• 9.374.720 stemmen

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 13 maart 2003

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Liever Verliefd

Als haar laatste liefje Dirk met haar breekt om zijn huwelijk een nieuwe kans te geven, heeft Anna het helemaal gehad. Voor haar geen mannen meer. Nooit. Nog diezelfde dag ontmoet ze Rob. En een paar uur later Sander. Beide mannen vallen als een blok voor Anna en zij valt ook voor hen. Samen vormen ze de perfecte man: Rob voor de klusjes in huis en de goede seks en Sander voor de romantiek en de goede gesprekken. Wat Anna alleen niet weet is dat Rob en Sander huisgenoten zijn. Ze neemt zich voor zorgeloos te genieten, maar heeft de grootste moeite om beide mannen - met wie het steeds serieuzer wordt - voor elkaar verborgen te houden.

avatar van T_fuckin_montana

T_fuckin_montana

Leuke nederlandse no nonsense feel good movie, niet goed niet slecht. de film kabbelt zo'n anderhalf uur door en wordt nooit echt saai, maar ook nooit echt pakkend. 3*

avatar van juliefen

juliefen

Goede film met humor maar ik heb beter gezien

avatar van The One Ring

The One Ring

Een aantal geslaagde grappen en een verhaaltje dat rustig aan je voorbij glijdt. Buiten het feit om dat het einde beter kon is het allemaal niet onaardig.

avatar van juliefen

juliefen

ik Vind liever Verliefd een kei goede film omdat het heel romantisch is het einde is zeker niet slecht ze had onmogelijk voor 1 van die mannen kunnen kiezen omdat ze dat die mannen haar dan niet wilde terug zien en met Dirk trouwen zou voor haar kei erg zijn.Als ze met die Dirk getrouwd zou zijn zou het pas een rotfilm zijn dat meen ikimage

avatar van JP

JP

je hebt kei gelijk

avatar van Wouter

juliefen schreef:

Goede film met humor maar ik heb beter gezien

Dus geef je vijf sterren...?

avatar van SeKToRIoS

SeKToRIoS

Dat is kei waar man. Keien zijn inderdaad heel erg en keien zijn natuurlijk ook gewoon heel goed. Dus het is duidelijk dat je de film kei goed vind!

Aardige film voor een dood avondje. Hoewel het verhaal

vrij mager is ben je toch wel benieuwd wat er gaat gebeuren als Anna hard door de mand valt.

De film heeft een goede opbouw.

Afknappertje: Er worden op het eind hooivorken

geworpen. Een poging tot moord die niet in deze film thuispast.

avatar van otherfool

otherfool

Draai alle mannen- en vrouwenrollen in deze film om en hij wordt afgebrand om zijn seksisme. Een vreemdgaande man die wordt aanbeden door twee vrouwen, die uit pure liefde dan maar een driepersoonshuwelijk aangaan, ziet u het al gebeuren?

Een onsympathieke hoofdpersoon, respectloos geren over graven, idiote soundtrack, simpele humor en matig spel (met uitzondering van de bij mij onbekende Conen); 't is weer eens niet veel met de vaderlandsche cinema. Helemaal mislukt is de film echter niet; de piano/sex scene was uitermate goed gedaan.

1,5*.

avatar van cornelis

cornelis

otherfool schreef:

Draai alle mannen- en vrouwenrollen in deze film om

Volgens mij was dat nou juist het idee, dat die rollen omgekeerd waren. Overigens geen Nederlands script, maar een (bewerkte) remake van de door Don Bohlinger geschreven TV-film Sex oder Liebe.

avatar van otherfool

otherfool

cornelis schreef:

I know, maar als je dat ook daadwerkelijk doet dan kom je op een onzinnige, seksistische film uit.

Dat het een remake was wist ik overigens niet. Maar dat maakt de film er niet beter op...

avatar van gotti

De film was niet onaardig. Zegers was wel vrij beroerd bezig overgens. 3,5*

avatar van Ju$t_m0i

Ju$t_m0i

Jammer van het einde .. Maar verder een leuke film en idd, ik vond Chris Zegers ook erg slecht acteren. 3*

avatar van Jus-T

Jus-T

Heerlijke feelgood-movie. Niet verrassend, niet saai. Gewoon leuk. Het is allemaal hartstikke voorspelbaar, je weet precies wat er moet gaan gebeuren. Maar af en toe is dat best leuk.

2,5 ster.

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Een echte Nederlandse film... helemaal niks dus!

avatar van gotti

Ah, een kenner...

avatar van raymon

raymon

tja knap dat toch zo een 250.000 bezoekers naar deze film zijn geweest, verbaast me op een of andere manier toch

avatar van Soeperman87

Soeperman87

Erg leuke film, niet voor mensen die de Nederlandse film alleen maar kunnen afzeiken, terwijl ze de helft niet eens hebben gezien.

avatar van hinie

hinie

Heb hem helemaal gezien en vond hem niet niet geweldig!

Ken heel wat betere nederlandse films!

avatar van Soeperman87

Soeperman87

hinie schreef:

Heb hem helemaal gezien en vond hem niet niet geweldig!

Ken heel wat betere nederlandse films!

Ik doelde meer op het afzeiken van de Nederlandse film in het algemeen, terwijl ze niet eens de helft van de Nederlandse films hebben gezien.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Ongelovelijk dat ik hier niet op heb gestemd, een van de leukste Nederlandse films, prima filmpje, leuk verhaal en een leuke uitkomst

avatar van kijkert

kijkert

Het plot klinkt als een klucht van Het Theater van de Lach van John Lanting (leeft die nog??).

Daar heb ik nooit iets aan gevonden.

(maar dat is natuurlijk off topic )

avatar van LaMotta

LaMotta

Geen kwaad woord over kluchten, en geen kwaad woord over John Lanting.

Mensen die daar niks aan vinden, aan het Theater van de Lach, hebben als je even doorvraagt nooit in de zaal gezeten en baseren hun oordeel op vier minuten televisie...

avatar van trebor

trebor

Leuke film, zeker voor een appelige zondagmiddag

***,5

avatar van hinie

hinie

Soeperman87 schreef:

O sorry bedoelde je dat...

Ja helemaal mee eens.

Ik vind het wel altijd leuk om naar een nederlandse film te kijken en naar mijn mening zijn er genoeg films die zeker de moeite van het bekijken waard zijn!

avatar van M.ike

M.ike

Deze film is leuk voor 1 keer en daarna nooit meer ! 1,5 *

avatar van Tun-89

Tun-89

Jah is wel een vermakelijk filmpje,

beetje zwak maar verder wel lachen,

ik zet 'm wel eens op op de zondag

maar verder niets bijzonders..

2,5 *

avatar van Roofvisjunkie

Roofvisjunkie

Ik had niet de behoefte aan Chris z'n kleine worm...

avatar van Faramir

Faramir

Redelijk leuke film, maar het eind is echt waardeloos. Haalt de hele film omlaag.

avatar van Maaltje

Maaltje

jeetje wat slecht... vooral het einde... het enige leuke waren de blote mannen... en seksfantasiën tijdens pianoconcerten...