Genre: Actie / Misdaad
Releasedatum: 20 juli 2012
Bekijk via HBO Max
Plot The Dark Knight Rises
"A fire will rise."
Het is acht jaar geleden dat Batman (Christian Bale) in de duisternis is verdwenen en van een held in een banneling is veranderd. Hij heeft de schuld van de dood van Harvey Dent op zich genomen en voor het grotere goed alles opgeofferd. Deze leugen heeft een tijd standgehouden, want onder het gewicht van de Dent Act, een antimisdaadwet, zijn de criminele activiteiten in Gotham City verpletterd. Maar alles verandert met de komst van een sluwe inbreekster met een mysterieuze agenda. Veel gevaarlijker echter is de opkomst van Bane (Tom Hardy), een gemaskerde terrorist die meedogenloze plannen heeft voor Gotham en Bruce Wayne dwingt om uit zijn zelfopgelegde ballingschap terug te keren. Maar zelfs als hij zijn cape opnieuw aantrekt, zou Batman wel eens geen partij voor Bane kunnen zijn.
Bruce Wayne / Batman
Lucius Fox
Peter Foley
Jen
supermovieman
Audio van de proloog: YouTube - F3lass I have 5 million kids 2 feeed!
Ik ga zelf niet luisteren, maar voor de geïnteresseerden: hij is echt!
Update: Inmiddels alweer verwijderd.
stfuympos
[UPDATE] Openingssc? The Dark Knight Rises gelekt! - FilmTotaal filmnieuws
Ziet er echt uit dus mischien niet zo verstandig om te kijken zolang het nog kan overigens.
pierrrke
k kon het niet laten, het is maar half scherm gefilmd dus laat je plezier niet verpesten en sla het over
stfuympos
Dit kan niet missen dat het de officiele trailer is, wel slechte kwaliteit.
Ik wacht wel even op de officiele versie in HD kwaliteit. Niks mag mijn TDKR ervaring verpesten, ook niet een crappy kwaliteit trailer.
clockwork72
Wat een brakke kwaliteit zeg, snap niet waarom iemand zoiets online gooit..
SPADE VI
Vet gave poster en ik blijf het zeggen. hopelijk ben ik nog in leven van de zomer zodat ik dit finale hoofdstuk kan meemaken (ben terminaal ziek, lucky me
). Bane heeft me in alle staten wel. Vind hem de tweede beste keuze ooit om tov batman te zetten en ben zelfs speciaal naar de stripzaak gerend om er de serie "Knightfall" te halen en alles nog eens te bekijken.
Ook blijft het intressant om te weten dat Bane eigenlijk Batman het meeste ooit heeft gekwetst door hem werkelijk de rug te breken en zo ook een tijdje out of the crime fighting bizz. Ben werkelijk benieuwd hoe ze zijn crimineel geniale kant hier gaan neerzetten. Slechter dan de 1ste filmversie van Bane kan het allesinds niet worden. ik heb ook alle vertrouwen in Tom Hardy, onze method actor van dienst, zeker na het zien van hem in "Bronson"...
Jaja, i'm just dying to see it
supermovieman
De trailer zou vandaag toch officieel gereleased worden? Ik zie nog niks.
AHWA
Prima trailer, al is Bane inderdaad wel wat moeiljik te verstaan. Maar die scene op dat footballveld ziet er al wel epic uit.
supermovieman
Weet iemand waar de hd-trailer blijft? Het is al 16 december en Sherlock Holmes, waar de trailer bij gedraaid zou worden, is al uit! Ben ik nou voor niets vroeg opgestaan deze morgen?
Jawaddedadde
Rustig joh, we lopen minimaal 6 uur voor op de VS, dus die trailer komt er wel. Geef ze even de tijd om wakker te worden ginder.
pierrrke
heb een betere kwaliteit trailer gezien, ik werd helaas niet zo geprikkeld als bij TDK.
Mijn verwachtingen zijn een beetje naar beneden gehaald.
supermovieman
Twee dagen later en nog steeds geen hd-trailer. Beetje raar dit.
mrwhite
Ik ben niet echt onder de indruk van de trailer en dan heb ik het niet over de beeld kwaliteit.
finalman
ik weiger bootlegs te bekijken.
Ik wacht dus gewoon braafjes op de theatrical trailer.
Beetje geduld hebben.
Officiële trailer staat nu online bij Apple!
The Dark Knight Rises - Movie Trailers - iTunes - trailers.apple.com
Boeiende trailer, lekker sfeertje weer. Bane ziet er ook stoer uit, gave vijand.
Zucht, nog 3 kwart jaar wachten
Jawaddedadde
Geen wow-gevoel, maar best een goeie trailer. Vooral goed dat er nog bijna niets wordt weggegeven.
jipt
De hele campagne lijkt te slagen, maar de trailer doet me 20x niks. Dingen die ik al 100x heb gezien. Trailer van G.I Joe 2 of Wrath of the Titans vindt ik leuker.
finalman
hmm, gemengde gevoelens na het kijken van de trailer. Ik hoop gewoon niet dat het overdreven wordt met CGI. Ik vrees dat het deel 2 niet zal overtreffen en zelfs misschien deel 1.
schram101
Saaie trailer zeg. Film trok me al absoluur niet maar daar brengt deze trailer helaas geen verandering in.
cordiacovens
ik vind deze trailer wel erg vet, Verklapt nageoeg niets maar laat wel de sfeer zien. De trailer heeft een goede opbouw.
ik heb er in ieder geval veel zin in
%%%%%%
Beter dan de trailer van The dark knight. Een stuk rustiger en minder bombast, zal Nolan eindelijk een (sub)topper hebben ??
Op basis van die 2.10 is het natuurlijk moeilijk een eerlijk oordeel te geven. Het blijft afwachten.
Catwomen doet de Joker natuurlijk verbleken als Anne Hathaway erin-zit verstopt.
timbo_
Over de Joker zal niemand heen kunnen maar de trailer ziet er erg goed uit.
sofripa
hmm trailer doet me weinig. Nolan is natuurlijk absolute top. Dit gaat zeker goed komen.
Mr_White
- 2067 berichten
Ziet er verdacht zwak uit. Of Nolan wil niks verklappen, of hij heeft een burnout.
Nu ook Nederlands ondertiteld:
YouTube - The Dark Knight Rises trailer 2 - Nederlands ondertiteld
legian
reken er maar op dat hij niks wil verklappen
man ik heb er weer zin in, waarom geeft die nu al die trailer uit nu word het wachten nog moeilijker

The Dark Knight
2008

Batman Begins
2005

Christopher Nolans 'The Dark Knight'-trilogie gaat Netflix verlaten

'The Dark Knight Rises' komt morgenavond (27 januari) op televisie: 'Het had geen betere afsluiting kunnen hebben'

Glen Powell dankt carrière aan piepklein rolletje in Christopher Nolan film: 'Dankbaar dat hij me een kans gaf'

The Lord of the Rings: The Return of the King

Fight Club
Komedie / Thriller, 1999

The Matrix
Actie / Sciencefiction, 1999
dc comicscrime fighterterroristgeheime identiteitburglargijzelaarstrijdhostage dramatime bombburgerwachtcover-upsuperheldgebaseerd op stripvillainesstragic heromobile terrorismedestructionstadvechtencriminal underworldcatwoman cat burglarimaxfloodcuriousdc extended universe (dceu)batmobile