• 9.377.161 stemmen

Horrible Bosses (2011)

Komedie / Misdaad | 98 minuten / 106 minuten (extended cut)

Genre: Komedie / Misdaad

Speelduur: 98 minuten / 106 minuten (extended cut)

Geregisseerd door: Seth Gordon

Met onder meer: Jason Bateman, Jason Sudeikis en Charlie Day

Releasedatum: 28 juli 2011

Plot Horrible Bosses

"Ever wish your boss was dead?"

De drie beste vrienden Nick, Kurt en Dale zijn redelijk gelukkig met hun leven. Ze hebben alledrie een leuke woning en een betaalde baan. Ze gaan echter elke dag wel met tegenzin naar hun werk, omdat ze vreselijk behandeld worden door hun superieuren (Jennifer Aniston, Colin Farrell en Kevin Spacey). Na een avondje stappen bedenken ze een plan om hun bazen, die in de weg staan van hun gelukkige bestaan, te vermoorden.

Nick Hendricks

Kenny Sommerfeld

Rhonda Harken

avatar van DiskjockeyEast

DiskjockeyEast

2e keer gezien en toch opgehoogd naar 5 sterren. God wat heb ik weer gelachen. Motherfucker Jones die 10 jaar heeftgezeten omdat hij illegaal heeft ziten filmen.. geniaal!!! Ik vind het hoge stemmetje eigenlijk helemaal niet irritant.. Past perfect tegenover de ranzige Aniston .... blijft geniaal deze film.. Eigenlijk alle typetjes zijn geweldig komich.. Echt 1 van de leukste komedies die ik de laatste jaren heb gezien.

avatar van Rodger

Rodger

nou niet echt een komedie waarvan je kan verwachten dat je van de bank valt van het lachen...

maar er zat een redelijk verhaal in.. wel wat voorspelbaar...

3**

avatar van Mistaa-g

Mistaa-g

Vermakelijke komedie... Grove momenten maar geen slapstick... Leuke ambetante bazen en Jennifer Anniston die een hele film sexy durft zijn? wonder boven wonder

avatar van NLW

NLW

Leuke en waarschijnlijk voor veel mensen een herkenbare film.

Wellicht een tikkeltje over de top en ongeloofwaardig, maar daar houd ik persoonlijk erg van.

avatar van Thorndevil

Thorndevil

Ik weet dat smaken verschillen, gelukkig maar. Deze film had wat mij betreft niet gemaakt te worden. Jezus wat een slechte Amerikaanse film. Niet één keer een glimlachje om de mond gehad. Denken die Amerikanen dat door te schreeuwen iets in één keer grappig wordt. Het is dat je minimaal een halve ster moet geven.

avatar van rodneyVL

rodneyVL

Geweldige film en finaal plat gelegen gedurende toch wel zo een 75% van deze rolprent. Kevin Spacey (natuurlijk) volledig in zijn element als de onweerstaanbare eikel/bad guy. Een verrassende, sensuele Jennifer Aniston als sexueel intimiderende tandarts(!), en vervolgens Colin Farrell als onuitstaanbaar coke baasje, als zichzelf dus.

Helemaal origineel, helemaal tof. Mensen gewoon verstand op nul en lach eensch!

Ga nou niet weer klagen over diepgang en al die andere dingen die je niet altijd in een film wil vinden..

avatar van 5Heroes-98

5Heroes-98

Zeker een aanrader! Een geweldig grappige komedie. Goed bedacht verhaal en een top cast. Ik heb hem voor de eerste keer in de bioscoop gezien en viel bijna van m'n stoel! echt hilarisch

avatar van De Klever

De Klever

Film is erg voorspelbaar, maar zitten zeker grappige scenes tussen.

avatar van stipstap

stipstap

dudebag schreef:

Horrible Bosses, slightly horrible movie.

Ongelooflijk benieuwd begon ik aan deze film, maar helaas ben ik teleurgesteld. Misschien ook met iets te hoge verwachtingen de film ingegaan. Om geen verwarring te creëren; Horrible Bosses was bij vlagen redelijk grappig, een paar keer ontdekte ik een lichte 'chuckle' bij mezelf.

Maar goeiemorgen, wat was het eerste uur vreselijk. Van voorspelbare acties tot een onuitstaanbare Charlie Day, ook al ligt dat laatste ook deels aan mij. Ik kan hem niet anders zien dan 'die kerel uit It's Always Sunny' en had continu het gevoel alsof hij dat karakter hier probeerde neer te zetten. Daarentegen was Kevin Spacey hilarisch, wat een man blijft dat toch. Bovendien waren de karakters slecht gevormd, amper uitgewerkt en meestal gewoon niet grappig. Jammer.

Horrible Bosses wordt pas grappig na een uur en is soms zelfs vervelend om naar te kijken, maar desondanks heeft het zijn lichtpuntjes. 2,5*

Ik had ook grote verwachtingen toen ik deze film in de bios ben gaan kijken. Ik dacht dat de film een grote humorgehalte zoals films a la hangover zou bevatten. Maar helaas kwamen de grappen veel te geforceerd over en was het allemaal een slap en zielig geheel. De rollen van Spacey en Aniston waren dan best wel sterk, de rest viel zwaar tegen. Wat jammer want in dit script zat zoveel meer qua humor, men heeft het gewoon niet weten over te brengen. Gelukkig dat Spacey's hilarische rol toch nog iets heeft goed gemaakt.

avatar van mikey

mikey

Erg vermakelijke film die inderdaad wel wordt gedragen door de achterhoede acteurs zoals Foxx en Aniston Ook de hoofdrolspelers waren best okay als slappe inwisselbare figuren.

Ik kon Farrell maar niet herkennen.. Die was ook hilarisch als enorme klootzak

avatar van popcorn en cola

popcorn en cola

Leuk, vlot, voldoende.

avatar van The Beast

The Beast

Hele leuke film met hilarische scenes en goeie acteurs/actrices.

Verhaal lijn is ook origineel en zeker grappig, een aanrader voor de comedy fans.

3.5

avatar van rudivermeij

rudivermeij

heb me kapot gelachen

avatar van Igora

Igora

Geniaal, kwam niet bij van het lachen

Motherfucker Jones die voor 5000 dollar mensen gaat ombrengen JAJA ze geloven het ook nog die drie gekken.

En Aniston die een keer een ander soort rol speelt is ook wel leuk om te zien

avatar van Sergio Leone

Sergio Leone

Horrible.

Het uitgangspunt is wel leuk en ook de drie bazen zorgen voor een grappig momentje hier en daar, maar voorts is het armoe troef. De drie vrienden zijn zelden grappig en maken vooral lawaai. Horrible Pals had een betere titel geweest.

De hoofdcast valt tegen. Jason Bateman is de enige die af en toe een keertje droog uit de hoek kan komen; Jason Sudeikis heeft weinig komisch talent en Charlie Day is een totale ramp. Komedie is niet gelijk aan constant roepen en druk doen, zeker niet als je zo'n irritant piepstemmetje hebt.

Kevin Spacey, Colin Farrell en een fraai uitziende Jennifer Aniston rapen behoorlijk wat steken op. Vooral Farrell kan zich uitleven. En oh ja, Jamie Foxx heeft ook een geslaagd rolletje.

De grappen en grollen zijn vrij puberaal (de scène in het café met die vriend van vroeger) en druk. Uiteindelijk duren die 98 minuten lang genoeg en was ik blij toen de aftiteling verscheen.

1,5

avatar van Tisik

Tisik

Wat was die Charlie Day irritant zeg!

avatar van John Milton

John Milton

50 minuten heb ik het volgehouden zonder een glimlach en aangezien er wel ergernis was (wat een flauwe Amerikaanse boutfilm) is hij afgezet. Vriendin heeft hem de volgende dag nog afgekeken, maar ik heb ervoor bedankt.

avatar van PersianKill

PersianKill

Dale Arbus & Jennifer Aniston!

avatar van Movsin

Movsin

Amerikaanse komedie met wel een morbid-grappig gegeven maar helaas slechts af en toe echt komiek in situatie en dialoog. Behoorlijk wat dwaas-grove taal en geforceerd in de poging een lach bij de kijker af te dwingen. Mist finesse in de uitwerking.

avatar van Tarkus

Tarkus

Komedie die af en toe wel leuk is, maar toch ook wel wat flauwe grappen heeft en daardoor niet in zijn geheel is geslaagd.

Toch zijn de rollen mooi verdeeld en goed ingevuld, met enkele grote sterren als Farrell, Spacey en Foxx.

Maar velen zullen wellicht ten zeerste hebben genoten van de verschijning van Jennifer Aniston, die er in deze prent wel heel sexy uitziet !!

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Tarkus schreef:

Kan dit quoten want zo vond ik de film ook.

avatar van s_leiN

s_leiN

Hij is goed, hij is echt goed. Een zeer goed trio dat elk zijn baas beu is en die wil vermoorden. In deze film had ik zo graag Jonah Hill zien meespelen !

avatar van S&V

S&V

Leuke film, niks meer, niks minder.

avatar van Starwood

Starwood

Verrassend filmpje! Kijkt goed weg en het is best wel een leuk verhaal. Kevin Spacey zet een heerlijke rol neer als "Bad Guy".

avatar van frolunda

frolunda

Redelijk grappig en vooral dankzij de geweldige bijrollen (Farrell,Spacey,Aniston en Foxx) meer dan de moeite waard.

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Een komedie die er voor mij lang niet altijd in slaagt grappig te zijn. Sommige grappen worden wel erg regelmatig herhaald en de drie vrienden komen gewoon niet goed uit de verf.

In de bijrollen zien we flink wat bekende namen voorbij komen. Ook zij weten helaas de film niet te redden.

avatar van nightbreed

nightbreed

De film heeft zijn momenten, maar er zijn ook wat scenes (met dat tandartshulpje) die tenenkrommend waren, en dan heb ik het niet over de scenes mét Aniston, want die waren zeer vermakelijk. Ik kreeg het trouwens behóórlijk warm van die Aniston.

avatar van Knisper

Knisper

Sommige grappen zijn banaal; andere situaties zijn wel grappig. De snelheid ligt gelukkig genoeg hoog genoeg om me daar niet aan te storen. Behalve dan Charlie Day, die is echt verschrikkelijk. Verder speelt Jamie Foxx een verdienstelijke bijrol.

avatar van jippie2010

jippie2010

Leuke cast, grappig plot, aardige grappen,

en toch heb ik me vaak verveeld tijdens de film.

Kom niet verder dan een *2,5.

avatar van Masterkeeltie

Masterkeeltie

Heb heerlijk gelachen, prima geacteerd en gevatte grappen.

Charly day vond ik zelf erg grappig, iedereen speelde eigenlijk wel prima.