• 9.373.066 stemmen

I Still Know What You Did Last Summer (1998)

Horror / Thriller | 100 minuten

Genre: Horror / Thriller

Oorsprong: Verenigde Staten / Mexico

Geregisseerd door: Danny Cannon

Met onder meer: Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. en Brandy Norwood

Releasedatum: 22 april 1999

Plot I Still Know What You Did Last Summer

"Someone is dying for a second chance."

Julie James weet, na de gebeurtenissen in het eerste deel, eindelijk haar leventje weer op te pakken. Haar kamergenote Karla Wilson wint een reis voor vier personen naar een tropisch eiland, en om de stress tegen te gaan besluit Julie mee te gaan. Op het eiland blijkt er echter iemand te zijn die nog steeds weet wat ze vorig jaar allemaal uitgespookt heeft...

avatar van Rene1971

Rene1971

Beduidend minder dan het eerste. Slecht geacteerd ook, met name die mislukte rasta hippie. Heel irritant neergezet. Had direct in het begin al afgeslacht moeten worden.

avatar van $amir

$amir

k vond het een goeie film hoor , ma deel 1 is voor mij tog wel beter ,, 2 **

avatar van stan

stan

als je het een goede film vind is 2* best wel laag

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Mwah ik vond het wel een film die je wel kan kijken maar dat is dan ook alles, deel 1 was duidelijk beter.

2.5 *

avatar van metaledje

metaledje

minder saai dan de eerste,maar het blijft allemaal ouwe koek,niks speciaals of origineels. 2.5* voor jeffrey combs en jack black

avatar van mister blonde

mister blonde

wat een slechte film. alles is slecht, zelfs de titel klopt niet.

avatar van BlueSword

BlueSword

erg saaie film, kon hem nie voor de 2e keer kijken.

met dat lijk in de kast vond ik ook erg slap, dat was ook al in deel 1 alleen dan in een kofferbak.

avatar van Diesel

Diesel

Iets beter dan het origineel maar het scheelt niet veel.

avatar van -_ikke_-

-_ikke_-

spannend maar niet spannend genoeg deel 1 is beter

avatar van Michael Meyers

Michael Meyers

Ik vind dit toch wel een lage score voor deze film. Als horror freak, moet ik toch wel zeggen dat deze film een erg goede sequel is.

avatar van BlueSword

BlueSword

als je deel 1 hebt gezien voelt het net of je dit deel ook gezien hebt...voor mij.

avatar van diesell

diesell

best leuk maar heb deel 1 niet gezien 4

avatar van IcU

IcU

Ik vond de film echt zo slecht nog niet. Er zat wat langdradige oplopende spanning in die uitliepen op niets, maar voorderest was het een prima filmpje. Gewoon wegkijken. De film is niet echt eng maar redelijk spannend en er zat best een beetje gore in, integenstelling van wat andere beweren. Ik heb me zeker niet verveelt en ik vond hem beter dan verwacht. Acteer prestaties waren aardig, zeker niet slecht. 3½* van mij.

avatar van mathieudc

mathieudc

De eerste vond ik goed, behalve het einde viel mij wat tegen, maar bij de eerste vond ik dat zo erg niet omdat de film toch wel leuk en spannend was.

De tweede is ook nog spannend maar de magie is er wat af, en door het einde valt de film volledig door de mand vind ik, deze film verdient een beter einde, het is gewoon meer van hetzelfde van deel 1 eigenlijk...jammer.

Mijn stem: 2,5

avatar van Flipman

Flipman

mister blonde schreef:

wat een slechte film. alles is slecht, zelfs de titel klopt niet.

Volgens mij zijn wij de enigen die dat opgevallen is!

avatar van lowhusky

lowhusky

hoezo klopt de titel niet, hij klopt wel. Ook al is het 2 jaar geleden het betekent "ik weet nog steeds wat jij hebt gedaan laatste zomer". Hoeft niet de zomer te zijn van een jaar eerder, kan elke seizoen zijn die erg speciaal was

avatar van _Tomm_

_Tomm_

Slecht !
Enkele moorden waren wel 'goor' gemaakt, bijvoorbeeld
de man van de haven, met die zaag ( was het een zaag?) in z'n hoofd en dan op de muur 'I Still Know' geschreven.

Ik snap ook het verhaal niet. er zijn veel gaten in het plot.
In de 1e film werd de hand van 'the killer' afgehakt, dus die hand is WEG. Dit wil ook zeggen dat de slagader in de arm los moet zijn, en dus moet hij in 15 minuten doodgebloed zijn.

En de titel? i STILL know what you did last summer?
maar ondertussen zitten ze toch 2 zomers verder...
I still know what you did two summers ago ?

Slaat echt nergens op,
net als de film...

avatar van 606

ik vond het redelijk.

sommige dingen zijn zeker goor maar daar blijft het bij.

avatar van jiinke

jiinke

ga die zeker kijken volgende week zondag

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Mega coole horror

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Goede film, erg spannend, maar ik vind het iets te veel een tienerfilm en zulke films kan ik niet erg uitstaan.

Wel, 3,5 * is wel een redelijke score lijkt mij, dus lijkt mij dat wel op zn plaats.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Ah hij kwam vanavond weer, man echt ik heb na 1 maand nog de trillingen van die film. Maar ja dat is wel het nut waard.

avatar van silverfaustx

silverfaustx

kut film 0.5 * is nog teveel

avatar van D-K

D-K

ging wel, 1 was beter maar zowieso voor een horror film vind ik ze niet eng. Het leuke is als je eerst de scarymovy reeks hebt gezien, dat je nu weet waar het over gaat. 3*

avatar van =Untouchable=

=Untouchable=

De film stelt op zich weinig voor, beetje standaard. Soms zag het er wel erg nep uit, maar buiten dat heb ik me wel vermaakt met dit luchtige filmpje. ***

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Iets beter dan deel 1, keek lekker weg en ik weet niet waarom, maar Hewitt ziet er wel mooier uit dan deel 1.

En ow ja, het is nu toch 2 'zomers' geleden dat het incident plaatsvond. Waarom nog steeds 'last summer'??

Ik zit nog wel met veel vragen, de meeste dingen kloppen eigenlijk niet..

Maar oke wel leuk voor een keertje.

avatar van JurassicPark

JurassicPark

2,5. Hmm deze reeks wordt steeds slechter, er komt nu ook en I always know what you did last summer *zucht*

avatar van euroburger

euroburger

En diezelfde Gozer dus WEER uitstappen voor een dooie op de weg, zoals bij deel 1, nu snap ik waarom die US Highschools altijd zo propvol tieners zitten, een beetje extra educatie aldaar kan geen kwaad.
Tenenkrommend saai en net zo droevig als het eerste product als je het mij vraagt. Ik kon hem net als het origineel uitzitten vanwege mijn persoonlijke favoriet der actreuzels: Jennifer Love Hewitt
Niet dat ze acteren in het bloed heeft, ze pint me gewoon vast aan mijn bankstel, ik kan er niets aan doen. OW wat een heerlijk koppie!!

avatar van _Daan_

_Daan_

silverfaustx schreef:

kut film 0.5 * is nog teveel

Jij houdt niet van horror/Moord films daarom vind jij er niks aan..

avatar van fabbyke

fabbyke

_Daan_ schreef:

Jij houdt niet van horror/Moord films daarom vind jij er niks aan..

Nee dat denk ik niet, jij houdt (bijna) alleen van horror/moord films. Ik kijk graag naar horror films maar I Still Know What You Did Last Summer trekt gewoon op niks en jij zegt dat hij er niet van houdt? Moet je maar eens naar zijn stemmen kijken.