• 9.373.511 stemmen

G.I. Joe: Retaliation (2013)

Actie / Avontuur | 110 minuten / 123 minuten (extended action cut)

Genre: Actie / Avontuur

Speelduur: 110 minuten / 123 minuten (extended action cut)

Geregisseerd door: Jon M. Chu

Met onder meer: Dwayne Johnson, Jonathan Pryce en Bruce Willis

Releasedatum: 28 maart 2013

Plot G.I. Joe: Retaliation

"Heroes are made in America."

Het G.I. Joe-team moet het opnemen tegen Zartan, Storm Shadow en Firefly. Zartan is vermomd als president van de Verenigde Staten en heeft nu alle wereldleiders in zijn broekzak, met als gevolg een naderende wereldoorlog waar vele onschuldigen het slachtoffer van gaan worden. Tevens beschikt hij over een aantal nieuwe handlangers die het G.I. Joe-team moeten uitschakelen.

Marvin Hinton / Roadblock

Joe Colton

U.S. President

Jaye Burnett / Lady Jaye

Snake Eyes

Kim Arashikage / Jinx

Tommy Arashikage / Storm Shadow

Dashiell Faireborn / Flint

Rexford Lewis / Cobra Commander

DiDa

Trailer komt vandaag uit!

Hier al een kleine sneak peek:

Eerste beelden G.I. Joe 2: Retaliation - Video op FilmTotaal

avatar van Lennert

Lennert

Toch wel erg jammer dat Baroness en Scarlett er niet meer in zitten, maar de trailer ziet er wel weer goed uit in ieder geval!

avatar van pierrrke

pierrrke

deze ziet er toch pakken beter uit dan het eerste deel, ik heb nu zo hetzelfde gevoel als bij Ghost rider 2 alleen daar was ik nog meer van onder de indruk.

avatar van jipt

jipt

Heerlijke trailer, met ninja's, ontploffingen, geweren en onzin. Dat stuk op de bergen zag er dik uit.

avatar van Dennissssss

Dennissssss

Bruce Willis in G.I. Joe? Deel 1 was niet veel.... Dus ik verwacht er maar niet teveel van.

avatar van mauriceHC

mauriceHC

vond deel 1 opzich wel een vermakelijk filmpje...

avatar van the new guy

the new guy

Ja heb dus net de trailer gezien. Dat is toch wel dik hoor. Bruce Willis maakt een goede entree.

Alleen beetje raar dat ze The White Stripes met Seven Nations Army als muziek onder de film zetten, beetje aangedikt uiteraard maar het bekende deuntje zit eronder. Komt allemaal een beetje oldfashion over daardoor.

avatar van Turkse gast

Turkse gast

hoe de witte ninja waarmee de G.I. Joe zwarte ninje mee vocht in het eerste deel was dood en nu zit hij er weer in ??? Kan Cobra ook al Dode laten Herleven cole gave hoor

avatar van akira124

akira124

Ziet er weer heerlijk over de top uit! Kan niet wachten

avatar van wu-tang

wu-tang

alleen de thrailer al vind ik 10x beter dan de eerste film

jammer van de regiseur ,alleen daarom al verwacht ik er niet teveel van

avatar van blackcat13

blackcat13

Heerlijke trailer, precies het soort verhaal dat ik als 10 jarige koter met mijn vrienden na speelden met action figures en ander speelgoed plus een gezonde dosis fantasie. Iemand die van een moter jumped en de motor vliegt door de lucht en verandert in een wapen (ofzo), dat soort dingen verzonnen we als kinderen altijd en deze film bootst dat heerlijk na. De schurken zijn gewoon slecht en hebben een plan, de helden zijn gewoon goed en cool en alles is onrealistisch maar vloeiend. Lekker simpel. Als ik als 10 jarige samen met mijn maten een film had mogen bedenken had het er precies zo uit gezien, daarom zal deze film wel voor wat nostalgische gevoelens zorgen (voor zover je die op mijn leeftijd al kan hebben) en zal ik schaamteloos genieten van die sferen van vroeger. Bring it on!

Kan me voorstellen dat voor de wat oudere en serieuzere (lees: meer kritische) actie fans dit allemaal wat knullig en kinderachtig overkomt trouwens, hopelijk gaan reviewers deze film beoordelen op wat het is en niet op wat hun vinden dat het zou moeten zijn.

Of de film moet echt heel slecht zijn maar dat denk ik niet. De trailer heeft de voorganger sowiezo al weggeblazen (niet zo moeilijk trouwens, een klein briesje had dat al voor elkaar gekregen maar goed). Augustus wordt een heerlijke maand wat betreft films!

avatar van Kakihara

Kakihara

• 1964 stemmen

Wederom zo'n lelijke CGI poster

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Jammer dat de cast grotendeels vervangen is. Vond deel 1 wel erg leuk. Channing Tatum keert wel weer terug, al staat hij niet eens op de poster?

avatar van mrwhite

mrwhite

Ik vond deel 1 super, echte nostalgie. Ik kijk er dan natuurlijk naar uit en de trailer zag er goed uit.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

TragieStar.* schreef:

hij sterft al na 10 minuten.

avatar van Minotaures

Minotaures

jarno1975 schreef:

Wederom zo'n lelijke CGI poster

Niets mis mee. Prima poster.

avatar van killer13

killer13

Iron Maiden schreef:

hij sterft al na 10 minuten.

is dat bevestigd? het is toch maar zonde als je het mij vraagt. ik ben niet z'n grootste fan, maar hij was wel het hoofdpersonage van deel 1.

avatar van wu-tang

wu-tang

deel 1 was echt bagger, maar de trailer geeft me wel hoop dat dit een stuk beter is !!!

avatar van disneystore

disneystore

Wat een überslechte trailer. Deel 1 boeide me al weinig, geen flauw idee hoe mensen plezier kunnen hebben in zo'n films. Is toch allemaal hetzelfde niet? Slechteriken die wereldsteden en monumenten opblazen hebben we al vaker gezien toch? Deel 1 heb ik op dvd gekregen voor kerstmis een paar jaar terug, wat een lelijke film. Trailer maakt me al nijdig, daarbij komt noch dat Dwayne Johnson een talentloze acteur is. Jammer (of niet) want deze sla ik sowieso over.

jarno1975 (moderator series)

De film is uitgesteld naar 29 maart 2013 (US release), en de reden van Paramount:

“We’re going to do a conscientious 3D job because we’ve seen how it can better box office internationally,”

Bron

avatar van blackcat13

blackcat13

Jezus, dat hakt er wel ff in. Gelukkig ben ik geen fan maar ik heb medelijden met de arme stakkers. Als dit met EX2 zou gebeuren zou ik schreeuwen van ellende. 3D is niks en om daarvoor dan ook nog eens ineens een paar maanden langer te moeten wachten...

avatar van The Cube

The Cube

jarno1975 schreef:

Bron

Ze zijn gek! They've lost their f**king minds!!! Wie weet wordt de box office (zowel binnen- als buitenlands) van G.I. Joe: Retaliation helemaal niet zo groot. Niet te vergeten de andere films die concurreren dat jaar!

PS: Zelf ben ik ook geen fan van G.I. Joe: Retaliation

DiDa

WTF? Wat slaat dit nou weer op! In het verleden is al bewezen dat wanneer de 3D er later aan toegevoegd wordt de kwaliteit er absoluut niet beter op wordt. Het voegt niets toe...

avatar van Thorongil

Thorongil

Straf, amper een maand er voren ineens alles afblazen en uitstellen. Maar ze hebben allicht nog niet te veel gespendeerd aan marketing. 1e G.I Joe was pure nonsens en bracht ook amper geld op, of deze beter is betwijfel ik sterk.

DiDa

Nu hoop ik gewoon dat de film lekker vergeten wordt en dat ze geen winst maken op de film, doordat ze de releasedatum verschuiven. Ik vind dit echt belachelijk!

avatar van Number23

Number23

Ben benieuwd of deze beter wordt dan zijn voorganger. Johnson is meestal een goede toevoeging aan een actiefilm-cast.