• 9.374.652 stemmen

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 13 maart 2003

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Liever Verliefd

Als haar laatste liefje Dirk met haar breekt om zijn huwelijk een nieuwe kans te geven, heeft Anna het helemaal gehad. Voor haar geen mannen meer. Nooit. Nog diezelfde dag ontmoet ze Rob. En een paar uur later Sander. Beide mannen vallen als een blok voor Anna en zij valt ook voor hen. Samen vormen ze de perfecte man: Rob voor de klusjes in huis en de goede seks en Sander voor de romantiek en de goede gesprekken. Wat Anna alleen niet weet is dat Rob en Sander huisgenoten zijn. Ze neemt zich voor zorgeloos te genieten, maar heeft de grootste moeite om beide mannen - met wie het steeds serieuzer wordt - voor elkaar verborgen te houden.

avatar van Amazing

Amazing

tedjaspers schreef:

Wat een slechte baggerfilm is dit. Het is dat ik geen 0 sterren kan geven

Ach dat viel toch wel mee... hoogstaand is anders, maar er zitten wel een aantal leuke scenes in. Acteerwerk was in sommige stukken bij lange na niet goed met name bij Chris Zegers was het gevoel van geloofwaardigheid ver te zoeken. Er zat wel veel vaart in de film, wat ervoor zorgde dat hij wel makkelijk wegkeek.

avatar van ILDIB

ILDIB

Lage score verbaasd me, tis gewoon een simpele film met een luchtig verhaaltje zonder enige pretenties. Kijkt zeer prettig weg en visueel is prettig licht en luchtig..

avatar van robertus65

robertus65

Erg flauw allemaal, vond er weinig aan. Totale mis casting, vreselijke acteurs.

avatar van Robi

Robi

Romantische komedie met een leuk verhaal. Wel een verhaal waar moeilijk een goed einde aan te breien was. En dat lukte dus ook niet.

Maar toch allemaal zeer aangenaam en leuk geacteerd.

avatar van Koendh

Koendh

dramatisch geacteerd

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Wat een erg leuke film is dat. Heb verschillende keren moeten lachen, echt leuk bedacht. En soms stoor ik mij aan de Nederlandse taal, dit was hier helemaal niet het geval.

Het was inderdaad wat slecht geacteerd soms, vooral aan het einde aan de film (wat overigens wel wat flauw was). Toch vind ik niet dat de cast misplaatst is.

Ik vond sommige scenes erg mooi gevonden (die met de vlinders en de pianoscene en vind deze zelfs romantischer en orgineler dan in de doorsnee romantische film.

Wat me wel opviel was dat het concept 2 mannen hebben overgenomen was van Bridget Jones. Ook de
restaurantscene met het gevecht kwam duidelijk van deze film.

Ik heb me geamuseerd, een aanrader !!

avatar van Berniertje

Berniertje

Ik vondt het een best heerlijke film waarvan je zeker kan gaan houden. Heb best vaak moeten lachen dus heb me zeker vermaakt! Je moet er ook een beetje van houden, en dat doe ik. Niet onaardig geacteerd en gewoon aardig voor tussendoor.

avatar van niethie

niethie

Zoveelste flauwe middelmatige en voorspelbare romantische komedie vol chiche's over de perfecte liefde, die dankzij het frisse sfeertje en wat leuke situatie grappen nog best lekker wegkeek.

2,5 sterren

maxo922

gewoon leuke film * 3,0

avatar van nothingness

nothingness

Leuke film met een zwak einde

avatar van canciser

canciser

Mijn zusje heeft hem waarschijnlijk al meer dan 15 keer gezien, bij de eerste keer kreeg ik al braakneigingen. Nee, de film had soms zijn momenten, 2*

avatar van Dk2008

Dk2008

Aan het begin had ik wel wat twijfels met deze film, maar kan na afloop zeggen dat het toch een leuke film is. De spelers in deze film zijn wel een minpunt, alleen Chris Zegers vind ik dan nog een goede keuze. De vele muzikale intermezzo's zijn ook niet zo geweldig. Doen ze wel vaker in romantische komedies, het gebruiken van wat oudere nummers. Op zich niks mis mee, maar het wordt hier wel erg vaak gedaan.

Het verhaal op zich is wel grappig. Heel veel komische momenten en dialogen erin, die wat mij betreft, in de meeste gevallen ook wel zijn geslaagd. Ik begrijp niet waarom ze nou moet trouwen maar anders had je natuurlijk geen film. Toch is het einde waarvoor ze kiezen ook niet slecht. Ik heb me prima vermaakt. 4.0.

avatar van kella1993

kella1993

Is wel een leuke film, alleen ik vind het einde echt slecht.

avatar van jansma

jansma

Amazing schreef:

nee viel niet mee: Vreselijk!

avatar van Spiekercoen

Spiekercoen

Een lekker anderhalf uur zelfkastijding. Wat is dit slecht zeg. Stereotiep en extreem voorspelbaar. Ook dachten ze dat er niets mee is de populairste Nederlandse popliedjes lukraak door de film te smijten. Er zit echt geen enkel idee achter.

Typisch Nederlandse humor verder, ze vullen al jaren vreselijke comedyseries met dit soort geestigheid. Heerlijk!

avatar van Hannes791

Hannes791

Voorspelbaar maar toch grappig en vermakelijk. Niet te veel nadenken. Extra halfje voor de muziek

avatar van jakobjan1908

jakobjan1908

Zeer vermakelijke film. Wel een beetje een vrouwenfilm maar dat maakte mij niet zoveel uit.

avatar van Clubber Lang

Clubber Lang

Let ook even op het stukje als Anna haar haren aan het doen is voor de spiegel; ze zet dan haar haarlak weg en draait hem op het laatste moment nog even zodat iedereen 'Andrelon' ziet staan. Vreselijk...

avatar van lotteke_ik

lotteke_ik

Geniaal einde, maar wel veel te voorspelbaar en die foto's op het begin?..

avatar van Pestiis

Pestiis

Naar aanleiding van een gesprek met een hele goeie vriendin van me, heb ik deze film es bekeken omdat deze film nogal een soortgelijke situatie schetst van iets dat zich dicht bij mij (heeft) af(ge)speelt...

normaal ben ik echt NIET van de romantische shit en zo, maar deze film heeft iets speciaals...

ik vind m leuk en geef 'm 3*

avatar van Weertenaar

Weertenaar

Weinig originele humor, voorspelbare settings, populaire lovesongs die in de blender zijn gestopt en te pas en te onpas worden ingezet en owja, wie vertelt Chris Zegers dat hij niet kan acteren?

avatar van reintje71

reintje71

3,5* Leuke, feel-good film. Leuke Nederlandse variant van de Bridget Jones films.

avatar van FilmFan2

FilmFan2

Ik vond dit een erg leuke film!

Ik heb hem al meerdere keren gekeken en hoewel het verhaal natuurlijk niet echt diepgaand is zaten er toch originele dingen in. Zo vond ik Ellen (Gespeeld door Elle van Rijn) een heel erg leuk personage, ik heb meerdere keren hardop om haar moeten lachen. Verder vind ik de muziek die erin gebruikt wordt ook leuk, wat natuurlijk wel bevorderlijk is voor de film.

avatar van FilmFan2

FilmFan2

Leuke Extra's trouwens ook op de DVD

avatar van Dk2008

Dk2008

Weertenaar schreef:

owja, wie vertelt Chris Zegers dat hij niet kan acteren?

Ik niet, zul je waarschijnlijk zelf moeten doen. Ik vind hem van drie het beste en ook het leukst spelen. Moeilijke film verder om bij herziening goed te beoordelen. Zo heeft Myrianna van Reeden d'r haar dan weer wel en dan weer niet zo leuk zitten. Ik had liever Wendy van Dijk in de hoofdrol gehad. Romijn Conen ook niet zo geweldig, alleen Zegers dus, zal wel zijn uitstraling zijn. De film holt ook werkelijk alle kanten op, dan weer wel dan weer niet zo leuk. Sterk begin, sterk eind. Ik heb deze film ook al meerdere keren bekeken. Ik kijk toch liever die oudere Nederlandse films moet ik eerlijk zeggen, maar het is verre van een slechte film. 3.0/4.0

avatar van skip

skip

Leuke Nederlandse komedie met een knipoog

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11909 berichten

Niet onaardig. Met het einde had ik geen problemen - leek mij de enige 'logische' oplossing, maar wat ik écht irritant vond was die soundtrack die echt dichtgesmeerd zit met nummers uit de top 40 van toen. En de sluikreclame is niet bepaald subtiel. Luchtig niemendalletje dat niet slecht is, maar ook niet memorabel.

avatar van missl

missl

Terwijl Zegers enkel als mooiboy optreed (hij had nog wat vaker zn shirt uit mogen hebben), zijn er alleen quasi romantische gesprekken terwijl de muziek van Twarres of Abel gestart wordt. Toen was het wachten op het moment dat het verkeerd zou gaan. En dat gebeurd allemaal terwijl je op de achtergrond veel blote mensen ziet. Ik had een leuke romkom verwacht maar dit is het niet. De gesprekken zijn niet vlot geschreven, komen er ook allemaal wat raar uit, net alsof de acteurs zich niet op hun gemak voelen, situaties voorspelbaar, geen humor en weinig chemie.

avatar van The main man!!

The main man!!

Ach een standaard romantische komedie, niks speciaals, maar ook niet slecht hoor, alleen nogal voorspelbaar!!