Genre: Actie / Thriller
Met onder meer: Gina Carano, Ewan McGregor en Michael Fassbender
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 29 maart 2012
Plot Haywire
"They left her no choice"
De mooie freelance geheim agente Mallory Kane wordt door verschillende globale organisaties gevraagd om klussen uit te voeren die regeringen niet zelf kunnen en mogen goedkeuren. Na een gijzelaar bevrijd te hebben in Barcelona, wordt Mallory snel op een missie gestuurd in Dublin. Als die missie fout gaat, ontdekt ze dat ze bedrogen is en moet ze al haar vaardigheden, trucs en mogelijkheden aanwenden om een internationale klopjacht te ontlopen en terug te keren naar Amerika.
Mallory Kane
Scott
Studer
Barroso
Madeliefje
Volgens mij gaat Channing Tatum hier ook een grote rol in spelen, en die kan ik niet zo goed uitstaan. Maar voor McGregor durf ik het gokje wel te wagen, nu nog even wachten tot volgend jaar
Edit: Oh wacht, Channing staat ook gewoon op die foto. Laat maar.
Nicholas
Sterke cast, maar het lijkt mij een regelrechte Bourne knock-off met dit keer een vrouw ipv een man.
schram101
Hier hou ik wel van. Lekker harde actie met inderdaad een goede cast.
Komt op de lijst.
BenicioDelToro
Nieuwe Soderbergh, altijd interessant. Zeker als Michael Fassbender er een rol in heeft.
Mooie poster!
pierrrke
zag ik dat nu goed in de trailer? michael fassbender gaat dood? zou een dikke spoiler zijn !
Meneer Bungel
dutchtuga
Gisteren hier de trailer van gezien. Een film waar ik naar uitkijk. Bill Paxton
akira124
Interview met Carano - http://www.round1network.co... neems eens een kijkje!
Low Budget
De bijrollen zijn wel mooi ingevuld.
Ja precies dat dacht ik ook...leuke trailer, leuke dame bekende acteurs.
Maar oh oh wat was dit een saaie film!!!
Ik heb mij kapot zitten ergeren aan een aantal scenes....er was in deze scenes geen actie en geen dialoog!..dit mag na mij mening niet bij een film van 93 minuten.
Bad ass feelance agent gaat achter de mensen aan die haar hebben bedrogen..same old same. Er waren in totaal maar 4 vecht scenes die de moeite waard waren om te kijken.
Laat je niet bedriegen door de trailer!! Bespaar je geld en kijk deze film niet!
(Ik heb de film in London gezien)
dutchtuga

Low Budget
Hiermee bedoel ik te zeggen dat er scenes zijn die totaal niets toevoegen aan deze ACTIE film van 93 minuten.
Dat je niet veel aan mijn mening hebt kan ik begrijpen...er valt nu in eenmaal niet veel positiefs te vertellen over deze film, dus ik neem mijn woorden terug..ga deze film kijken! En oordeel zelf
Khd
Klinkt misschien ouderwets en anti-feministisch, maar een vrouw die overweldigend sterker is dan een horde mannen trekt mij totaal niet aan. Gina Carano is een uitstekende MMA'er (#3), maar acteren en de hero spelen in zo'n film is niet voor haar weggelegd. Houdt het realistisch en blijf gewoon vechten in een echte ring.
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Eens met Khd. Ongeloofwaardig om zo'n kleine vrouw allerlei klerenkasten in elkaar te zien slaan.
Prudh
Wow wat een verrassing blijkt deze Haywire. Heel simpel: Jason Bourne, maar dan met een lekkere dame die haar mannetje staat en ditmaal wél met waanzinnige gevechtschoreografie (en dus geen bliksemediting waarin uiteindelijk niets te zien valt). Die Carano is een MMA-vechter en dat laat ze zien - doet ook al haar stunts zelf. Verder heel fijne muziek, lekker jazzy en vooral goed gebruikt, ook tijdens actiescènes. Het geluid is dan ineens ondergeschikt, het is de soundtrack die overheerst. Beetje a là de Oceantrilogie eigenlijk, maar dan tijdens actiescènes. Soderbergh maakt films in razendsnel tempo, maar als hij zo'n niveau aanhoudt mag hij ze van mij blijven maken. Niets nieuws onder de zon deze film - bijna letterlijk Bourne maar dan met een vrouw - maar wel gelikt en actievol. Aanrader.
Carano als newbie acteert ook zeer naar behoren als actieheldin en BILL FUCKING PAXTON doet mee, wat was zijn laatste rol vóór deze?? True Lies ofzo? Bill Paxton
! Wel jammer dat zijn rol wat... saai is. Geen Aliens of Predator 2 reprise.
Naomi Watts
Goed nieuws. Zoals verwacht gaat dit weer geweldig worden, en doet Carano veel brazilian jiu-jitsu in Haywire trouwens? Ik kijk er naar uit om Carano triangle choke's te zien uitvoeren in een action paced scene. Can't get any better than that.
Prudh
Ik ken alleen Brazilian wax, maar ze heeft wel een paar vette moves. Ik ken ook geen triangle chokes, maar Michael Fassbender krijgt het wel mooi benauwd tussen haar benen. Ik wist niet of ik nou jaloers was of blij dat ik niet in zijn schoenen stond (weet het nog steeds niet trouwens, ik denk toch jaloers). Ze heeft een stuk of 3 à 4 actiescènes waarin ze echt goed tekeer mag gaan, maar da's meer dan genoeg. Verder gewoon lekkere sfeer, coole muziek, fijne cast. Lekkere actiefilm dus.
Naomi Watts
Als ze dit doet ben ik een tevreden man
. Wel erg blij dat MMA steeds een grotere rol krijgt in de choreografie van de actiefilm, al was dat bij Carano wel te verwachten natuurlijk.
Prudh
Ja precies, dat, lucky Fassbender (al is de mannenvariant in dat plaatje wat minder sexy). je ziet dat ook wel in de trailer, al is die nogal spoilery dus ik zou 'm niet kijken.
Naomi Watts
Probeer trailers om die reden dan ook te vermijden, zal de trailer dus ook niet gaan kijken. Bedankt voor de bevestiging in ieder geval
. Mannenvariant is inderdaad wat a-seksueler

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

Hodejegerne
Thriller / Misdaad, 2011