• 9.376.848 stemmen

Geregisseerd door: Harmony Korine

Met onder meer: James Franco, Selena Gomez en Vanessa Hudgens

Releasedatum: 11 april 2013

Plot Spring Breakers

"A little sun can bring out your dark side."

Brit, Candy, Cotty en Faith zijn beste vriendinnen sinds de lagere school. Ze wonen samen in een saai studentenhuis en zijn op zoek naar avontuur. Het enige wat ze moeten doen om echt plezier te beleven is genoeg geld bij elkaar sparen voor de voorjaarsvakantie. Wanneer ze de crimineel 'Alien' ontmoeten belooft deze hen te voorzien van alle spanning en opwinding die ze maar wensen. Onder aanmoediging van hun nieuwe vriend is het al snel duidelijk hoe ver meisjes willen gaan voor hun ultieme voorjaarsvakantie.

Naomi Watts

Ik kende hem niet maar leek me wel een interessante keuze (qua electronic kom ik niet verder dan Flying Lotus). Op basis van de lauwe reacties zat ik er dus flink naast .

Ook al bestaande muziek zal gebruikt worden. Dangeruss (op wiens personage Franco's personage gebaseerd is), Khia e.a.

avatar van DwarreI

DwarreI

Hm, Skrillex is een talentloos over het paard getild figuur, maar in een bepaalde context kan Korine zijn muziek wellicht toch tot zijn recht laten komen..

Mwa, Skrillex is wel wat platte meuk, maar over het paard getild?

Dan denk ik meer aan Burial .

Naomi Watts

Hoeveel slechte geluiden ik hoor over Skrillex hiermee doen er allemaal niet toe. Korine en Skrillex brengen Cliff Martinez (van de score van o.a. Drive ) mee aan boord. Ook Randall Poster zal ondersteunen. Fuck yeah. Dat gaat toch wel geweldig worden. Dit gaat echt een aardig staaltje cinema worden. Een lekkere anti-cast, één van de grootste visionairen als regisseur, wat mij betreft de sterkste cinematograaf aan het roer, Martinez die één van de betere scores van vorig jaar afleverde en met Muse Productions als filmmaatschappij.

avatar van DwarreI

DwarreI

Ik heb ondanks Skrillex ook nog altijd meer dan genoeg goede hoop op een bijzonder mooi staaltje cinema hoor

avatar van Chr.s

Chr.s

Na het genant slechte Trash humpers sta ik hier niet echt om te springen. En de keuze voor dubstep backstreetboy skrillex maakt het niet veel beter.

avatar van nclo

nclo

Beetje onorthodoxe combinatie niet Skrillex met zo'n commerciele film? Hoorde laatst op een site die rap waar hier eerder over gesproken werd, kijken of ik hem hier nog ff kan vinden

Naomi Watts

Bedoel je de rap die het personage van James Franco (Alien) rapt op een gegeven moment? Dat is Dangeruss - Hangin With Da ...

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

commerciële film? Skrillex is commerciëler dan Harmony Korine, dus eh......rare combinatie inderdaad.

Naomi Watts

Echt een commerciële film is het niet (Korine en Muse Productions) maar hij heeft de enorme populariteit van invallers Selena Gomez en Vanessa Hudgens zwaar onderschat.

Naomi Watts schreef:

de info met wat de film geschoten wordt. Alsjeblieft laat het de ARRI Alexa zijn.

Ik en de mensen die hier naar uit kijken mogen niet klagen. Niet de ARRI Alexa maar wel de ARRIflex D-21. Nice . a thing of beauty .

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

Zegt me toch helemaal niets haha. Iets wat Debie wel vaker gebruikt?

Naomi Watts

Alleen voor The Runaways tot dusver. Gebruikt volgens mij voornamelijk Kodak materieel (met Du Welz en Noé). Al ben ik groot fan van de mogelijkheiden met ARRI. The Runaways maar eens opzetten vanavond . De HD specs op de D-21 zijn indrukwekkend, dus verwacht er veel van. Al kan ik me niet zo snel een film bedenken die ook geschoten is met de D-21.

Naomi Watts

Editting was klaar en een select groepje filmmakers uit Harmony's inner circle hebben de film al mogen zien. Nima Nourizadeh was op twitter zeer positief.

Dit doet de (al enorme verwachtingen) meer dan goed. Still on course.

avatar van chevy93

chevy93

Wat een still.

avatar van zazdarovje

zazdarovje

In competition at the next Venice Film Festival.

jarno1975 (moderator series)

Draait ook op het festival van Toronto.

Naomi Watts

Voorlopig het affiche voor TIFF en Venezia. Gorgeous.

Hopelijk haalt FbtS het ook binnen. Al is dat meer wishful thinking. Fingers crossed.

Naomi Watts

Het wordt mooier en mooier. Alma Har'el was lyrisch na een bezoek in de editting room.

Het mooiste is nog wel de reactie van Noah Cowan, artistic director van het TIFF die dit zei na het zien van Spring Breakers.

“There are signature moments of montage in this film that will influence generations to come. Harmony Korine thinks in pictures that no one else could even dream up.”

Dit had ik gehoopt met wishful thinking maar dit is toch wel erg goed om te horen van Noah Cowan. Dit kan Debie's magnum opus worden. Harmony's magnum opus lijkt het met gemak te gaan worden en hopelijk gaat hij zijn potentie eindelik uitbetalen met een feature. Nooit zo uitgekeken naar een film. Laat het maar snel zo ver zijn.

jarno1975 (moderator series)

Klinkt goed inderdaad. Wordt wel eens tijd voor een trailer. Ben erg benieuwd!

Naomi Watts

Word erg tijd, veel te slopend vanaf de announcement alles zo bijhouden. Trailer is helemaal toonaangevend om te zien of het cinematografisch is wat ik verwacht en hoop. Al zal het nu met TIFF en Venezia voor de deur niet lang meer duren. Ook teleurstellend dat de minuten footage van Cannes nooit gereleased is voor ons stervelingen.

Naomi Watts

TIFF heeft het al gerated als R. Als hun het doen, dan de MPAA al helemaal. Goed nieuws. Het was al te verwachten maar een bevestiging is altijd fijn.

Naomi Watts

Spring Breakers is officieel klaar. Nu op naar def estivals.

Bron: Rachel Korine

jarno1975 (moderator series)

Eerste clipje Weinig zeggend en slechte kwaliteit.

Naomi Watts

De intieme close-up shots vond ik wel een enorm pluspunt maar voor de rest nog weinigzeggend en zegt al helemaal niets over de cinematografische kwaliteit. Maar ook in deze barslechte en nietszeggende kwaliteit gaat mijn hart nog snel kloppen. No harm done .

avatar van disneystore

disneystore

FIRST PEEK: Spring Breakers on Vimeo

Hetzelfde clipje maar in HD.

Naomi Watts

Held . Had 'm zelf nog niet gevonden maar hier wel erg blij mee. Visual stunning, op visueel gebied nog niet zo onder de indruk geweest en prachtige close-up shots. Wow! Kan. Niet. Meer. Misgaan.

En nu ook op Youtube in HD

Naomi Watts

Ziet er visueel echt nog magistraler uit dan i kdacht. Benoit Debie op zijn best. Enter the Void .

Naomi Watts

Nieuwe korte teaser van de opening van het Film Festival van Venetië. Dit keer het personage van James Franco (Alien).

YouTube - New Spring Breakers teaser from the Venice Opening Ceremony