• 9.373.955 stemmen

The Scorpion King 3: Battle for Redemption (2012)

Actie / Avontuur | 105 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: Roel Reiné

Met onder meer: Victor Webster, Ron Perlman en Billy Zane

Gesproken taal: Engels en Italiaans

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot The Scorpion King 3: Battle for Redemption

"From the Producers of The Mummy"

Mathayus heeft zijn geliefde koningin verloren en is verdreven uit zijn vroegere koninkrijk door een kwaadaardige plaag. Nu is hij een huurmoordenaar die van Horus, de koning van Egypte, de opdracht krijgt om koning Ramusan te beschermen tegen een dreigende aanval. In ruil voor zijn diensten krijgt hij de belofte om met Silda, de dochter van Ramusan, te trouwen en in bezit te komen van het legendarische 'Eye of Gods' medaillon dat bovennatuurlijke krachten geeft aan zijn drager. Maar om zijn beloning in ontvangst te nemen zal hij eerst de prinses moeten redden die gevangen wordt gehouden door Talus, de sluwe broer van Horus.

avatar van DiDa

DiDa

Ben benieuwd wat Roel Reine hiervan gemaakt heeft. Hij heeft in het verleden bewezen dtv films van hoge kwaliteit te maken...

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Welke dan? Ik kan er geen een bedenken.

avatar van Lennert

Lennert

Pistol Whipped, The Marine 2 en Death Race 2 werden allen goed ontvangen bij de actieliefhebbers.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11906 berichten

Moet Pistol Whipped en The Marine 2 nog steeds zien, maar Death Race 2 was een feestje om te zien inderdaad.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

The Marine 2 en Death Race 2 vond ik maar matige films. En ik ben toch ook wel een liefhebber van het actie genre.

avatar van VincentL

VincentL

Ik hoop dat dit deel beter is dan zijn voorganger (deel 2)...

avatar van Quentin

Quentin

Trailer lijkt wel van een Uwe Boll film te zijn.

avatar van gotti

Kan er wel om lachen. Die echt goeie films gaan nog wel komen.

wat slecht zeg

op sommige momenten dacht ik zelfs 'het lijkt wel of ik naar een episode van Xena zit te kijken'

en dan batista en kimbo ..................

avatar van madmax1

madmax1

Mislukt,snel vergeten ,verhaal van niks, amateuristisch acteer werk .

Belabberd,en dat met zulk een actie acteurs, wanproduct

avatar van towari

towari

Een parodie, komedie... wanprodukt...

Dat zijn even de woorden die bij me opkomen.

Het verhaal speelt zich af in .... tja waar speelt dit verhaal zich af ? In het begin zie je woestijn, Egypte ? In lijn met de vorige films. Daarna Cambodja... En daardoorheen zie je romeinse soldaten en vechtwagens.

De persoon welke dit verhaal bedacht heeft was even flink dronken en heeft diverse eeuwen en continenten doorelkaar gegooid.

Daarbij opgeteld het belaberde acteren van toch wel gevestigde acteurs en een dikke vechter die bij tijden meer lijkt op een uit de kluiten gewassen kabouter plop (in dito kabouter pak).

Zonde van mijn tijd ! Gelukkig lijkt de film af en toe zelf een knipoog te geven en neemt het zichzelf niet serieus.

Ik geef deze film een halve ster voor de geslaagde grap met het schilderij waarop de schele actrice staat afgebeeld (die later in de film een prachtige vrouw blijkt te zijn).

avatar van tommiew

tommiew

Ik heb 'm niet afgekeken. Na 45 minuten vond ik het genoeg, ik kan m'n tijd beter gebruiken.

Erg slap verhaal, erg goedkoop gemaakte film.

Acteerprestaties zijn slecht.

avatar van tal1b

tal1b

met kimbo slice lol

beloofd niet veel goeds nee.

avatar van Moreli

Moreli

oh oh wat bedroevend zeg. Ging er echt voor zitten en na 45 minuten kon ik het niet meer aanzien. Inderdaad een hele slechte aflevering van Xena. Zoveel scenes die niet kloppen, heel slecht acteerwerk, noem maar op. Ik ben niet degene die vaak films afzeikt, maar dit is echt waardeloos en zonde van je tijd, wilde gewoon mensen waarschuwen. Kan me niet voorstellen dat iemand deze film goed en vermakelijk gaat vinden.

avatar van skipy05

skipy05

wat een mislukte film. Zitten fouten in van begin tot het einde. Waar is bijvoorbeeld de woestijn naar toe? Speelde zicht nu allemaal af tussen de bomen. Deze film volgt pressies een paar 100jaar later dan de 1ste en 2de film. Verhaal trok op niet veel. Acteurs vielen erg tegen. Ze waren wel sommige vecht scenes die ik niet slecht vond.

avatar van Jediron

Jediron

Deze film is net goed als het ABN van de persoon hierboven

avatar van olbo

olbo

Hierboven staat geen persoon, het is maar hoe je het ingesteld hebt.

avatar van varan

varan

Echt waar, bespaar je zelf de tijd die je hieraan gaan spenderen.

Ik ben zelf ook een filmfreak, maar dit sloeg echt op alles. Je hebt ook B films, maar dit komt niet eens in de buurt van een D Film.

Heb hem ook na 30 min. uitgezet. Zonde van mijn tijd. Dat ze zo iets durven te vertonen.

Hiermee hebben ze letterlijk deel 1 en 2 de grond ingestampt.

avatar van zorro

zorro

wat een slechte film zeg ook na 30 minuten afgezet kon het niet meer aanzien wat een amateurs gelukkig zit er een delete knop op mijn computer

avatar van markel66

markel66

Ronduit slecht had ik nog niet gehoord/gelezen, bij deze.

avatar van weerwolf79

weerwolf79

Ik heb me prima vermaakt met deze film.

avatar van chandor013

chandor013

heb me er mee vermaakt maakt het blijft een slechte film. wat gebeurde in het begin met de tijgers./ en wat een slechte acteurs. waarom 3 landen in 1 film. in zeer korte tijd.

thailand kent geen woestijnen.

avatar van cyberdad

cyberdad

Ach, ik kwam er de tijd even mee door ondanks de matige prestaties.

Het verhaal raakt kant nog wal en is op het oog zonder script geregisseerd.

Het is net een originele Uwe Boll prestatie.

Zonde dat sommige acteurs alles doen voor geld

avatar van Eldarion

Eldarion

Heb gelukkig toch in slaap weten te vallen dankzij deze film.

avatar van schumacher

schumacher

Verstand op nul maar wel leuk filmpje, leuke aktie in, meer aktie in dan ik verwacht had,

Absoluut niet slaapverwekkend, acteurs niet top en idd, dat mee die tijgers dat stukje snapte ik ook niet, sloeg nergens op.

Maar er zat heel wat aktie in en dat maakte voor mij veel goed, aangenma film maar verstand op nul. .

avatar van andijvie

andijvie

Helaas .. t'is inderdaad helemaal niks ... niet kijken, zonde van je tijd.

avatar van kingskawn

kingskawn

Voor iemand die The mummy fijn vond om te kijken vind ik deze Scorpion King 3 ronduit slecht, het lijkt zo'n beetje op de McGuyver acteerprestaties met moderne special effects.

avatar van erpunited

erpunited

Als je je verstand op nul zet is de film aardig om te kijken. Veel actie, mooie vrouw om te zien. Acteerniveau is drama. Overdreven ongeloofwaardige actie af en toe. Het verhaal is niets aparts. Maar Niet nadenken en Géwoon kijken dan is ie nog wel redelijk

avatar van Zinema

Roel Rebel.

Of we nu wel of niet trots moeten zijn op Roel Reiné doet er niet zoveel toe. Vriend en vijand zullen het er over eens zijn dat de man, al dan niet onder zijn pseudoniem John Rebel, genoeg werk verricht. Ook nu weer met een tweederangs project, maar het B-circuit kan best iets positiefs opleveren.

Zo niet hier in dit tweede vervolg op de spin-off van The Mummy, waarin het avontuur en de actie soms ten positieve wordt afgewisseld met een welkome dosis humor. Helaas werkt die niet altijd en is de actie te voorspelbaar voor woorden. Eveneens zijn de gevechten nogal wisselvallig en hebben we dit allemaal wel eens eerder en beter gezien.

Doorsnee.