• 9.381.114 stemmen

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Fantasy / Avontuur | 137 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Rob Marshall

Met onder meer: Johnny Depp, Penélope Cruz en Ian McShane

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 18 mei 2011

Plot Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

"Live Forever Or Die Trying."

Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) kruist wegen met een mysterieuze vrouw (Penélope Cruz) die hij ooit eerder heeft ontmoet. Hij valt als een blok voor haar, maar al snel blijkt dat haar bedoelingen niet zuiver zijn. Ze dwingt Jack aan boord te gaan van het schip van piraat Blackbeard (Ian McShane) om de geheimzinnige 'Fontein van de Eeuwige Jeugd' te vinden. Een onverwacht avontuur begint waarvan Jack er niet over uit is welke hoofdrolspeler daarin hij meer moet vrezen: Blackbeard of de mysterieuze vrouw van het verleden.

avatar van stfuympos

stfuympos

Kneigthly en Bloom paste prima in de andere films, zijn ook de enige die een karakter ontwikkeling begaan wat echt niet zo slecht was als vele mensen zeggen.(zeker de eerste twee delen niet).

Ik wil het nog wel zien of het zonder hun werkt ook al zitten de twee leukste personages er nog in.

En wat ik van de trailer zie bevalt Cruz me totaal niet.

avatar van Driello

Driello

karakterontwikkeling? Een abrupt overgaan van niet-piraat naar wel piraat bedoel je? Tis maar wat je ontwikkeling noemt.

avatar van speranza

speranza

Penélope Cruz neemt het stokje over van Keira Knightley. Ik kijk er naar uit.

avatar van stfuympos

stfuympos

Driello schreef:

Abrupt?

Was toch vrij langzaam met als hoogte/diepte punt in deel 3 maar toen was alles over the top.

Maar je hoeft er niet mee eens te zijn, je vind het suffe acteurs prima, wat Bloom betreft ben ik het nog met je eens ook.

Jack Davenport zal ook gemist worden btw.

avatar van Driello

Driello

Nou ja, in het begin van deel 1 is Keira een onnozel tutje dat nog een zwaard kon vasthouden en aan het eind is ze volop piraten aan het meppen. Dat ging toch best rap. En Bloom die de hele film volhoudt geen piraat te zijn of te willen zijn en dan ineens kiest hij ervoor praat te zijn. Neem me niet kwalijk, maar dat noem ik abrupt. Overigens is dat natuurlijk een script-dingetje, maar ik vond beide acteurs ook niet op hun plek. Een smid die ook nog goed kan zwaardvechten, dan verwacht ik toch niet zo'n softe glamourboy...........En Keira oogt best fraai en was redelijk in haar rol als dochter va de gouverneur, maar als praatje mist ze toch wel heel wat.........dan zie ik toch liever zo'n vals kreng wat Cruz hopelijk veel beter zal neerzetten. Ze heeft in ieder geval al haar Latino temperament mee............. Maar goed. Laten we afwachten wat de nieuwe setting gaat brengen en dan nog eens bekijken wie er gelijk heeft

JohnWilliams

Hij komt eigenlijk al best snel, ben ontzettend benieuwd!

Eigenlijk nog meer naar de muziek van maestro Zimmer!

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Nee, inderdaad. Nog maar precies drie maanden! Ik verwacht onderhand nieuwe trailers en posters.

avatar van Apster

Apster

Zie nu pas dat er een nieuw deel komt, koek is nog niet op blijkbaar. Wordt dit ook weer een trilogie?

avatar van Sasja

Sasja

Apster schreef:

zijn ze wel weer van plan

JohnWilliams

Zonde dat Pintel en Ragetti eruit zijn!

avatar van AGE-411

AGE-411

Nog een deel?

avatar van Minotaures

Minotaures

Trailer. Ziet er best gaaf uit.

avatar van benthe

benthe

Ziet er weer leuk uit, maar krijg dan ook nooit genoeg van Jack Sparrow

avatar van schram101

schram101

Deze trailer was al geplaatst toch?

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Helemaal geen Orlando Bloom en Keira Knightley? Toch beetje jammer. Had die twee er toch altijd wel graag bij, al is het misschien tijd voor iets nieuws.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

18 Mei al?!

Jessen0wnt

Gelukkig een andere poster, maar ik vind het veel te veel lijken op een plaatje van Madama Tussaud.

avatar van Denzz

Denzz

Nieuwe poster, knap .

JohnWilliams

Ik vind hem wel leuk (poster)!

avatar van schram101

schram101

Mooie poster inderdaad.

avatar van AGE-411

AGE-411

Ik vind hem er net behoorlijk B-film achtig uit zien.

Ik dacht dat slechter doen dan het 3de deel haast onmogelijk was. Blijkbaar is alles nog mogelijk.

avatar van The Oceanic Six

Mhow. Poster geeft meer aan dat dit een one-man-show van Johnny Depp zal worden. Ik vond de overzichtsposters van de vorige films mooier met de zeeschepen e.d. erop.

Heb wel erg veel zin in deze film. Samen met Scream 4 en Battle Los Angeles de films waar ik het meeste naar vooruit kijk.

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Ik vind de poster ook heel erg mooi.

Trouwens... is het serieus bevestigd dat de film een speelduur van 141 minuten zal hebben?

Jessen0wnt

Vast wel, potc hebben toch altijd een vrij lange speelduur? We beginnen nu weer met een nieuw avontuur, nieuwe karakters. Vraagt wellicht enige tijd om dit te introduceren... Wel balen dat de film midden in mijn examens vallen, denk dat ik hem maar gelijk na mijn examen ga kijken in de bioscoop, geen premiere avond voor mij dus.

avatar van bane!!!!

bane!!!!

lekker jonny depp

avatar van Denzz

Denzz

bane!!!! schreef:

lekker jonny depp

Hoe kan je nu al 5* geven? De film moet nog uitkomen .

avatar van wyatt earp

wyatt earp

The Oceanic Six schreef:

Ik denk niet dat dit de definitieve poster. De laatste tijd zie je het wel vaker dat er eerst een heleboel karakterposters uitkomen.

Jessen0wnt

Toch hadden de andere posters iets meer avontuur en waren meer mysterieus. Wellicht komt het omdat Jack ons nu niet aankijkt en je niet echt veel emotie ervan kunt halen. Vind het nogal gephotoshopt overkomen.

avatar van Sasja

Sasja

Poster and behind the scenes glimpse of Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides - JoBlo.com

hier is een andere jack sparrow poster te vinden. Persoonlijk vind ik deze dan ook mooier

Jessen0wnt

Inderdaad veel beter en ook een betere trailer, had deze nog niet gezien.