• 9.378.051 stemmen

Met onder meer: Jason Biggs, Alyson Hannigan en Chris Klein

Releasedatum: 5 april 2012

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot American Reunion

"Save the best piece for last."

De hele vriendengroep komt terug naar East Great Falls voor hun 10-jaarlijkse schoolreünie. Iedereen vertelt over de goede oude tijd, met de beangstigende gedachte in het achterhoofd dat ze nu geen losbollige tieners meer zijn. Jim en Michelle hebben een klein zoontje en Jim weet nog niet goed hoe hij zich moet gedragen als vader. Oz heeft weer contact met Heather. Een aantal dingen zullen veranderen na de reünie...

Jim Levenstein

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11917 berichten

wu-tang schreef:

Book of love vond ik zowiezo de beste uit de hele american pie reeks !!

Book of Love behoort officieus tot de reeks, zeker niet officieel.

avatar van wu-tang

wu-tang

this nogal naam dragend dus voor mij officieel genoeg

en dat is jammer deel 4 tot 7 is echt lowbudget rotzooi alleen bedoeld om mensen te verleiden hun zuur verdiende centen over de toonbank te gooien

avatar van missl

missl

Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen fan ben van de American Pie films, voor mij te makkelijk. Maar ik moet eerlijk zeggen dat deze mij blij verraste. De personages zijn volwassener geworden en stifler liet me zowaar ook lachen, of kwam dit door mijn goede gezeldschap en biertjes? Ik geef het de voordeel van de twijfel.

avatar van Dynamics

Dynamics

Positief verrast door de Reunion. Ik zie dat ik de meeste delen uit de American Pie serie tot zover niet hoger dan een 2,5* gaf. Is deze zoveel beter, of is mijn smaak veranderd? Misschien toch maar de eerdere films weer eens kijken. In ieder geval een vermakelijke film, vooral met de voorkennis van de eerdere delen.

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Ik had redelijk hoge verwachtingen van 'The reunion' maar helaas zijn deze verwachtingen niet helemaal uitgekomen. Tuurlijk is het leuk om al die oude gezichten weer bij elkaar te zien maar toch is dat alleen helaas niet een garantie voor een leuke film. De film spring naar mijn mening een beetje van de hak op de tak en bovendien zijn de schaarse grappen over het algemeen ook niet heel erg leuk. groot pluspunt van de film is wel dat de 'oude garde' zichtbaar geniet en de chemie tussen de acteurs is dan ook goed te noemen. Voor mij hoeft er wat dat betreft over 10 jaar niet weer een reunie te komen of ze zouden met een echt leuk en grappig verhaal op de proppen moeten komen.

krappe 3*

avatar van m1701

m1701

Slap aftreksel van de vorige delen....

Toch zonde dat zo'n knappe vrouw als Tara Reid zo ontzettend slecht kan acteren!!!

Hele irritante film

Het enige leuke aan de film is het stukje na aftiteling (in bioscoop...)

2,5* niet de moeite waard...

avatar van zerodopa

zerodopa

Met lichtelijke argwaan naar deze fiklm toegegaan.. Maar ben echt aangenaam verrast. De grappen vielen goed Superleuk ook om de karakters terug te zien nu ze ouder zijn. Alle grapjes en karakters zijn (naar mijn idee) hetzelfde gebleven. Wie de humor als flauw bestempeld, kent de geschiedenis van American Pie niet Van begin tot eind zat ik met een grote big-smile op mijn gezicht. Alles kwam aan bod, leuke chicks, milfs, foute grappen van stiffmeister, oude liefde die opbloeit.. het ganze american pie festijn kwam tot zijn recht in deze film!!! DANKU !

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Deze bekende acteurs zijn ingeschakeld om het oude imago in stand te houden en om een slaapverwekkende aaneenschakeling van relatieproblemen te verhullen maar veel succes levert dat niet op. Er zaten gerust wat grappige momenten tussen zoals die scène op het strand met een koelbox vol bier en een bruine verassing maar de speelduur wordt gedomineert door slappe en uitgekauwde dialogen. Op het einde vind iedereen zijn lieftallige partner weer terug en pakt Stifler zijn kans zodra hij wordt aangesproken door een MILF. Yeah wat een feest. Wellicht voor de liefhebbers weggelegd maar ikzelf vind er niet veel aan.

avatar van Partyboooi

Partyboooi

Erg leuke film die niet onder doet voor het origneel destijds. Kan me goed herinneren dat iedereen praatte over American Pie, waarna er talloze slappe aftreksels zijn gemaakt met hier en daar een leuke uitzondering. De humor is nog steeds hetzelfde als toendertijd alleen is de Reunion iets serieuzer wat zeker niet betekend dat het minder leuk is. Ik was zelfs blij verrast door het feit dat hier wat meer verhaal in zat dan de 1e film. Heb me kostelijk vermaakt in de bios dus iedereen die de 1e AP leuk vond moet AR zeker gaan bekijken!

3**

avatar van Nijmegen

Nijmegen

John Lee Hooker is eigenlijk pas de eerste die mijn mening hier vertolkt, hoe kan het gemiddelde zo hoog zijn. Ik vindt het zo overgewaardeerd voor een slaapverwekkend feestje met wat alleszins matige grappen. Vind 'm echt Amperican Pie onwaardig.

avatar van mrwhite

mrwhite

Deze week de eerste 3 nog eens herzien en het blijven gewoon goeie leuke films. Dus zo snel mogelijk deze ook gaan zien.

avatar van neo

neo

Enkele onrechtmatige stemmen + reacties verwijderd.

avatar van berrydrum

berrydrum

dit was weer een geniale film.

deel 4 tot 7 was gewoon minder aangezien het gewoon niks te maken meer had met wat dan ook van verhaal alleen dezelfde naam. Dit was echt weer een topper uit de reeks en ze hebben hier ook goed over nagedacht. Leuk eind goed slot en hopelijk stoppen ze er nu wel mee.

avatar van clockwork72

clockwork72

Gisteravond met wat kameraden in de bios gezien. Super grappig, echt keihard gelachen. Zeker wel één van de betere uit de serie, de humor was echt geweldig, grandioos.

avatar van Vinco

Vinco

Eindelijk weer een geniaal deel wat goed aansluit op de 1e drie delen van american pie.

De chemie tussen deze acteurs blijft geweldig, de humor en de sfeer in deze film is weer zoals vanouds.

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

Dit (voor mij 4e deel) vond ik ook weer erg vermakelijk.

avatar van voskat

voskat

Met afstand de minst leuke van de vier. Er valt minder te lachen dan in voorgaande delen en er gebeurt domweg niet zo gek veel. Zoals gebruikelijk draagt Stifler de film. De rest hobbelt er een beetje achteraan.

Toch de moeite van het kijken waard, vooral als je de eerste drie leuk vond.

avatar van egelhunter

egelhunter

Wat een Grappige film! Stifler is weer vanouds kinderachtig met zn streken. Heb veel gelachen. Bam 4*

avatar van Zandadder

Zandadder

Had hier toch wat meer van verwacht.

avatar van egelhunter

egelhunter

Wat had je dan verwacht? Hij is net zo leuk als American Pie 1,2 en 3. Stifler haalt de leuke geintjes uit. En de scène bij de eindcredits met Jim's Dad, hilarisch

avatar van _Casper_

_Casper_

na een paar ''rare'' american pie delen zonder de ''echte'' american pie ''sterren'' was ik erg verrast dat er toch weer een american pie zou komen met de originele 'american pie cast.

Ook het verhaal vond ik wel grappig klinken en de film begint ook erg leuk... helaas zakt de film toch een beetje in en word een beetje flauwtjes... er had meer ingezeten..

er zitten nog wat leuke scenes in maar de rest voelt een beetje rececycled aan...

2.5* op zich geinig gezien te hebben maar meer niet

avatar van DarkShadow

DarkShadow

Het was een leuke en grappige film om te zien. Genoeg sexistische grappen tussendoor en er zat wel een goed verhaallijn in.

Leuk dat iedereen mee deed uit de eerste serie. Al die bekende gezichten, dat maakte het film ook fun om naar te kijken.

avatar van rroossiiee

rroossiiee

Super, heb echt moeten lachen!

avatar van Jatoq

Jatoq

Heb gewoon flink om kunnen lachen dus dan is ie voor mij goed genoeg.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Grappig, grof en lekker nostalgisch.

avatar van Iverson3

Iverson3

Erg komische film van begin tot eind. Leuk om de hele cast van de originele American Pie weer terug te zien. 4*

avatar van gauke

gauke

'American Pie Reunion' is nog minder dan het geweest is: een te lang, voorgekauwd, tam, flauw, gemakzuchtig, weinig onderhoudend, origineel of fris verhaal, waarvan de boodschap eigenlijk bijzonder conservatief is en dat zich beweegt tussen nostalgie en pubertaal. Gedurende de film is er steeds minder sprake van karakterontwikkeling, het derde deel is hopeloos sentimenteel en om deze romantische komedie, hoewel bedoeld om te lachen, kun je hoogstens wat gnuiven.

avatar van mroffbeat

mroffbeat

Leuk tijdens het strijken of ramen lappen. Er zit niet echt een verhaal in dus afleiding is geen probleem. Toch blijf ik stiffmeister tegek vinden

avatar van schumacher

schumacher

Goeie film, bij een komedie is het probleem alle grappen al uitgevonden zijn, het is moeilijk om wat nieuws te verzinnen. Toch slagen ze bij deze film erin om de vele mensen in de cinema meermaals goed te doen lachen= opzet geslaagd.

Ik vond hem dus goed, je gaat niet naar deze gaan kijken vanwege het verhaal ofzo, tuurlijk niet .

Aanrader.

En die ene meid heeft echt schoone tweeling hangen, mooi lijf ook.

avatar van schrans

schrans

Ik was met hoge verwachtingen gekomen, maar het 4de deel van de echte reeks is toch een aantal niveautjes minder dan de eerste 3 films. Het leuke is wel het nostalgische van de film, waardoor ik er toch nog van kon genieten. Want de grappen zijn echt wel ondermaats meestal en getelefoneerd. En verder gebeurd er ook weinig in de film en er is ook niets 'legendarisch' wat het herinneren waard was. Toch nog een 3* omdat ik als American Pie fan er enorm van genoot om al die acteurs nog eens samen te zien en omdat die interactie echt nog wel mooi was.