• 9.381.104 stemmen

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Fantasy / Avontuur | 137 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Rob Marshall

Met onder meer: Johnny Depp, Penélope Cruz en Ian McShane

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 18 mei 2011

Plot Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

"Live Forever Or Die Trying."

Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) kruist wegen met een mysterieuze vrouw (Penélope Cruz) die hij ooit eerder heeft ontmoet. Hij valt als een blok voor haar, maar al snel blijkt dat haar bedoelingen niet zuiver zijn. Ze dwingt Jack aan boord te gaan van het schip van piraat Blackbeard (Ian McShane) om de geheimzinnige 'Fontein van de Eeuwige Jeugd' te vinden. Een onverwacht avontuur begint waarvan Jack er niet over uit is welke hoofdrolspeler daarin hij meer moet vrezen: Blackbeard of de mysterieuze vrouw van het verleden.

Bron: FilmBlog

Johnny Depp denkt al aan Pirates 5

zaterdag, 15 januari 2011 (11:30) | door Delano in Nieuws

Terwijl fans ongeduldig uitkijken naar de bioscooprelease van Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, het vierde deel in de succesvolle piratenreeks (bij ons op 19 mei), denkt hoofdrolspeler Johnny Depp nu al hardop na over een vijfde film.

In een interview met Entertainment Weekly zegt Depp dat hij verheugd zou zijn om nogmaals in de huid van Jack Sparrow te kruipen, en dat er al gediscussieerd is over een vijfde deel. "Zolang we alle puzzelstukjes kunnen samenbrengen, zou ik het beslist overwegen," aldus de 47-jarige acteur.

Vorige maand raakte al bekend dat Disney het nog grootser ziet. De studio denkt na over twee extra films, die back to back zouden opgenomen worden. Maar voor het overgaat tot verdere bekendmakingen, wil Disney de resultaten van het vierde deel afwachten

TragieStar.*

Tja, je moet ergens over nadenken he, het zou iig wel leuk zijn Maar ik weet niet of iedereen daar op zit te wachten.

avatar van Thorongil

Thorongil

Je zou zot moeten zijn om er niet aan te denken. Die verdient voor één film evenveel als wij in ons volledig leven.

avatar van Minotaures

Minotaures

Kan me goed voorstellen dat die voor een 5de keer J. Sparrow wil spelen. Eén van z'n beste filmpersonages.

Nog geen goedgekeurde officiële filmposter?

avatar van Nicholas

Nicholas

Trailer net gezien. Wasn't blown away, maar een PotC-film is voor mij altijd wel entertaining. Ik zie alleen wel dat er vervangers zijn geregeld voor Knightley en Bloom. Ik hoop niet dat die te veel screentime gaan opeisen, want daar ben ik totaal niet in geïnteresseerd. McShane lijkt me wel een ideale toevoeging. Barbossa zag er nóg verpauperder uit dan in de vorige delen

avatar van Sasja

Sasja

Ik had juist gelezen (weet alleen niet meer waar) dat er zelfs een deel 6 zou moeten komen. Deel 5 en 6 zouden dan net als 2 en 3 back to back worden gefilmd

Staat er ook.

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Eerst maar eens afwachten wat dit wordt. Ik begin er steeds meer vertouwen in te krijgen .

avatar van Bla

Bla

Vierde trailer belooft veel goeds in tegenstelling tot deel 3 die ik erg vond tegenvallen.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Opzich was deel 3 wel een goede afsluiter maar het had een ontzettend open einde. Ik weet echter zeker dat ze er wel iets leuks van kunnen maken.

Maar doen Keira en Orlando nou niet meer mee?

TragieStar.*

Nee die doen niet meer mee, ze hadden geen zin meer in een piraten-avontuurtje

Nakkie13

Gisteren nog een stuk van deel 3 gekeken.

Kan nog steeds boos worden om hoe ze die zo professioneel verneukt hebben.

avatar van Denzz

Denzz

jumpstylemovie schreef:

Maar doen Keira en Orlando nou niet meer mee?

inderdaad Bloom en Knightley spelen in deze sequel niet meer mee. Barbossa wordt nog steeds vertolkt door Rush en er zijn ook nog een paar nieuwe acteurs zoals Cruz en McShane

avatar van van duijn

van duijn

Geen Gore Verbinski als regisseur?

avatar van The_CrY

The_CrY

Erg jammer dat Keira en Orlando niet meer meedoen, maarja.. hun rol is natuurlijk uitgespeeld na wat er in deel 3 gebeurde. Ben erg benieuwd of dit wat zal zijn. Ik ben niet zo in voor nieuwe personages. Davy Jones was echt cool, en de acteur voor Blackbeard is alvast een goede keus, maar wat Penelope Cruz hier in 's hemelsnaam moet doen...

avatar van Rizz

Rizz

Ik vond Keira en Orlando juist ontzettend irritant ben blij dat die eruit zijn. Verfrissing.

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Inderdaad. Tijd voor verfrissing. Nieuwe personages, nieuw verhaal, nieuwe regisseur. Nu nog hopen dat het goed uitpakt .

• 19752 berichten

Ook zo belachelijk dat einde van deel 3. Krijgt Bloemkool de kans om even lekker los te gaan met Strijkplank. Jat die haar laarzen en kussen ze elkaar nog net even.

avatar van stfuympos

stfuympos

moviemafketel schreef:
Waren zijn laarsen en en hebben een kind gemaakt.Wat kan je ook anders verwachten van een disney.

Nakkie13

Een flinke rag scene had anders niet misstaan op het einde, had het misschien nog een beetje kunnen redden.

Het blijven piraten ja! zelfs die slappe Orlando Bloom. Die bedrijven geen ( off-screen ) liefde die hebben zweterige, rum-fueled, Piraten sex.

Kut disney.

TragieStar.*

Dan kijk je toch lekker niet?

Nakkie13

voor Piraten sex is er trouwens ook wel een alternatief

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Hahahaha . Gast... wat verwacht je... dit is een luchtig piratenfilmpje van 12 jaar en ouder, daarin stoppen ze echt geen hardcore porn. Dat was waarschijnlijk ook niet gebeurd als het niet Disney was maar bijvoorbeeld 20th Century Fox of Paramount.

avatar van Nicholas

Nicholas

Hardcore is het niet, maar ik heb wel gehoord dat Knightley een cameo heeft in een scène met Cruz.

Albus Dumbledore schreef:

Was anders niet sarcastisch hoor

Deels.

avatar van Sasja

Sasja

misschien moeten jullie een die andere versie zien van COTBP: Privates of the caribbean: Curse of the black hole

avatar van skullcandygirl94

skullcandygirl94

Denzz schreef:

of cruz nu zo'n goeie is......maar we zullen zien

avatar van pierrrke

pierrrke

hier nog een soort van kort trailertje

Super Bowl Movie Spots Reveal 'Transformers' and More - MOVIE TALK on Yahoo! Movies - blog.movies.yahoo.com

je komt al pietsie meer te wete

avatar van Driello

Driello

skullcandygirl94 schreef:

of cruz nu zo'n goeie is......maar we zullen zien [/quote]

Mwoah. Ik vond Kneigthly en Bloom echt de minkukels van de eerste drie films. Vreemde casting. Suffe acteurs in een te stoere rol. Ik kan me Cruz als 'bad girl' veel beter voorstellen. Die heeft tenminste pit. Lijkt me een verbetering.

Prettig dat Rush erin is gebleven. Barbossa hoort net zozeer in deze films als Jack Sparrow en wisseling van actreur zou alleen maar een verslechtering kunnen betekenen.

Kortom: ben benieuw!