Genre: Romantiek / Komedie
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 13 maart 2003
Bekijk via Videoland
Plot Liever Verliefd
Als haar laatste liefje Dirk met haar breekt om zijn huwelijk een nieuwe kans te geven, heeft Anna het helemaal gehad. Voor haar geen mannen meer. Nooit. Nog diezelfde dag ontmoet ze Rob. En een paar uur later Sander. Beide mannen vallen als een blok voor Anna en zij valt ook voor hen. Samen vormen ze de perfecte man: Rob voor de klusjes in huis en de goede seks en Sander voor de romantiek en de goede gesprekken. Wat Anna alleen niet weet is dat Rob en Sander huisgenoten zijn. Ze neemt zich voor zorgeloos te genieten, maar heeft de grootste moeite om beide mannen - met wie het steeds serieuzer wordt - voor elkaar verborgen te houden.
T_fuckin_montana
Leuke nederlandse no nonsense feel good movie, niet goed niet slecht. de film kabbelt zo'n anderhalf uur door en wordt nooit echt saai, maar ook nooit echt pakkend. 3*
The One Ring
Een aantal geslaagde grappen en een verhaaltje dat rustig aan je voorbij glijdt. Buiten het feit om dat het einde beter kon is het allemaal niet onaardig.
juliefen
ik Vind liever Verliefd een kei goede film omdat het heel romantisch is het einde is zeker niet slecht ze had onmogelijk voor 1 van die mannen kunnen kiezen omdat ze dat die mannen haar dan niet wilde terug zien en met Dirk trouwen zou voor haar kei erg zijn.Als ze met die Dirk getrouwd zou zijn zou het pas een rotfilm zijn dat meen ikimage
Goede film met humor maar ik heb beter gezien
Dus geef je vijf sterren...?
SeKToRIoS
Dat is kei waar man. Keien zijn inderdaad heel erg en keien zijn natuurlijk ook gewoon heel goed. Dus het is duidelijk dat je de film kei goed vind!
koekebakkertje
Aardige film voor een dood avondje. Hoewel het verhaal
vrij mager is ben je toch wel benieuwd wat er gaat gebeuren als Anna hard door de mand valt.
De film heeft een goede opbouw.
Afknappertje: Er worden op het eind hooivorken
geworpen. Een poging tot moord die niet in deze film thuispast.
otherfool
Draai alle mannen- en vrouwenrollen in deze film om en hij wordt afgebrand om zijn seksisme. Een vreemdgaande man die wordt aanbeden door twee vrouwen, die uit pure liefde dan maar een driepersoonshuwelijk aangaan, ziet u het al gebeuren?
Een onsympathieke hoofdpersoon, respectloos geren over graven, idiote soundtrack, simpele humor en matig spel (met uitzondering van de bij mij onbekende Conen); 't is weer eens niet veel met de vaderlandsche cinema. Helemaal mislukt is de film echter niet; de piano/sex scene was uitermate goed gedaan.
1,5*.
cornelis
Draai alle mannen- en vrouwenrollen in deze film om
Volgens mij was dat nou juist het idee, dat die rollen omgekeerd waren. Overigens geen Nederlands script, maar een (bewerkte) remake van de door Don Bohlinger geschreven TV-film Sex oder Liebe.
otherfool
I know, maar als je dat ook daadwerkelijk doet dan kom je op een onzinnige, seksistische film uit.
Dat het een remake was wist ik overigens niet. Maar dat maakt de film er niet beter op...
De film was niet onaardig. Zegers was wel vrij beroerd bezig overgens. 3,5*
Ju$t_m0i
Jammer van het einde .. Maar verder een leuke film
en idd, ik vond Chris Zegers ook erg slecht acteren. 3*
Jus-T
Heerlijke feelgood-movie. Niet verrassend, niet saai. Gewoon leuk. Het is allemaal hartstikke voorspelbaar, je weet precies wat er moet gaan gebeuren. Maar af en toe is dat best leuk.
2,5 ster.
raymon
tja knap dat toch zo een 250.000 bezoekers naar deze film zijn geweest, verbaast me op een of andere manier toch
Soeperman87
Erg leuke film, niet voor mensen die de Nederlandse film alleen maar kunnen afzeiken, terwijl ze de helft niet eens hebben gezien.
hinie
Heb hem helemaal gezien en vond hem niet niet geweldig!
Ken heel wat betere nederlandse films!
Soeperman87
Heb hem helemaal gezien en vond hem niet niet geweldig!
Ken heel wat betere nederlandse films!
Ik doelde meer op het afzeiken van de Nederlandse film in het algemeen, terwijl ze niet eens de helft van de Nederlandse films hebben gezien.
Angrod_Pallanén
Ongelovelijk dat ik hier niet op heb gestemd, een van de leukste Nederlandse films, prima filmpje, leuk verhaal en een leuke uitkomst
kijkert
Het plot klinkt als een klucht van Het Theater van de Lach van John Lanting (leeft die nog??).
Daar heb ik nooit iets aan gevonden.
(maar dat is natuurlijk off topic
LaMotta
Geen kwaad woord over kluchten, en geen kwaad woord over John Lanting.
Mensen die daar niks aan vinden, aan het Theater van de Lach, hebben als je even doorvraagt nooit in de zaal gezeten en baseren hun oordeel op vier minuten televisie...
hinie
O sorry bedoelde je dat...
Ja helemaal mee eens.
Ik vind het wel altijd leuk om naar een nederlandse film te kijken en naar mijn mening zijn er genoeg films die zeker de moeite van het bekijken waard zijn!
Tun-89
Jah is wel een vermakelijk filmpje,
beetje zwak maar verder wel lachen,
ik zet 'm wel eens op op de zondag
maar verder niets bijzonders..
2,5 *
Faramir
Redelijk leuke film, maar het eind is echt waardeloos. Haalt de hele film omlaag.
Maaltje
jeetje wat slecht... vooral het einde... het enige leuke waren de blote mannen... en seksfantasiën tijdens pianoconcerten...

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

De Marathon
Drama / Komedie, 2012