• 9.381.670 stemmen

Ice Age: Continental Drift (2012)

Animatie / Avontuur | 94 minuten

Genre: Animatie / Avontuur

Alternatieve titel: Ice Age 4: Continental Drift

Geregisseerd door: Steve Martino en Mike Thurmeier

Met onder meer: Ray Romano, Queen Latifah en Denis Leary

Releasedatum: 4 juli 2012

Plot Ice Age: Continental Drift

"The end of the world is just the tip of the iceberg."

Manny, Diego en Sid beginnen aan een groots avontuur nadat door een catastrofe een volledig continent op drift is geraakt. Gescheiden van de rest van de groep, gebruiken ze een ijsberg als geïmproviseerd schip dat hen op een epische zeereis zal voeren. Manny en zijn vrienden worden uitgedaagd als nooit tevoren om een held te worden en het onmogelijke te volbrengen wanneer ze exotische zeewezens tegenkomen, een nieuwe wereld ontdekken en de strijd aangaan met medogenloze piraten. Scrats weerzien met zijn vervloekte beukennootje catapuleert hem weer eens naar plaatsen waar geen prehistorische eekhoorn ooit is geweest...

Manny (stemrol)

Peaches (stemrol)

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van The Oceanic Six

Moet zeggen, kom maar op. Heb me met voorgaande delen wel vermaakt. Alhoewel deel 3 niet de leukste was.

Hoop dat ze weer een leuk road trip verhaal krijgen. Deel 3 kende teveel personages tegelijk. Deel 1 was wat dat betreft het leukste met alleen Manny, Sid en Diego. Gelukkig lijkt dit 4e deel die weg weer te kiezen.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Scrat !

avatar van rep_robert

Geweldig creatief weer

avatar van sofripa

sofripa

Onze favoriete eekhoorn is weer aan de gang. De korte film is werkelijk briljant

avatar van booyo

booyo

Die teaser is echt briljant bedacht!

avatar van gijsvogel

gijsvogel

Leuk!

Altijd leuk kijkvoer.

Al vermeldt de teaser trailer juli 2012 en niet 2011

avatar van IcU

IcU

Matige teaser. Effecten die alleen leuk zijn in 3d, maar waar je niets aan hebt als er geen diepte is. Daarnaast is het niveau van de teaser pijnlijk kinderachtig. Begint steeds meer op een middelmatige drukke adhd tekenfilm te lijken.

avatar van sofripa

sofripa

IcU schreef:

Fantasie is een zeldzame eigenschap. Tenminste zo belees ik dit hierboven....

avatar van booyo

booyo

IcU schreef:

Wie begint er na een 2 minuten lange teaser nou over 3d effecten en kwaliteit? Ik zie het briljant bedachte idee dat Scrat zijn obsessie voor het nootje ervoor zorgt dat de wereld er zo uit ziet als dat we nu kennen. Hoe kom je er op

avatar van Cinemaniak

Cinemaniak

IcU schreef:

Wow, ligt Breda zo ver van de bewoonde wereld? Het niveau van de teaser is toch weer geniaal en erg goed gevonden. Mja, even goeie vrienden

avatar van -Faith-

-Faith-

Waarom nog zo lang wachten! Maar de teaser trailer echt drie keer beken, zeker doen!

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

De eerste blijft het leukst maar ze kunnen er vast wel wat geinigs van maken.

avatar van Minotaures

Minotaures

Een 4de deel van een geweldige anime-trilogy, leuk! Maar hopelijk ook als laatst te bestempelen.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Beukenoot? Ik dacht dat altijd een eikel was

avatar van gijsvogel

gijsvogel

Minotaures schreef:

Anime? das toch echt iets anders hoor...

FYI

avatar van *Thijs*

*Thijs*

Kan niet wachten!

avatar van ibendb

ibendb

Zal deze weer met Buck zijn?

ik houd nl van Buck en zijn stem. (Simon Pegg)

avatar van ropjuh89

ropjuh89

We hebben er weer zin in!

avatar van daxclusive

daxclusive

Ben heel benieuwd.. de voorgaande delen waren super.

avatar van aspro

aspro

de trailer is zeer hoopvol gevend gezien op astra3D

avatar van mister blonde

mister blonde

Het stemt mij treurig dat mensen hier blijkbaar veel zin hebben. Toont weer aan dat men blijkbaar zit te wachten op het uitmelken van succesformules.

avatar van Cinemaniak

Cinemaniak

mister blonde schreef:

Of een avondje 'ouderwets' vermaak? .... "Waar gaat dat heen, met de mensen!"

Met uitmelken geef je dit een negatieve benadering dat het niet verdiend. Elke IceAge film was redelijk uniek en in tegenstelling tot sommige uitgemelkte concepten blijft dit zich ontwikkelen, zonder ernstig af te zwakken.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

mister blonde schreef:

Het stemt mij treurig dat mensen altijd al een oordeel klaar hebben liggen voordat ze ook maar een frame gezien hebben. Idem dito met remakes, prequels etc. Voordat er ook nog maar iets van vertoond is heeft iedereen zijn oordeel al klaar. Een remake is per definitie al slecht, en een deel 2 of deel zoveel kan per definitie het eerste deel al niet meer overtreffen.

Een film krijgt zo ook weinig kans om te slagen.

avatar van mister blonde

mister blonde

Voordat er iets vertoond is? Dit is de 4de keer. Als ik op basis van drie eerdere films en een trailer al niets meer mag zeggen. Alle berichten op deze pagina zijn positief (terwijl jullie ook net zo min als ik weten of dit een goede film gaat worden). Jullie lijken juist al besloten te hebben dat dit ook weer gaaf wordt. Snap ook het geblehr niet. Iedereen heeft zijn oordeel al klaar., zeg je jarno. Van de 19 verschillende sprekers, zijn er 17 (voor mij onbegrijpelijk) positief en 2 negatief. Inderdaad heeft iedereen al zijn oordeel al klaar Jarno en dat stemt mij treurig. Maar een minder enthousiast verwachtingspatroon wordt de kop ingedrukt.

Ouwerwets vermaak genoeg dat niet al 4x is uitgekauwd. Dat is m'n hele punt. Er zijn zoveel gave films die weinig aandacht krijgen. Maar omdat die de weg niet naar het publiek weten te vinden (of andersom natuurlijk), gaat de massa massaal weer hier op af. Als ik ook kijk naar de films die jullie blijkbaar goed vinden, stemt het mij treurig hoeveel soorten films jullie links laten liggen, om hier overdreven enthousiast over te doen. Snap met de beste wil van de wereld niet hoe je elke Ice Age film redelijk uniek kan noemen. Door 'mensen als jullie', die weinig eisen lijken te stellen en de zoveelste herhalingsoefening zomaar slikken, blijven ze dit maken. Niet om ons ouwerwets vermaak voor te schotelen, maar om te cashen. Zo simpel als dat is het. Dat is op zich heel logisch, maar het kwalijke is, dat het de enige reden is. Ze maken deze film niet omdat ze een goed idee hebben of uberhaupt nog wat te vertellen hebben, maar omdat ze zien dat er geld aan te verdienen valt. Door die verkeerde insteek krijg je voorspelbare meuk, die helemaal niets bijdraagt aan wat dan ook. En dat blijven ze doen tot het niet meer genoeg geld op levert. Deel 2 en 3 waren al hetzelfde als deel 1, alleen minder leuk. Zie echt de noodzaak van een 4de deel niet.

Er zijn genoeg leuke films te vinden (maar die komen niet in de pathebioscoop door dit soort producties die alle schermen opeisen). Er zijn genoeg producties die geen geld krijgen, omdat het minder bankable is dan een 'marketing' naam als Ice Age. Lekker weinig kritisch blijven. Alle remakes zo maar slikken. En mensen die in opstand komen de mond snoeren. Succes ermee.

avatar van lars-pixar

lars-pixar

Leuk, ben benieuwd wat voor avontuur nou het weer wordt.

avatar van Apster

Apster

Ik niet.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

De enige serie die echt geweldig blijft na zoveel vervolgen! Laat maar komen!

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Alleen al het feit dat Scrat meedoet maakt het waarschijnlijk de moeite waard deze film te kijken!