• 9.374.183 stemmen

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 13 maart 2003

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Liever Verliefd

Als haar laatste liefje Dirk met haar breekt om zijn huwelijk een nieuwe kans te geven, heeft Anna het helemaal gehad. Voor haar geen mannen meer. Nooit. Nog diezelfde dag ontmoet ze Rob. En een paar uur later Sander. Beide mannen vallen als een blok voor Anna en zij valt ook voor hen. Samen vormen ze de perfecte man: Rob voor de klusjes in huis en de goede seks en Sander voor de romantiek en de goede gesprekken. Wat Anna alleen niet weet is dat Rob en Sander huisgenoten zijn. Ze neemt zich voor zorgeloos te genieten, maar heeft de grootste moeite om beide mannen - met wie het steeds serieuzer wordt - voor elkaar verborgen te houden.

avatar van otherfool

otherfool

Draai alle mannen- en vrouwenrollen in deze film om en hij wordt afgebrand om zijn seksisme. Een vreemdgaande man die wordt aanbeden door twee vrouwen, die uit pure liefde dan maar een driepersoonshuwelijk aangaan, ziet u het al gebeuren?

Een onsympathieke hoofdpersoon, respectloos geren over graven, idiote soundtrack, simpele humor en matig spel (met uitzondering van de bij mij onbekende Conen); 't is weer eens niet veel met de vaderlandsche cinema. Helemaal mislukt is de film echter niet; de piano/sex scene was uitermate goed gedaan.

1,5*.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Paar aardige momenten, maar verder een best belabberde film. De film is voorspelbaar als de pest, alles gaat veel te braaf volgens het boekje en weet nergens ook maar een beetje uitdagend of origineel uit de hoek te komen. De film begint dan ook al verbazingwekkend snel te vervelen.

Verder een hoop oninteressante personages, een portie matig acteerwerk van de meeste spelers en een werkelijk afschuwelijk einde. Ook begon ik me al snel te irriteren aan het overmatige gebruik van al die popnummers.

2 kleine sterren voor een paar aardige scènes.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Romcom zoals ze tegenwoordig nog steeds en veelvuldig worden gemaakt, maar in dit project zit nog wel een zekere liefde en charme, ook met al die Nederlandse muziek. Het is ergens enorm cheesy, maar wel geinig om te zien. De hoofdrolspelers zijn niet geweldig maar wel sympathiek en dit is nu wel een film waarvan de precieze afloop niet bekend is. 2,5*.

avatar van jordorientje

jordorientje

Man man man wat slecht Ik heb hier amper woorden voor.

Slecht verhaal, slechte uitvoering, slecht geacteerd en slechte humor zeg.

Misschien dat m'n moeder van 58 of m'n oma dit kunnen waarderen, maar dat zegt al genoeg denk ik zo.

Ook gek dat deze hoger scoort dan "Boerenliefde", want die is net zo slecht.

avatar van jffrfilms

jffrfilms

Leuk! De film kijkt lekker weg en vooral de soundtrack hou ik wel van. Veel verschillende liedjes en er wordt redelijk geacteerd. Enige waar ik me moeilijk in kan vinden is het einde (ze gaat ook zomaar ineens met die Dirk Droplul trouwen alsof ze geen keuze heeft, en ja 2 mannen die het eens zijn om met dezelfde vrouw te gaan vind ik moeilijk te geloven)