• 9.375.889 stemmen

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 13 maart 2003

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Liever Verliefd

Als haar laatste liefje Dirk met haar breekt om zijn huwelijk een nieuwe kans te geven, heeft Anna het helemaal gehad. Voor haar geen mannen meer. Nooit. Nog diezelfde dag ontmoet ze Rob. En een paar uur later Sander. Beide mannen vallen als een blok voor Anna en zij valt ook voor hen. Samen vormen ze de perfecte man: Rob voor de klusjes in huis en de goede seks en Sander voor de romantiek en de goede gesprekken. Wat Anna alleen niet weet is dat Rob en Sander huisgenoten zijn. Ze neemt zich voor zorgeloos te genieten, maar heeft de grootste moeite om beide mannen - met wie het steeds serieuzer wordt - voor elkaar verborgen te houden.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Paar aardige momenten, maar verder een best belabberde film. De film is voorspelbaar als de pest, alles gaat veel te braaf volgens het boekje en weet nergens ook maar een beetje uitdagend of origineel uit de hoek te komen. De film begint dan ook al verbazingwekkend snel te vervelen.

Verder een hoop oninteressante personages, een portie matig acteerwerk van de meeste spelers en een werkelijk afschuwelijk einde. Ook begon ik me al snel te irriteren aan het overmatige gebruik van al die popnummers.

2 kleine sterren voor een paar aardige scènes.

avatar van Charles Manson

Charles Manson

je vond de film dus niet zo leuk?

avatar van gotti

Vond het einde destijds best geestig.

avatar van FLowertree

FLowertree

Ik vind deze film wel leuk hoor. Alleen het einde is een beetje flauw. Maar, ik zou waarschijnlijk toch voor Rob(Chris Zegers) gaan! Wie niet? haha

avatar van *eef

*eef

De leukste Nederlandse film ooit! Chris Zegers (wauw) en Romijn Conen zijn precies geschikt voor de rollen die ze spelen. Echt super film!

avatar van *Yoy

*Yoy

Oehlala die Chris Zegers mag er zeker wel zijn!

Door deze film kom je er nog eens achter dat nederlanders misschien toch wel kunnen acteren! (als je het vergelijkt met bijvoorbeeld Zus&zo) leuke film , leuk verhaal. maar het einde is een tikkeltje overdreven.

avatar van *eef

*eef

*Yoy schreef:

Oehlala die Chris Zegers mag er zeker wel zijn!

Ik vond het einde wel coowl

wil ik later ook wel, 2 mannen

avatar van hinie

hinie

*eef schreef:

Ik vond het einde wel coowl

wil ik later ook wel, 2 mannen

Is een droom van elke vrouw ....

avatar van soom

soom

hinie schreef:

Is een droom van elke vrouw ....

Vast niet, als je echt van iemand houd heb je toch genoeg aan één jongen, die zou dan de enige moeten zijn voor jou. Mijn droom is het in elk geval niet.

Eigenlijk nogal tegenvallend, ondanks leuk spel en lekkere poppy nummers. Vrij standaard ook, en niet echt leuk uitgewerkt. Het einde is wel leuk.

avatar van Miezz

Miezz

Het einde is echt té flauw gewoon.. Ik wist het! Chris Zegers is homo!

avatar van suuz

suuz

Faramir schreef:

Redelijk leuke film, maar het eind is echt waardeloos. Haalt de hele film omlaag.

vind ik ook. Echt zonde dat het zo eindigd.. maar toch een 3 voor mij!

avatar van johnnie diepte

johnnie diepte

ik vond de film best wel vermakelijk om te kijken, maar verder kreeg ik er niet warm of koud van. het einde vond ik personelijk niks.

avatar van riivas

riivas

Een romkom met wat sterkere, grappige momenten, maar toch ook bedroevend veel zwakke. De scène op het voetbalveld bracht bijvoorbeeld best een glimlach op mijn gezicht, maar van sommige dingen vraag ik me nog steeds af waar ze nou voor dienden. Zo is het karakter van Elle van Rijn totaal niet uitgediept (vreemd, toch?) en de dood van die oude vrouw:

En ook ik vond het einde en de té bekende nummers die gebruikt werden irritant.

avatar van brielen

brielen

Ik vond het een lichtvoetige en luchtige, maar ontzettend leuke en vrolijke film. Een film om verliefd op te worden. 4,5

avatar van lottetje

lottetje

Ik vond het eigenlijk helemaal niet zo'n leuke film.

Het begin vond ik erg leuk en ging daarom verder kijken.

maar verder in de film waarin ze dus met die twee mannen tegelijk heeft duurde het veel te lang voordat ze eindelijk van elkaar doodhadden dat ze verliefd waren op dezelfde vrouw.

En het eind vond ik ook zwak.

toch nog een twee omdat het wel een vrolijke film was.

avatar van rvanbellen

rvanbellen

weet iemand hoe dat nummer ookalweer heet dat hij speelt tijdens het consert in de film (wat hij speelt in plaats van bach)?

avatar van cornelis

cornelis

La Campanella van Liszt.

avatar van sjorzke

sjorzke

leuke film ! maar op het einde een slechte film ik heb nog nooit zo'n belabberd einde gezien!! zit je zolang te kijken ... en dan zo'n eind echt zonde van de film ! ! ! hij was leuk maar door het einde is hij vrij matig ! jammer

avatar van soom

soom

Leuker dan de eerste keer kijken, toen viel hij nogal tegen en gaf ik hem maar 2*. Half puntje erbij dus, word 2,5* en dat is voor mij een voldoende. Om te amuseren geeft Liever Verliefd een aardig staaltje weg, en doet ook niet onder voor al die romantische films die ik zo graag zie.

avatar van ...Kroelie...

...Kroelie...

Deze film is en blijft gewoon leuk. Ik ben gek op romkoms en dit is toch wel een van mijn favorieten. Hij is grappig, romantisch, komisch en noem maar op. Het enige commentaar dat ik heb, dat is het einde. Wie verzint er nou zo'n gaar einde??? 3.5*

avatar van skacen

skacen

heey geweldige film!

weet iemand trouwens hoe het liedje heet dat romijn speelt in de 2e scene bij die balletlessen?

hele leuke film wel jmmr van het einde maar een hele leuke film om af en toe te kijke!

avatar van ML Webdesign

ML Webdesign

Voor een nederlandse film is ie echt wel leuk!

avatar van Earth

Earth

Aardige film, niets meer en niets minder.

avatar van darkjaap

darkjaap

vond hem zeer slecht...

totaal niet mijn genre en smaak veels te braaf

zwaar slecht geacteerd en was chris zegers iritant zeg jezusmina.. totaal een kijkbeurt onwaardig 1*

avatar van Daisyp

Daisyp

leuke film.. ook grappig. acteer kunsten van chris zijn slecht. maar maakt het goed met zijn looks. het einde is ook wat onrealistisch. maakt de film wat minder..

plus is de muziek in de film. zeker leuk om eens te kijken.

avatar van v.i.c.t.o.r.

v.i.c.t.o.r.

Bizar slecht!

avatar van qntje

qntje

Goeie romantische film! Mooi opgebouwd, goeie spanning en een leuk verrassend einde.

Okee, geen Amerikaanse romance, en dit mag dan een namaak zijn, maar toch heb ik 2 uur lang genoten!

Ik raad hem iedereen aan die van romantische films houdt.

avatar van Amazing

Amazing

Wie weet welk nummer ze gebruiken in de aftitelingg?

Why Tell me Why toch?

avatar van tedjaspers