• 9.373.582 stemmen

Horrible Bosses (2011)

Komedie / Misdaad | 98 minuten / 106 minuten (extended cut)

Genre: Komedie / Misdaad

Speelduur: 98 minuten / 106 minuten (extended cut)

Geregisseerd door: Seth Gordon

Met onder meer: Jason Bateman, Jason Sudeikis en Charlie Day

Releasedatum: 28 juli 2011

Plot Horrible Bosses

"Ever wish your boss was dead?"

De drie beste vrienden Nick, Kurt en Dale zijn redelijk gelukkig met hun leven. Ze hebben alledrie een leuke woning en een betaalde baan. Ze gaan echter elke dag wel met tegenzin naar hun werk, omdat ze vreselijk behandeld worden door hun superieuren (Jennifer Aniston, Colin Farrell en Kevin Spacey). Na een avondje stappen bedenken ze een plan om hun bazen, die in de weg staan van hun gelukkige bestaan, te vermoorden.

Nick Hendricks

Wilderness

Charlie Day

avatar van schram101

schram101

Haha, trailer verklapt wat veel maar lijkt me redelijk geinig. Het concept is in ieder geval goed.

avatar van WB

WB

Veel bekende sterren, die me in eerste instantie niet opvielen in de trailer. Leuk concept en leuke trailer. Dit belooft wat...

avatar van GastHeer

GastHeer

Jamie Foxx als 'Motherfucker Jones' .

avatar van Dean Abbot

Dean Abbot

Ze kunnen ook ontslag nemen

Maar lijkt me een leuke film!

avatar van Madeliefje

Madeliefje

Lijkt me geweldig!

avatar van dje-em

dje-em

Prima film. Na Bridesmaids de leukste comedy van het jaar tot nu toe.

gorelover

Ga deze morgen een kans geven.

Nog niets van gezien, maar hij zit in bij het pakket burgers & beer.

Eerst captain america en dan deze.

CAP lijkt mij geweldig, trailer vond ik erg gaaf.

avatar van Passies

Passies

Coole film! Lekker droge humor en veel bekende acteurs! 4 Sterren!!

avatar van NERD

NERD

Goede humor, denk in de stijl van The Hangover. Redelijk "normale" hoofdrollen die in idiote situaties komen met hilarische bijrollen.

Het werkt wederom. 4 sterren.

Toffe film.

Veel leuke bij-personages.

Vooral M.F. Jones.

Vind het normaal een vreselijke acteur Jamie Fox, maar dit was geweldig.

Bot, maar niet over de top.

Perfecte sfeer in de bios werkte ook mee.

Blijf ook nog even zitten met de aftiteling.

En : Geef mij maar zo'n baas als Jennifer Aniston , zou elke dag fluitend naar mijn werk gaan

Wat een verademing om haar eens een keer als een ordi te zien.

avatar van lindabogaerts

lindabogaerts

gewoon erg leuke film... heb genoten!

avatar van Larry Hagman

Larry Hagman

hoezo een probleem, Jennifer Aniston, wou dat ik zo.n tandarts had , verder wel een leuke film

avatar van The Oceanic Six

Opvallend dat de film overal goede recensies krijgt. Op diverse sites en in diverse kranten waren de verhalen best wel positief. Ik ben ook benieuwd naar Jennifer Aniston in een afwijkende rol. Heerlijke vrouw, maar als actrice wat standaard de laatste 10 jaar. Maar ze heeft nog tijd zat voor andere rollen, zoals bijvoorbeeld deze.

avatar van AHWA

AHWA

The Oceanic Six schreef:

Ik verwacht meer van deze.

Wanderlust (2011)

avatar van richiedoom

richiedoom

Erg leuke komedie, met vooral leuke rollen van Charlie Day, Kevin Spacey, Jamie Foxx en Jennifer Aniston. Heb af en toe flink moeten lachen, alleen beetje jammer van die scene dat duidelijk wordt dat Kevin Spacey de moordenaar is, via die amantabad of zoiets. sowieso die amantabad sloeg nergens op

Magoed, leuke film om voor naar de bios te gaan!

avatar van Kisje

Kisje

Horrible bosses

Leuk filmpje: voor mij écht niks meer of minder. En zoals elke luchtige komedie, worden de beste stukken meestal al wel getoond tijdens de reclame. Maar daar ben je jezelf van bewust van, wanneer je deze gaat kijken.

Thumbs up voor Kevin Spacey; die de heerlijke bad guy van dienst speelde , zelfs op het écht hatelijke af! Al vond ik Aniston als de maneater van dienst, ook niet slecht.

De 3 hoofdrolspelers zaten goed in hun rol en dan vooral de tandarts assistent (sorry, de naam ontglipt me nu even).

Random filmpje; leuk voor een keertje te zien maar daar blijft het dan ook bij.

avatar van Lefgozer

Lefgozer

Oh, Aniston zit er ook in? Had d'r geeneens herkent op die poster. Speelt ze in deze film weer Rachel of nu eindelijk eens wat anders?

@lefgozer.

Ze speelt een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel andere rol als Rachel

Laten we zeggen : ik zou geen bezwaar hebben tegen zo'n baas.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Dit lijkt me een typische filmpje voor tussendoor. Spacey vind ik een coole vent en Aniston lijkt me leuk in de film maar de drie hoofdpersonen lijken me niets.

avatar van tottenham89

tottenham89

Naar mijn mening kan deze film totaal niet vergeleken worden met 'The Hangover', helaas. Die lag voor mij kwalitatief veel hoger. Ondanks de topcast en de leuke rollen van vooral Farrell en Day, kon deze film niet gered worden. Vlotte film met leuke grappen, maar de zwakke verhaallijn/inhoud en de toevalligheden in de film voorkomen een goede uitwerking.

avatar van Number23

Number23

De makers van deze film hebben het slim aangepakt, je neemt gewoon 3 komedianten met verschillende, maar typische stijlen, wat gevestigde acteurs in belangrijke bijrollen en een origineel verhaal en voila, je hebt een leuke komedie.

Bateman(gereserveerd, verstandig en droog), Sudeikis(oversekste womanizer met slechte grappen) en Day(klunzig, luidruchtig en niet al te slim) zijn een leuk trio, al steelt laatstgenoemde de meeste scenes. Aniston heeft een lekker gewaagde rol, Spacey blijft beetje op oppervlakte, Farrell krijgt niet genoeg materiaal en Foxx is grappig als Motherfucker Jones.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Sommige lompe grappen werken wel, maar het blijft een pijnlijk gebeuren. Films als deze - volwassen films met veel banaliteiten, lijken de laatste tijd op te komen. Ze kunnen leuk zijn mits de personages echt bijzonder zijn en de grappen net niet te willekeurig lomp zijn. De meeste "grappige" opmerkingen in deze films zijn totaal willekeurig, zeg lekker veel "fuck" en het moet leuk zijn? Jennifer Anniston speelt een van de pijnlijkste rollen (maar ook Kevin Spacey is niet echt lekker bezig), maar ook de drie hoofdpersonages zijn niet grappig en hebben nauwelijks chemie. Motherfucker Jones vond ik wel weer leuk, Colin Farrells rol was ook een van de geslaagde.

avatar van M(O)H

M(O)H

Echt leuke film, vooral die stem van Charly day is hilarisch!

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

tukkerstein schreef:

Zulke fims bestonden al toen sinterklaas nog niet bestond.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Volgens mij spreekt mijn reactie jouw reactie dan ook niet tegen... Ik heb het idee dat met The Hangover (zal vast wel eerder gezegd zijn) een tendens is gezet.

avatar van little_lOve

little_lOve

Op sommige moment tijdens deze film rolden de tranen van het lachen over mijn wangen, iets wat ik van te voren niet had verwacht. Er zitten wat flauwe grappen in, ik noem het getoeter wanneer Charlie Day bij het huis van de baas van Jason Bateman weg rijdt. Maar zelfs dergelijke grappen waren grappig. Ook opvallend droge stukjes naar mijn mening, wanneer de drie mannen buiten in gesprek raken met Motherfucker Jones, bijvoorbeeld. Geen hoogvlieger met een diepgaand plot, maar wel erg grappig. Een fijne film, absoluut. Een 'nadeel', het extreme happy end-gehalte, maar daar ontkom je denk ik niet aan.

Een krappe 4 sterren.

avatar van realiteitspaard

realiteitspaard

Een paar dagen terug in de sneak-preview gezien. Kapot gelachen! Geniale film. Geweldig acteerwerk, en geniale grappen die welliswaar cliche zijn maar wel erg leuk. Ik raadt iedereen aan deze film te gaan kijken, hij is echt geweldig!

avatar van realiteitspaard

realiteitspaard

tottenham89 schreef:

Kerel waar heb je last van. Deze film is episch en geniaal. Ik heb me kapotgelachen. The Hangover deed ook haar best, maar deze film was toch echt 10x beter. De makers van Hangover II kunnen zichzelf trouwens beter opknopen, wat een KUT film was dat