• 9.376.374 stemmen

I Still Know What You Did Last Summer (1998)

Horror / Thriller | 100 minuten

Genre: Horror / Thriller

Oorsprong: Verenigde Staten / Mexico

Geregisseerd door: Danny Cannon

Met onder meer: Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. en Brandy Norwood

Releasedatum: 22 april 1999

Plot I Still Know What You Did Last Summer

"Someone is dying for a second chance."

Julie James weet, na de gebeurtenissen in het eerste deel, eindelijk haar leventje weer op te pakken. Haar kamergenote Karla Wilson wint een reis voor vier personen naar een tropisch eiland, en om de stress tegen te gaan besluit Julie mee te gaan. Op het eiland blijkt er echter iemand te zijn die nog steeds weet wat ze vorig jaar allemaal uitgespookt heeft...

avatar van niethie

niethie

Ja wat kan ik zeggen, de laatste keer dat ik hem zag was toen ik nog helemaal gek was van dit soort filmpjes en vond hem toen wel aardig, kan me nog wel herrineren dat het best een onnodig vervolg was aangezien we nou niet echt iets nieuws te zien krijgen (maar toch) het was allemaal lekker hersenloos en het keek nog redelijk weg allemaal. Houd het dan voorlopig maar op een krappe-

2,5 sterren to ik ooit de kans zie hem te herzien.

avatar van ZIGGQ

ZIGGQ

Om eerlijk tezijn vond ik deze ook leuker dan deeltje 1

avatar van notorious_kim

notorious_kim

een pak slechter dan de eerste film, wat bij mij ook veel te maken heeft met het feit dat Sarah hier niet meer inspeelt!

Het verhaal is ook al wat oud, we hebben het allemaal al in de eerste gezien.

avatar van badbull

badbull

even goed als deel 1, ,,, ik heb gehoord dat er een derde deel komt, i still still know what you did last summer,,, ik hoop dat het klopt want ik wacht al zo lang op een derde deel.. het blijft een goed verhaal

avatar van TonyMontana

TonyMontana

badbull schreef:

het derde deel bestaat al: I'll Always Know What You Did Last Summer

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

En het derde deel is niet om aan te zien.

avatar van hha__

hha__

Goede film

niet te denken wie de dader is (!)

Super 4+

avatar van xrock_girlx

xrock_girlx

maar is de 3 eng??? of niet pleas geef een antwoord!!!

avatar van maxo922

maxo922

vergeleken met de eerste is deze saai, al was de eerste ook nie zo bijzonder * 2,5. eigenlijk vondik alleen het laatste halfuur een klein beetje spannend. jammer dat ws vast niet de bedoeling. *2,0

avatar van K@i

K@i

xrock_girlx schreef:

maar is de 3 eng??? of niet pleas geef een antwoord!!!

in de derde leeft de killer niet dus ze worden aangavellen door een jasonachtige figuur

als je de eerste twee goed vondt zou ik de derde NIET ZIEN !

avatar van *kelly*

*kelly*

Net als zijn voorganger is I still know what you did last summer een originele en superspannende thriller met een ongelofelijke cast.

------->4*

avatar van Patat

Patat

Ondanks de vele negatieve kritieken vind ik deze sequel op "I Know ..." iets beter dan het origineel.

Het idee om de personages op een verlaten tropisch eiland te plaatsen is geen origineel idee, maar wel één die uitnodigt tot heel wat sfeervolle en spannende momenten. Het hotel en de omgeving dreigen iets onheilspellends en onze vissersman is duidelijk goed op dreef na de nogal makke eerste film.

"I Still Know ..." is zeker niet de beste slasher en is geen klassieker zoals "Halloween" of "Friday the 13th" en zijn sequels, maar van de 'nieuwe' generatie slashers is dit toch één van de betere.

avatar van Vascago

Vascago

Totale bagger

avatar van korp

korp

Ontzettend matige film. Erg voorspelbaar allemaal eigenlijk ook. Valt me wel op dat op beide posters (deel 1 + 2) de nadruk erg wordt gelegd op de borsten van het hoofdpersoon. Niets erg aan natuurlijk, kan je gelijk een beetje opmaken wat voor films het ongeveer zijn.

avatar van mnrk

mnrk

Deze was iets beter dan deel 1....

Wederom een aantrekkelijke Jennifer Love Hewitt in dit deel ...een paar prima schrikscene's waren ook aanwezig.

Het verhaal was wel niet zo goed...maar ja.

Toch weer leuk om naar te kijken.

avatar van BennyZ1991

BennyZ1991

Verschrikkelijke clichématige horror net als het 1ste deel, maar dan wat mij betreft nog veel slechter. Je begint steeds meer een hekel aan dit soort films te krijgen. Toch nog 1,5 voor de beeldschone Jennifer Love Hewitt.

avatar van witboek

witboek

I still know that this summer I will not see this movie

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

I Still Know What You Did Last Summer.

Een heel goed vervolg.

Alleen is de film iets minder spannend dan deel 1 omdat je al deels weet wat er gaat gebeuren.

Jammer dat Sarah Michelle Gellar niet meer mee speelt, anders had ik het een nog hogere cijfer gegeven.

Meer niet echt er over te zeggen.

Alleen het einde vond ik nog al raar.

Gingen Julie en Ray nou dood op het einde of hadden ze dat gedroomd?

Maar toch leuk om eens te zien.

avatar van bild

bild

Zeer clichématige en voorspelbare horrorthriller die toch nog kan zorgen voor zowat een kwartier spanning en vermakelijke feel-good momenten in het begin en tussendoor. Het lijkt dus nog de goede kant op te gaan tot de kamergenoot van Julie zegt dat die gast niet echt dood is. De spanning vergaat volledig en dat halfuur is eerder irritant dan wat anders.

avatar van bild

bild

witboek schreef:

I still know that this summer I will not see this movie

So i will not post comments on this movie and i will not post unnecessary messages on the movie page. Dankuwel.

avatar van misterwhite

misterwhite

Viel nog goed mee. Het eerste deeltje was wel iets beter maar in deze vond ik ook nog heel wat spanning. Ik hou wel eens van een simpel thrillertje

avatar van charmed one

charmed one

dit deel was ook wel goed.dit deel was iets beter dan deel een. vind ik.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Even goed als deel 1. Leuk om te zien hoe ze in het valletje zijn getrapt. Het stormachtige eiland is mooi en volledig benut.

Voor de rest cliché scènes die best wel vermakelijk zijn zoals de karaoke en de zonnebank.

Brandy deed het ook goed!

avatar van K@i

K@i

Dit deel vond ik leuker maar wat ik erg raar vond was datde lijken in dit deel kennelijk van het ene moment spoorloos kunnen verdwijnen wijst dit derop dat de killer in dit deel al geen mens meer is net als in het derde deel
afijn heeft verder geen invloed op mijn puntenteling deze blijft op een voldoende staan wederom speelt de lekkere Miss Lovehewitt hierin een grote rol

avatar van pizza maniak

pizza maniak

Goede film maar niet zo goed als de 1e. maar daar deed Sarah Michelle Gellar in mee, daarmee dat de 2e waarschijnlijk niet zo goed is als de 1e

avatar van juhnzun

juhnzun

Persoonelijk vind ik dit een lekkerder film dan het eerste deel

dat Jennifer Lovehewitt er zo gruwlijk lekker uit ziet in deze film is een grote plus

avatar van cfreak24

cfreak24

Net als deel 1 een zeer vermakelijke teen slasher. Niet echt eng of vies maar zeker het kijken waard --> 3,5*

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Komt zeker niet in de buurt van deel 1, maar levert alsnog een vermakelijke wegkijker op (mede doordat de cast niet helemaal veranderd is).

Wel was er een momentje waar ik iemand van de crew in beeld zag. Lelijk..

avatar van TragieStar.*

• 1931 stemmen

TragieStar.* schreef:

In welke scene dan?

Ik zie zulke dingen nooit lijkt me wel lol om een keer te zien

ik had niks te doen, dus maar eventjes opgezocht..

net iets na 1:21:05 wanneer Will ze uit die kelder gehaald zie je net voordat hij de deur dichtslaat rechts de trap op iemand, maar ik zie ook nu dat het best onduidelijk is dus misschien vergis ik me wel (eerste keer leek het heel duidelijk)