Genre: Drama / Misdaad
Geregisseerd door: Harmony Korine
Met onder meer: James Franco, Selena Gomez en Vanessa Hudgens
Releasedatum: 11 april 2013
Plot Spring Breakers
"A little sun can bring out your dark side."
Brit, Candy, Cotty en Faith zijn beste vriendinnen sinds de lagere school. Ze wonen samen in een saai studentenhuis en zijn op zoek naar avontuur. Het enige wat ze moeten doen om echt plezier te beleven is genoeg geld bij elkaar sparen voor de voorjaarsvakantie. Wanneer ze de crimineel 'Alien' ontmoeten belooft deze hen te voorzien van alle spanning en opwinding die ze maar wensen. Onder aanmoediging van hun nieuwe vriend is het al snel duidelijk hoe ver meisjes willen gaan voor hun ultieme voorjaarsvakantie.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Spring Breakers (MusicMeter)
Brit
Forest
ATL Twin
ATL Twin
jarno1975 (moderator series)
Daar zit nog een aardig leeftijdsverschil in tussen Harmony (1973) en Rachel (1986).
Hij houdtwel van jong
. Ook getuige van dat Spring Breakers een blauwdruk is van zijn fantasie. Bikiniclad spring Break jailbait die helemaal ontsporen in het criminele circuit
Inland Rabbit
Ff wat mensen jaloers maken, grote kans dat ik de film vrijdag al zie.
Keep you posted!
Mazzelpik
. Niet alleen een trailer maar ook nog even een review in het vooruitzicht. Nice. Veel plezier en zie je review met veel belangstelling tegemoet. En sterkte met Cliff Martinez (gezien je kritiek bij Drive
Inland Rabbit
Ik vermoed zo dat wat foute muziek, zoals ik het dan noem, de film alleen maar goed zal doen. Er zit wel meer afgrijselijk spul op de soundtrack, maar bij een film gethematiseerd rond Spring Break kun je moeilijk Leonard Cohen eronder zetten, ik noem maar een zijstraat.
Naomi Watts
Uiteraard, maar doelde ook meer op de score. Zie bijvoorbeeld het begin van teaser #2, is toch weer echt textbook Cliff Martinez.
Qua gebruikte nummers en het thema Spring Break mag er wel wat fouts voorbij komen
Naomi Watts
I want Candy. Ik spreek mezelf niet graag tegen maar cool- en hotness overload.
Naomi Watts
O mijn god, wat is het een heerlijk eindproduct geworden
. De cinematografie en kleurenschema van Debie is echt zo overweldigend, de flitsende editting van Crise en dan de narratie met zoveel absurdisme, sex-appeal en coolness uitgevoerd. Heerlijk om de bevestiging op je verwachtingen te krijgen met de trailer. Wat je van de combo Korine-Debie-Crise kan verwachten. En de dames, totale porn quality ( Candy ftw
). Wat een totaal surreal jailbait mayhem festijn. Wachten tot volgende week zaterdag is weer heftiger geworden. Nu even bij komen.
Morgen om 13.00 de trailer premiere op MTV.
Baldur
Waar heb jij de trailer al gezien dan? Ben zelf ook zeker benieuwd naar dit project.
Naomi Watts
Preview gekregen (te danken aan mijn Spring Breakers blog). Mocht je hem z.s.m. willen zien morgen om 13.00 te zien op MTV maar zal ie ook op de site te zien zijn. Later op de dag zullen anderen volgen.
Wat een totaal surreal jailbait mayhem festijn.
. dude!
Baldur
Ah vandaar, ik ga em morgenavond eens bekijken dan. Hoewel ik je berichten soms wat overdreven vind klinken, wekt het aan de andere kant ook wel wat enthousiasme op
Naomi Watts
Snap ik hoor, ook nooit gehad dat een film mij zo in zijn of haar greep hier. Je moet me mijn fanboy-ism maar vergeven
. Aan de andere kant blijf je zo een beetje op de hoogte (tussen al de superlatieven door
Shinobi
Zet hem anders alvast in je top 10
Haha, inderdaad wat een (over)enthousiasme van Naomi Watts zeg. Nu ben ik zelfs benieuwd geworden naar deze film.
Naomi Watts
Bedankt voor het compliment, al ben ik er wel van overtuigd dat jullie ook enorm verrast gaan worden. Echt een enorm uniek project, en als ik jullie smaak goed in schat past dit precies in jullie straatje
Montorsi
@Watts: Is die UPC Dag de 26e op het IFFR de Nederlandse premiere sowieso of kan het zijn dat hij nog donderdag of vrijdag geprogrammeerd gaat worden?
FillumGek
Graag gedaan kerel
Geen vastgestelde premiere. Kan ook zomaar op donderdag of vrijdag al draaien, en verwacht ook wel dat dat gebeurt. Morgen staat het programma gelukkig eindelijk online.
Montorsi
Als ik moet gokken denk ik dat dat de premiere is. Kan me herinneren dat wel vaker gebeurt bij zo'n special.
Naomi Watts
Dat wist ik niet, is ook mijn eerste "echte" IFFR. Voorheen ging ik maar naar één of twee films. Morgen om 20.00 maar even kijken.
Inland Rabbit
premiere is het natuurlijk sowieso niet, aangezien ie vrijdag al draait, voor select gezelschap.
just sayin...nu hopen op geen treinstoringen of andere zooi, want zie het nog wel gebeuren helaas.
Naomi Watts
Ging natuurlijk om IFFR premiere (23 januari - 3 februari 2013), waar ook stervelingen heen kunnen
Naomi Watts
Het is dat ik ze op elk medium al volg maar Vanessa kan een drol nog verkopen als satékroket. Pfffrt.
I jizzed a little.

'GTA 6'-trailer maakt de tongen los: kijk deze films in aanloop naar de uitgestelde release

Passione d'Amore
Drama / Romantiek, 1981