Genre: Drama / Misdaad
Geregisseerd door: Harmony Korine
Met onder meer: James Franco, Selena Gomez en Vanessa Hudgens
Releasedatum: 11 april 2013
Plot Spring Breakers
"A little sun can bring out your dark side."
Brit, Candy, Cotty en Faith zijn beste vriendinnen sinds de lagere school. Ze wonen samen in een saai studentenhuis en zijn op zoek naar avontuur. Het enige wat ze moeten doen om echt plezier te beleven is genoeg geld bij elkaar sparen voor de voorjaarsvakantie. Wanneer ze de crimineel 'Alien' ontmoeten belooft deze hen te voorzien van alle spanning en opwinding die ze maar wensen. Onder aanmoediging van hun nieuwe vriend is het al snel duidelijk hoe ver meisjes willen gaan voor hun ultieme voorjaarsvakantie.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Spring Breakers (MusicMeter)
Brit
Forest
ATL Twin
ATL Twin
In Film > Nieuws > Spring Breakers (2013, Harmony Korine):
De nieuwe Harmony Korine. Met de grootste leading anti-cast ooit (Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Ashley Benson en Heather Morris), met één van de grootste indy director en auteur die er op dit moment te vinden is. Rachel Korine en James Franco zijn ook altijd +1.
Ik kijk hier erg naar uit en verwacht dat dit Korine's magnum opus wordt (yes, i said it) en kijk hier nog meer naar uit dat Terrence Malick's project die ook in 2013 gereleased wordt.
Naomi Watts
Over the top plot? Check. Jailbait? Check. Bikini outfits? Check. Fun on set? Check. Er wordt momenteel geschoten in St. Petersburg in Florida. Al is het al positief dat het ook echt aanvoelt als Spring break. Nu nog benieuwd naar de gritty elementen, want dat zal Spring Breakers wel gaan worden denk ik. Set pics:
Zelden zoveel plezier gezien op de set, dat de meiden elkaar persoonlijk al door en door kennen helpt wel mee. Maar ook off-set is het een fijne vriendengroep, echt een positieve ontwikkeling voor de film. Twitpics as proof:
Werkelijk nog niet overtuigt van de chemie tussen de cast? Consider yourself denied by Selena and Ashley. Wel beetje jammer dat ze zo het onterechte vermoeden versterken dat dit een film for horndogs and pervs is
De setpics zorgen al aan een storm aan exposure, probleem lijkt wel dat Korine nog moet gaan promoten dat het zijn film is. Tot nu toe bereikt de film het verkeerde publiek. 'Zijn' publiek negeert elk project waar Hudgens, Gomez en co. in voor komen.
Naomi Watts
Laatste set pics, anders iets teveel van het goede. Een visueel hoogtepunt lijkt toch de liquor store scene te worden. En dit zijn set foto's, laat staan hoe het gaat zijn als het daadwerkelijk geschoten is
. Pretty fucking sweet.
Aanvullende plot details volgen binnenkort, zelfde met de info met wat de film geschoten wordt. Alsjeblieft laat het de ARRI Alexa zijn.
AHWA
Merk wel dat ik geen fan ben van blonde Vanessa. Iets te veel duckface ook.
NW is kennelijk wel het levende bewijs dat de film met name chickkijkers gaat trekken
. Ik geloof er niks van dat dit zo'n absurd counterculturefilmpje van Korine wordt.
Maar goed, ik vind de man dan ook een prutser.
Naomi Watts
Volgens mij ook meer voor de film, al vind ik het wel effectief geblondeerd voor een brunette. And i love duckfaces.
Geloof me, dit is de big break van Hudgens.
En kos, beetje vervelende maar terechte waarneming
. Het zou kunnen hoor, al bewijst het oeuvre van Korine er niet echt op dat dit een mainstream filmpje wordt. Korine een prutser noemen, kos toch.
Inland Rabbit
Korine weet ook vaak als enige waar ie mee bezig is. Uiteindelijk toch iemand met een unieke visie. Vroege intervieuws bij Letterman zijn nog steeds goud waard. Letterman die maar wanhopig probeerde Korine voor gek te zetten, maar er zelf steeds slechter vanaf kwam.
Naomi Watts
'Robbery' shoot van afgelopen donderdag
. Zowel opnames met roze als zwarte bivakmutsen. What's that all about?!
Naomi Watts
En een video. Ik heb van Ray Pride inmiddels de bevestiging gekregen dat het al vast staat dat het een R rating krijgt. Zeer goed nieuws
dutchtuga
Die een na laatste foto van de eerste set foto's
Damn je blijft ernaar kijken..
Naomi Watts
Een recensist, documentairemaker en fotograaf. Vooral bekend door zijn inbreng bi jSHarkforum en Newcity. Hij is nauw betrokken bij de film en fungeert momenteel als een soort co-assistant director.
Naomi Watts
Ook inmiddels bevestigd dat de dirty version van Khia's My Neck My Back gerapt (of poging daartoe) zal worden door de dames. Fijn creatief en suggestief detail.
Naomi Watts
De ATL twins on set! Ze zullen de rol vertolken van drugsdealer. Manmanman, film wordt echt steeds toffer.
Naomi Watts
Misschien wel de twee grootste douchebags op de planeet. Vooral bekend door Vice.com en dat ze dezelfde "vriendin" hebben
. Google het maar eens (wel NSFW), zo treurig, echt een gevalletje van drie keer in de ogen wrijven.
niethie
@Naomi Watts, Vraagje: Heb jij eigenlijk al wel eens iets van Korine gezien (van plan?) of gaan in deze de ''lekkere'' babes voor de interessante cineast?
Ah, Korine wil eindelijk eens een winstgevende film maken en een zooi actrices wil eindelijk van hun brave imago af. Die hebben elkaar gevonden. Ziet er enorm fout uit, wellicht wel leuk fout.
Naomi Watts
Gummo en Julien-Donkey boy heb ik gezien maar dat was pre- moviemeter, moet die nodig eens gaan zien zodat ik een representatieve stem kan plaatsen. Ook veel van zijn short films maar Trash Humpers en Mister Lonely moet ik nodig eens gaan zien. Vooral Trash Humpers heb ik te vaak uitgesteld.
danuz
Ziet er enorm fout uit, wellicht wel leuk fout.
Ja, ik vraag het me af.. Heb er in ieder geval (nog) niet veel zin in.
Naomi Watts
Eindelijk, James franco has arrived on set!
En de beste man met de dames wie hij the most prefessional cast i've ever worked with noemt. Mooi compliment, en de fysieke gesteldheid van Hudgens is toch wel erg impressive.
Elineloves
Wie is die meid met dat oranje haar? Zou Brittany van Glee niet ook meedoen?
Naomi Watts
Rachel Korine. Morris deed ook mee maar haar opname dagen zitten er al een tijdje op (2 dagen meegedraaid), ik verwacht een niet al te grote bijrol. Opnames duren nog anderhalve week.
Naomi Watts
Holy crap, it's ab-tastic promo time. Rachel Korine gaat los, eindelijk HD materiaal (oef
), de promo van Benson en Hudgens met Franco is the hottest promo ever en Korine is toch gewoon the coolest director alive. Het wachten is nog eens ondragelijker geworden.

jarno1975 (moderator series)
Een compleet bangalijstje aan actrices en James Franco is de gelukkige
Erg benieuwd naar deze film!
Plot:

'GTA 6'-trailer maakt de tongen los: kijk deze films in aanloop naar de uitgestelde release

Passione d'Amore
Drama / Romantiek, 1981