American Reunion (2012)
Met onder meer: Jason Biggs, Alyson Hannigan en Chris Klein
Releasedatum: 5 april 2012
Bekijk via SkyShowtime
Plot American Reunion
"Save the best piece for last."
De hele vriendengroep komt terug naar East Great Falls voor hun 10-jaarlijkse schoolreünie. Iedereen vertelt over de goede oude tijd, met de beangstigende gedachte in het achterhoofd dat ze nu geen losbollige tieners meer zijn. Jim en Michelle hebben een klein zoontje en Jim weet nog niet goed hoe hij zich moet gedragen als vader. Oz heeft weer contact met Heather. Een aantal dingen zullen veranderen na de reünie...
Jim Levenstein
Paul Finch
MILF Guy #2
Stifler's Mom
glimmerman2000
Wat heerlijk om weer naar deze ''platte'' humor te kijken...Ongelooflijk dat ik 16/17 jaar was toen ik de eerste ''Pie'' film keek!...Heel leuk om weer herinneringen op te halen, en dan doel ik niet alleen met de film...Dat ik deze film nog keek in mijn lieve/leuke slaapkamertje in mijn ouderlijk huis!...Met een zak chips op de bureastoel van mijn vader, en de benen op mijn kleine ''rommelige'' bureau'tje!!....Kijken en lachen, en niet nadenken over de ''grote mensen'' zorgen, die later wel in je leven komen
Eigenlijk ook vrij emotioneel, daar ik besef dat ik niet veel ben opgeschoten sinds die tijd:S....Ik woon in mijn uppie, aangezien geen relatie is gebleven, en ook qua werk is het niet zo gelopen als ik gehoopt had...Vooral toen de ''stiffmeister'' zei: ''Iedereen is getrouwd en heeft kinderen''...Dat gevoel projecteer je dan ook automatisch opjezelf (althans ik wel, gezien de gelijkenis)...Ook hier in mijn geboorteplaats, waar ik nog steeds woon, en waar ik ook vele mensen heb zien vertrekken...Mijn beste vriend is getrouwd, en heeft kinderen...Ook mijn andere maatje heeft dikke verkering, en ik kl**t maar wat aan..Je ziet jongens/meiden welke je nog van vroeger kent, met kinderzitjes rijden...Meisjes die je vroeger onwijs ''HOT'' vond,en welke je nu ziet rijden met een kinderwagen (weg kans:P)...Ik vind ouder worden maar moeilijk..hahah
Hopelijk gaat het mij goed in de toekomst, zodat ik bij de volgende film, iets wat trotser op mijn leven kan terugkijken!
Heerlijk genoten van deze film, en ik was weer even het ''pubertje'' van vroeger
Ik vind ouder worden maar moeilijk..hahah
Elineloves
*Tekst*
Awww, wat een aandoenlijk, persoonlijk verhaal. Komt allemaal goed!
En ookal zou dat niet zo zijn.... Hebben je vrienden geen knappe moeder...?
Die zullen al gauw tegen de 60 zijn. Als je kinderen wilt lijkt me dat niet echt de goede categorie.
Maar ja tegen de 60 en flink wat geld, ik wist het wel
apolicum
"Pas" 29? Over enkele dagen begint ie aan tram 3 :-p
Ik besef ook wel dat 29 véééél mooier klinkt dan 30, maar om nu te zeggen dat zijn leven pas begint, is ook wel overdreven natuurlijk.
Al is 30 jaar natuurlijk op zich nog een jonge leeftijd en kunnen relaties op elke leeftijd nog.
Trouwens, kinderen krijgen, alsof dat nog "moet" anno 2012? Alsof je leven niet geslaagd kan zijn wanneer je kinderloos door het leven gaat. Bekijk zeker ook niet alleen de positieve kanten van kinderen krijgen! Mijn zus is 25 jaar en heeft ondertussen 2 kindjes. Sinds ze kinderen heeft is ze precies 10 jaar ouder geworden op slechts 3 jaar tijd. Uitgezet, vermoeidheidsrimpels, vele slapeloze nachten, constant met die klein mannen in de weer zijn, ... Zij liever dan ik
glimmerman2000
In de toekomt hoop ik ooit papa te worden hoor ''Apolicum''...LEUK!....Ik heb zelf 2 neefjes ( zoontjes van mijn zus)..Ik pas redelijk vaak op, en vind het heel leuk om te doen!
Hahah Eline, nou nee bedankt!:P
Barry83
Gewoon weer een heerlijke American Pie film met geweldige humor en grappen. Heb me soms echt rot gelachen
Vooral het eerste uur vind ik ijzersterk, daarna zakt de film helaas een beetje in en wordt het weer allemaal wat "zoetachtig" met een standaard cliché einde.
Vond ook leuk om allemaal die hoofdrolspelers van eerste delen nu terug te zien hoe ze veranderd zijn en dergelijke. Maar Tara Reid pffff, ze ziet er nog steeds lekker hot uit
dennislaport
Heerlijke komedie, de openings en eind scene!! Ik heb me rot gelachen
echt een aanrader
Heester
Een ode aan de eerste drie American Pie's, leuke film met veel grappige momenten. Maar de eerste American Pie blijft de beste tienerkomedie film ooit gemaakt. Een film die je aan je kleinkinderen laat zien.
hedrick
Toch wel de nr 1 komedie van ieder geval dit jaar, want deze film was toch wel hilarisch.
De scene waar Jim een naakte Kara (buurmeisje van Jim) naar binnen moet smokkelen en Stifler en consorten moeten zorgen voor de afleiding is toch voor mij het hoogtepunt van de film.
Overigens steelt Stifler wel weer de show in deze film.
Wel vond ik het eerste uur van de film het grappigst en vond ik het in de 2de helft wat komische momenten betreft wat afvlakken, maar al met al een zeer grappige film
skipy05
mooie film. nog eens een echte American Pie film.
Even goed als de eerste films. Verhaal was goed.
Tof om de acteurs nog eens bezig te zien.
Amercianpie
Geweldig weer, erg genoten!
Iedereen weer fris terug in de film(nou fris, allemaal wat ouder) maar ik kon de echte american pie sfeer nog wel proeven ja. Dit viel dan ook meer terug op de eerste 3 delen.
Kortom: NICE
hendriks
heerlijke film en welke bui je hebt maakt niet uit je voelt je vanzelf goed erdoor
vind soweiso de reeks geweldig
hoop op nog meer had idee van wel dat er nog meer komt
RipCurl
Wat een slechte film! Alleen vanwege Stifler een halve punt extra.
piiiti
zeer vermakelijk filmpje weer. tis geen hoogstaande productie natuurlijk maar met zo'n film weet je wat je ongeveer kan verwachten. even de mindset een beetje aanpassen aan de film, heb me er prima mee weten te vermaken.
SunChaser
Beter dan ik had verwacht, niet hilarisch maar leuk en een beetje nostalgisch
TomPSV
Ik heb me prima vermaakt met deze film. Het is niet het beste deel van American Pie, maar desondanks genoeg kunnen lachen. De humor werkt nog steeds en daarom kijkt de film lekker weg.
Keane1983
Heerlijk om weer eens een beetje nostalgie te zien. Al die oude personages, heerlijk..
Zoals vanouds die foute situaties, hoewel ik moet zeggen dat ik die nu beduidend minder vond dan voorgaande delen.
Misschien hier en daar schoot de film teveel in het verleden (ik zeg: het filmpje van jim en nadia.... die na ik weet niet hoeveel jaar nog op een mobile telefoon staat!!!).
Verder is de soundtrack leuk maar zeker niet vernieuwend, het was een mengeling van deel 1, 2 en 3 ( en daar the best of!!).
Het verhaal is leuk, de reunie, maar had ook hier net iets meer van verwacht!!! MAAR, dit terzijde...ik vond het weer heerljk om naar te kijken.
Ik denk dat ik binnenkort weer eens de rest van de reeks weer eens ga kijken.
Van mij een 3,5* voor een heerlijk avondje lachen en platte humor.
erik1677
De eerste 3 delen vond ik al top, en alles wat daarna is uitgekomen mag wat mij betreft helemaal niet doorgaan voor american pie reeksen.
Ook weer top dat ostenreicher weer mee doet, en zn oude romance weer ophaald.
En oke er zit veel platvloerse humor in, maar eigenlijk is het weer een heel erg ''lief'' filmpje.
Wast zoals gewoonlijk weer over vriendschap, verliefdheid en respect voor elkaar gaat.
En ja, daar word ik vrolijk van.
Ik vond de scenes bv tussen jim en zn pa over het overlijden van zn moeder heel erg ontroerend, en prachtig om te zien.
Vind trouwens de pa van Jim, noah toch een geweldig personage en gelukkig krijgt hij in deze film nog meer glans.
En ik hoop ook van harte dat hij in een volgend deel nog een keer van bil gaar met stiflers mom.
En wat mij betreft mogen ze ook met deze reeks doorgaan, totdat ik bejaard ben, want laten we toch eerlijk wezen, je wilt toch om de paar jaar weten hoe het met deze personages ''gaat''.
The pie is toch al uit de american pie, en ze kunnen nu mooi op de american manier doorgaan.
tenminste zo zie ik het
erik1677
Wat mij betreft is dit ook het oficiele 4e deel
tukkerstein
Veel te lang American Pie-vervolg. Probeert nog veel meer dan de eerste drie delen behoorlijk serieus drama en persoonlijke verwikkelingen te mengen met ongeloofwaardige situaties/flauwe humor. Kijk van die lompe personages als de Stifmeister en de Shermiantor, daar kan ik wel om lachen, maar het is verder allemaal te serieus. Verder heb ik sowieso weinig met de American Pie-serie dus het gevoel van nostalgie dat blijkbaar bij veel mensen heerst is er bij mij nauwelijks.
Mondragon
Na 5 minuten uitgezet toen ik het masturberen etc weer voorbij zag komen.
Na 5 minuten uitgezet toen ik het masturberen etc weer voorbij zag komen.
mnrk
How is your mother, Stifler? .......You stay away from my mom, shit-break!
Weer een American Pie film zoals ze moeten zijn
...
De opening van dit deel is weer zoals deze films moeten beginnen....en de rest van de film is gewoon heerlijk genieten van flauwe grappen,droge humor en mooie dames.
Ook leuk om weer de gehele cast weer compleet te zien (zelfs alle bijrollen uit de vorige delen)...Eugene Levy blijft nog steeds geweldig
En zoals hierboven al wordt gezegd : Wat mij betreft is dit ook het officiele 4e deel...en laat een 5e deel maar komen hoor !
chill-ko
En je bent pas 29, je leven begint eigenlijk pas !
Ben jij dan pas begonnen met leven na je 29e?
Wernertje
Leuke onderbroeken lol film, naar de tweede film zakte de American pie films een beetje in en werden de films wel heel puberaal.
Gelukkig is deze Reunion weer net zo lachen geblazen als de film uit 1999, hoewel ik wat ouder inmiddels ben, kan ik deze film zeker wel waarderen.
Leuk voor en avondje afleiding en lol.
HALVE TAMME. (moderator series)
Blijft leuk om naar te kijken en zal dus ook niet vervelen.
Op naar het volgende deel.
Ach ja, weer dezelfde platte zooi, maar in ieder geval leuker dan al die superslechte andere vervolgdelen.
En leuk om Dania Ramirez te zien.
vaneijck

American Pie
Komedie, 1999

Project X
Komedie / Misdaad, 2012
man vrouw relatievervolgfamily reunionmasturbatiescat high school reunionquitting a jobmilf duringcreditsstinger