• 9.380.100 stemmen

Geregisseerd door: Harmony Korine

Met onder meer: James Franco, Selena Gomez en Vanessa Hudgens

Releasedatum: 11 april 2013

Plot Spring Breakers

"A little sun can bring out your dark side."

Brit, Candy, Cotty en Faith zijn beste vriendinnen sinds de lagere school. Ze wonen samen in een saai studentenhuis en zijn op zoek naar avontuur. Het enige wat ze moeten doen om echt plezier te beleven is genoeg geld bij elkaar sparen voor de voorjaarsvakantie. Wanneer ze de crimineel 'Alien' ontmoeten belooft deze hen te voorzien van alle spanning en opwinding die ze maar wensen. Onder aanmoediging van hun nieuwe vriend is het al snel duidelijk hoe ver meisjes willen gaan voor hun ultieme voorjaarsvakantie.

Naomi Watts

Nederlandse release vervroegd naar 7 Maart.

avatar van nclo

nclo

Er staat nu weer 25 april. Zal die trailer ook wel wat later dan gepland komen

Naomi Watts

Nog steeds 7 maart hoor . Ik heb even een melding gedaan.

Ze kunnen verrekken met de trailer, 3 weken moet wel uit te zitten zijn.

Todd Brown en Ryland Aldrich van Twitch vonden het de verrassing van het jaar. Is ook wel wat waard. Flink wat waard.

Naomi Watts

En eindelijk een trailer datum en bevestigd. 21 Januari. Echt ideaal, trailer en 5 dagen later de hele film zien. De kwelling is dan bijna nihil.

Je was me net voor .

Wel blij met deze promo als international poster. Erg treffend hoe de karakters van Brit, Candy, Cotty en Faith uitkomen. En natuurlijk Alien. Tof contrast ook met de colorful playfulness van de meiden i.c.m. zwarte achtergrond. De font colors ook erg nice.

• 1982 stemmen

Omdat het grappig is Naomi Watts voor te zijn, maar ook omdat het wel echt een vette nieuwe poster is.

I'm not laughing .

Bedankt voor deze poster, kom net thuis en dan dit. Hele toffe poster, flabbergasted. Candy . Wish i was there too.

Nog een nieuwe "Poster"

Naomi Watts

Nu zit je me te treiteren, dat is gewoon dezelfde .

Naomi Watts schreef:

Nu zit je me te treiteren, dat is gewoon dezelfde .

Ik zou niet durven

Link klopte niet. Deze dus

Die is toch hetzelfde?

Dan welke?

Tonke schreef:

Als deze..

jarno1975 (moderator series)

Oeps Sorry die had ik niet zien staan...

Naomi Watts

De schade van vandaag. Teaserposter, handjevol nieuwe stills (de groene is echt zwaar ), twee nieuwe promo's en Harmony die apetrots de trailer toont. Ja, hij is af mensen!

avatar van martijn77

martijn77

Is deze te zien op IFFR? Nieuwe Korine lijkt me in dit geval zeker de moeite meer dan waard. De titel en poster zijn veelbelovend, beter dan de verzameling halfzachte bejaarden die een berg vuilniszakken lopen aan te duwen waar hij de vorige keer mee aan kwam zetten.. Dat was raarrr.

Naomi Watts

Is te zien op het IFFR, opgenomen in de spectrum selectie.

jarno1975 (moderator series)

Weet niet of deze al langs was geweest, een still uit de trailer

Naomi Watts schreef:

Nog steeds 7 maart hoor . Ik heb even een melding gedaan.

Het is alsnog 25 april geworden...

Naomi Watts

Spijtig maar vernam ook dat de release in de states al een maand naar achter geschoven was. Zo kunnen ze met Spring Break wel een grote promo tour doen. Al zal elke Nederlander/Belg die hier naar uitkijkt 'm wel op het IFFR zien.

jarno1975 (moderator series)

Gaat dit een brede bioscooprelease krijgen in NL, of slechts een paar bioscopen?

Naomi Watts

Vraag het me ook af, in de states nation wide maar daar vertegenwoordigt Gomez een enorme marktwaarde. Ik denk uitsluitend de betere filmhuizen, al is het lastig te voorspellen met Korine die gebruik maakt van een voormalige disney cast.

avatar van disneystore

disneystore

Nee, natuurlijk niet. Daarbij heeft film sowieso een te hoge rating voor gebruik te maken van zijn "disney castje." Hier wordt gaat die ook niet gedraaid worden in bioscoopketens vrees ik, of tenminste een beperkte release. En ook al is het zo, en is het aanbod te beperkt, krijg ik de blu ray/dvd sowieso, op welke manier dan ook, in handen. Spring Breakers wordt geweldig.

avatar van McSavah

McSavah

Je wilt deze ook niet bekijken in een Pathé lijkt me, behalve dan om de reacties van het publiek te zien

Naomi Watts

Volgende week de trailer. Toegezegd door Megan Ellison herself. Kunnen er mooi nog mensen overgehaald worden om de film aan te doen op het IFFR.

avatar van DwarreI

DwarreI

Naomi Watts schreef:

Al zal elke Nederlander/Belg die hier naar uitkijkt 'm wel op het IFFR zien.

Naomi Watts

Nieuwe promotional poster .

Rachel Korine .

avatar van cordiacovens

cordiacovens

Ik ga hem toch wel zeker op het iFFR zien