American Reunion (2012)
Met onder meer: Jason Biggs, Alyson Hannigan en Chris Klein
Releasedatum: 5 april 2012
Bekijk via SkyShowtime
Plot American Reunion
"Save the best piece for last."
De hele vriendengroep komt terug naar East Great Falls voor hun 10-jaarlijkse schoolreünie. Iedereen vertelt over de goede oude tijd, met de beangstigende gedachte in het achterhoofd dat ze nu geen losbollige tieners meer zijn. Jim en Michelle hebben een klein zoontje en Jim weet nog niet goed hoe hij zich moet gedragen als vader. Oz heeft weer contact met Heather. Een aantal dingen zullen veranderen na de reünie...
Jim Levenstein
MILF Guy #2
Stifler's Mom
Elementofone
In Film > Nieuws > American Pie 4:
Het volgende deel. Weer met Alyson Hannigan (onbegrijpelijk..)
Minotaures
Raar dat het deel 4 is en geen deel 8. Zal waarschijnlijk te maken hebben met een deel van de originele cast zijn.
Elineloves
Alyson had zeker na 'Date Movie' e.d. niet veel meer te doen..
Oh boy, ''The Shermanator'' is ook van de partij.

Ja, ik weet dat er naast American Pie 1-3 nog een aantal spin off delen zijn gemaakt (Band Camp, Naked Mile etc), maar er komt nu een 4e AP film met leden van de cast van films 1-3.
Sean William Scott (de enige echte Stiffler) heeft getekend!
FOK.nl / Nieuws / Sean William Scott in American Pie 4 / FOK!frontpage - frontpage.fok.nl
Travolta_Jackson
Was inderdaad bekend dat er een (echte) nieuwe American Pie komt, en met komst van Sean William Scott is het te hopen op de andere cast die ook in de eerste delen speelde.
Timmy757
Zowiezo ook Tara Reid, Chris Klein en Mena Suvari en ongetwijfeld zal Eugene Levy ook wel weer van de partij zijn
, hoop ik toch, zonder Mr. Levenstein geen American Pie
Metalfist
Hoewel ik het 3e deel al een tikkeltje minder vond (de vervolgen die daarna kwamen heb ik niet allemaal gezien maar beschouw ik ook niet als volwaardige American Pie films) maar toch kan dit een interessant project worden. Het liefst wel met de originele cast natuurlijk.
Eerste plotdetails American Pie 4 - FilmTotaal filmnieuws
Echt wel leuk!
Super dat alle oude castleden waarschijnlijk weer mee gaan doen. American Pie 1-3 waren juist zo leuk om de leuke, diverse cast die zoveel symphatie opwekte.
De film moet in Amerika op 7 februari 2012 gaan draaien. Da's al best vlot, klein jaartje.
Benieuwd of ze een script weten te maken met een goede mix tussen platte humor en karakteruitdieping.
Elineloves
Ha, leuk! Ben benieuwd. Die vervolgdeeltjes waren niet geweldig, maar de eerste 3 films waren tof.
schram101
Zeker in combinatie met de oude cast moet dit wel weer leuk worden!
Bruens
Hopelijk weer met de oude leden, al was Chris Klein er in 3 niet bij zal die hopelijk weer mee doen (niet dat die het nou zo druk heeft, na streetfigter waarschijnlijk niet meer aan de bak gekomen). Wat in de onoficiele pies vaak te zien was was dat er geen diepte in zat, in de eerste 3 kwam heel goed naar voren dat de leden elkaar al lang kenden en alles deelden. Ben benieuwd"!!!!!!
schram101
American Pie 4 op zoek naar een mooie meid - FilmTotaal filmnieuws
Iets voor jou, Eline?
Electric_Feel
heel benieuwd naar deze film! De eerste 3 reeksen waren echt geniaal vond ik
dus een american pie met de oude cast mag zeker en vast terugkomen! Al hoop ik wel dat het plot nog wat anders wordt want naar mijn weten had Jim het nooit gedaan met Nadia, dus hoe komt dat er dan een sextape is?
Maar goed we zien wel
Allereerste foto American Pie 4 - FilmTotaal filmnieuws
Op 1 of andere manier lijkt me dit erg leuk worden!
pieterTk
wel leuk dat de originele cast er weer is
wel raar dat het deel 4 is en niet deel 8/9, want er is een film waarvan niet zeker is of het nu echt een american pie is...
jumpstylemovie
Dit is toch wel even wat anders hoor jarno1975. Deze kan je beter als deel 4 beschouwen. De orginele cast is terug waardoor deze film best wel eens heel leuk kan worden. Deze ga ik zeker kijken!
Ducoz
Ben wel blij met de originele cast.
Maakt het waarschijnlijk ene beter film!
Deel 8 alweer, houd het dan nooit op...
Kijk eens bij de cast en de omschrijving voor je begint te blaffen
Ben erg benieuwd naar deze VIERDE American Pie met de echte cast.
Dank! Ik heb het forumtopic verplaatst naar de film.

American Wedding
2003

American Pie 2
2001

American Pie
1999

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

American Pie
Komedie, 1999

Project X
Komedie / Misdaad, 2012
man vrouw relatievervolgfamily reunionmasturbatiescat high school reunionquitting a jobmilf duringcreditsstinger