.....

Ook al heb ik Gigli niet gezien (zal het ook nooit doen) weet ik nu al met 100% zekerheid te zeggen dat het een flop zal zijn en de prijs voor slechtste film zal winnen.....

Moge wij ooit verlost zijn van het organisme Lopez ...

damon schreef:

(getuige het feit dat ze niet in de GROTE films speelt)

voor de rest ben ik 't wel met je eens, maar dit is echt een enorm kul-argument

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

damon schreef:

(getuige het feit dat ze niet in de GROTE films speelt) ...

De Nieuwe Lasse Halstrom, Kevin Smith en de nieuwe film met Jane Fonda kunnen we toch wel in die categorie plaatsen.

Niet dat ik haar een goede actrice vind, ze is gewoon een product en het product verkoop blijkbaar goed.

avatar van tovenaar

tovenaar

In U-Turn was dat 'product'-achtige niet aanwezig vond ik. Ze was daar eigenlijk verre van haar normale Jennifer Lopez-imago. U-Turn rules!

avatar van starbright boy

Nummer 2 in de IMDB-bottom 100 inmiddels.

avatar van JoeHallenbeck

JoeHallenbeck

starbright boy schreef:

Nummer 2 in de IMDB-bottom 100 inmiddels.

Ik vermoed dat de meeste van die stemmers de film niet eens gezien hebben. Gewoon een stel J-Lo haters die allemaal een 1 geven

(hoewel ik ook wel denk dat deze film ass sucked).

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Dat denk ik ook ... als de film eenmaal op video en dvd is, zal het stemmengemiddelde wel weer bijtrekken. De meeste mensen stemmen gewoon voor de lol, vooral omdat ze het leuk vinden om een superster zo hard op z'n bek te zien gaan ...

Je zal zien hoe snel de 'haters' weer bijtrekken als J.Lo in een Kevin Smith-film heeft gespeeld ...

Hobbes

heb zelf ook oneindig meer vertrouwen in Jersey Girl dan dit.

avatar van FeZ

FeZ

JoeHallenbeck schreef:

(hoewel ik ook wel denk dat deze film ass sucked).

Breng me niet op ideeën :evil

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Al Pacino schijnt ook maar een cameo te hebben , dus geen grote rol. Hoop ik tenminste voor 1 van de beste acteurs aller tijden. Affleck en J-Lo hebben naar mijn mening nog nooit een geslaagde film gemaakt.

Totaal voer voor de Razzie Awards lijkt mij.

Hobbes

Good Will Hunting? Chasing Amy? Changing Lanes? Sum of All Fears?

avatar van JoeHallenbeck

JoeHallenbeck

Hobbes schreef:

Good Will Hunting? Chasing Amy? Changing Lanes? Sum of All Fears?

Hij was trouwens ook the bomb in Phantoms, yo!

avatar van empirekees

empirekees

Ze passen wel bijmekaar, ik vond Affleck vreselijk, en JLo ook(ik ken haar, waarom ), en voor dat ze samen waren.

avatar van Nick Kang

Nick Kang

JLo en Ben Affleck samen in één film met Al pacino? Zoiets doe je een arme man als Al Pacino toch niet aan?

JoeHallenbeck schreef:

Hij was trouwens ook the bomb in Phantoms, yo!

Word bitch! Phantoms like a motherfucker!

avatar van dttom

dttom

Ik stem voor deze poster . lmd